Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: CZ Bren 805 / 806


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: CZ Bren 805 / 806
Αποστολή: 21/Ιανουαρίου/2017 ώρα 09:22 από AtomicYeti
Κάνανε καλή δουλειά οι Τσέχοι, επίσης επειδή στείλανε στράτευμα στο αφγανιστάν, είδαν τις δυσλειτουργείες και τις διόρθωσαν. Έτσι εξελίσσεις ένα όπλο, όχι με οπλοασκήσεις~ Είναι απο τις καλύτερες αντιγραφές του SCAR, μάλιστα φαίνεται οτι εγκαταλήφθηκε το αποσπώμενο πηγάδι γεμιστήρας λόγω έξτρα πολυπλοκότητας και ακολούθησαν το κόλπο του εσωτερικού μεταλλικού υποθέματος. Η Τσεχία είναι γεμάτη απο 7.62χ39, και το όπλο εύκολα γυρνάει σε όπλο παλλαικής άμυνας. Αν και το vz.58 ποτέ δεν πεθαίνει!

Το μόνο που μένει να δούμε είναι πόσο στοιβαρό είναι το κοντάκι, στο SCAR είναι πλαστικός ο δρομέας που ενώνει το κοντάκι με το όπλο και έχει συμβεί να σπάσει. Βγήκαν νέα κοντάκια με αλουμινένιους δρομείς και λύθηκαν τα προβλήματα.

Για να μήν φτιάξω άλλο thread, παραθέτω ένα βίντεο απο οπλουργό της Colt, που μιλάει για τις ανάγκες που δημιουργησαν το SCAR καθώς και το πρόβλημα με το κοντάκι.

[TUBE]wCobOaBze6A[/TUBE]