Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 24/Φεβρουαρίου/2016 ώρα 21:35 από Dramedian
Roko, όταν λες "πιστοποιημένα" τι εννοείς; Με ένα τηλεφώνημα στη στρατολογία θα σου λυθεί η απορία!
Λοιπόν, και εγώ μένω αλλού (τελείως αλλού - σε άλλο γεωγραφικό διαμέρισμα) αλλά υπάγομαι στην Κρήτη. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω τη διαδικασία του φρουραρχείου από εδώ που είμαι για να μην κατεβαίνω κάτω, αλλά μου είπαν ότι λόγω του ότι είμαι εγγεγραμμένος στην Κρήτη, αν θέλω να με εξετάσουν και από εδώ που είμαι, θα πρέπει από τα ΚΕΠ να στείλω στην στρατολογία Κρήτης μία αίτηση αλλαγής κατοικίας (ώστε να καταχωρήσουν επισήμως νέα κατοικία) και παράλληλα να τους στείλω ταυτόχρονα και το χαρτί κατάταξής μου. Εκείνοι μετά θα μου έστελναν νέο χαρτί κατάταξης εδώ που είμαι για να πάω στο φρουραρχείο της περιοχής μου χωρίς κανένα πρόβλημα! Εγώ όμως δεν το έκανα λόγω του ότι μία τέτοια διαδικασία θα έπαιρνε χρόνο και δεν μπορώ να το ρισκάρω!

Εσύ για καλό και για κακό, πάρε τηλέφωνο στη στρατολογία Που υπάγεσαι! Αυτό με το "πιστοποιημένα" που λες, δεν το κατάλαβα! Τεσπα! Κάνε αυτό που σου λέω!