Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Οπλοκατοχή ως προνόμιο


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Οπλοκατοχή ως προνόμιο
Αποστολή: 04/Αυγούστου/2016 ώρα 20:47 από AtomicYeti
Ναι, οκ, αλλά μετά βασίζεις την οπλοκατοχή βάσει του πόσο πλούτο παράγει, αυτό είναι και λίγο επικίνδυνο, επίσης δεν παράγει παιδεία περι όπλων.

Εγώ μιλούσα για τυφέκια, τα πιστόλια είναι πολύ ποιό επικίνδυνα, οι περισσότεροι θεωρούν το μικρό τους βεληνεκές ως ασφάλεια, αλλά το γεγονός οτι μπορείς εύκολα να τα αποκρύψεις είναι πρόβλημα. Ποιό πολύ θα προτιμούσα αραβίδες 9 χιλιοστών ή άλλου μικρού διαμετρήματος παρά πιστόλια. Κάτι σαν το Μ1 Carbine, που δίνει μειωμένο βεληνεκές.'Οπως το 300 Blackout.

Εσύ θες παραπάνω χρονική ασφάλεια, εγώ δεν θέλω απαγορευτικό. Το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα και την οδηγική συμπεριφορά που έφερες ήταν το καλύτερο. Παρόλο που δεν ξέρουμε να οδηγούμε, δεν απαγορεύουμε τα αυτοκίνητα, και ας γίνονται ατυχήματα. Και με τα όπλα θα έχουμε μπόλικα ατυχήματα. Αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.

Ίσως η αρχή θα μπορούσε να ήταν τυφέκια με διαμέτρημα πιστολιού. Με τις νέες τεχνολογίες η αφαίρεση της κάνης είναι παιχνίδι. Θα μπορούσες να νοικιάζεις την κάνη απο τον σκοπευτικό σύλλογο, και μόλις τελειώσεις, να την αφαιρείς και να φεύγεις. Αν και πολλοί Έλληνες κατέχουν νόμιμα πιστόλια, δεν έχουν συμβεί περιστατικά, σε περίπτωση που συμβούν μπορείς να σφίξεις το λουρί.

Παράδειγμα