Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Αποστολή: 04/Ιανουαρίου/2016 ώρα 14:24 από dn24
Αρχικά αποστάλθηκε από vetmed1

Για την τρίμηνη ξέρω αλλά δεν με καλύπτει... ’λλωστε για αυτό στην κυρία με την οποία μίλησα απο την Στρατολογία είπα ότι χρειάζομαι ένα χρόνο... Μου είπε ότι δεν δικαιούμαι αλλη... Αλλά με ρώτησε τι σχολή είναι αυτή... Της απάντησα και της είπα για τα λοιπά προβλήματα που αντιμετωπίζω... Και μου απάντησε αυτό να μαζέψω ότι χαρτιά έχω και να πάω ακόμα και τώρα πριν μου έρθει το χαρτί κατάταξης και ότι "θα δούμε τι θα γίνει"... Για τρίμηνο ούτε εγώ... Ούτε αυτή αναφερθήκαμε!
Αυτό που θέλω να ρωτήσω... Αν ξέρετε... Τα στελέχη της Στρατολογίας μπορούν να κινηθούν ξεχωριστά για ένα τέτοιο ζήτημα εφόσον το κρίνουν σοβαρό... Ή περιορίζονται από την νομοθεσία; Επίσης έχω μια ελπίδα ότι θα με στείλουν από μόνοι τους στην διαδικασία αναβολής μέσω φρουραρχείου... !
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας!
Ο στρατός ακολουθεί πιστά τις διαταγές. Ελάχιστα είναι τα πράγματα τα οποια δύναται να χειριστούν με παράκαμψη των διαταγών κ των κανονισμών οι στρατιωτικοί. Πχ ν τσιμπήσεις καμιά τιμητική αδειούλα. Το θέμα σου έχει άλλη βαρύτητα. Έχω μια αίσθηση ότι "κάτι" μπορεί να γίνει, όμως μην τρέφεις κ πολλές ελπίδες. Μόνο την αναβολή δια κοινωνικούς λόγους εαν πάρεις.