Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις       Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Απάντηση: Βαθμολογική εξέλιξη Λιμενικών


Απάντηση
Τα Greeklish απαγορεύονται και τα μηνύματα διαγράφονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση (βλέπε Σωστά ελληνικά ή διαγραφή)
Όνομα:Μήνυμα:


Emoticons
συνέχεια...
   Ενεργοποίηση Κωδικοί Forum για να διαμορφώσετε το μήνυμα
Κωδικός Ασφαλείας:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code Φόρτωση νέου Κώδικα
Παρακαλώ εισάγετε τον Κωδικό Ασφαλείας που φαίνεται παραπάνω σαν γραφικό.
Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα Cookies στον browser.

Μήνυμα
Θέμα: Βαθμολογική εξέλιξη Λιμενικών
Αποστολή: 22/Αυγούστου/2011 ώρα 03:42 από elenaki88
Μην μπερδεύεστε με υπαξ-αξ είναι διαφορετικά σαν ΛΦ με ΔΕ σας δίνει ο νόμος το δικαίωμα να καταθέσετε το πτυχίο σας στην υπηρεσία και να το Αναγνωρίσετε Πληρώνοντας Είτε σταδιακά είτε στο τέλος πριν φύγετε από το σώμα (είναι λίγο μπερδεμένο).

Με τους βαθμούς μέχρι Κάποιο Βαθμό θα παίρνετε όλοι τον ίδιο στα ίδια χρόνια μετά εάν σας έχει αναγνωριστεί το πτυχίο τον επόμενο π. Χ. Αντί στα 4 χρόνια θα τον πάρετε στα 3 και στο τέλος τιμητικά οι απλοί λιμενοφύλακες φοράν και του σημαιοφόρου αυτοί με πτυχίο Τιμητικά Μέχρι και υποπλοιάρχου. Το ένα με δύο βαθμούς ήταν γιατί μέχρι τώρα αυτοί με πτυχίο ΑΕΙ έπαιρναν 2 ενώ με ΤΕΙ 1 βαθμό τώρα είπαν ότι θεωρούνται ισάξια... Όλα αυτά όμως αλλάζουν είναι πολύ νωρίς να τα κοιτάτε τα πτυχία στη δουλειά αυτή δεν έχουν σημασία δεν τα κοιτάει κανείς μέχρι τώρα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε κάτι ειδικό μόνο γενικές γνώσεις για εσάς να κάνετε την δουλειά σας πιο εύκολα και γρήγορα.