Απάντηση ![]() |
Σελ. <123> |
Συγγραφέας | ||
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 14903 |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 30/Αυγούστου/2011 ώρα 19:48 |
|
Λοιπόν ο βαθμός χάνεται δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση |
||
![]() |
||
εφεδρος ανθυπολοχαγο ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Αμα βρεις και καμια σοβαρη πηγη που να το αναφερει αυτο θα σε παραδεχτω. Μεχρι τοτε θα διατηρω τις αμφιβολιες μου. Νομιζω πως εισαι λαθος. Και ναι αφου το θεωρεις τοσο αυτονοητο και το γνωριζεις περιμενω αναλυση απο εσενα.
|
||
![]() |
||
roverr24 ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 25/Ιουλίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 920 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ο βαθμος χανεται γιατι ειναι πλασματικος, δεν εχει καμια αξια, σαν βαθμος παντα στον ελληνικο στρατο, σε ξενους στρατους που ολοι οι ΥΕΑ ειναι αποφοιτοι πανεπιστημιου μπορουν να συνεχισουν κανονικα την καριερα τους με τον ιδιο βαθμο στο στρατο η σε οποιοδηποτε αλλο σωμα... Εσυ αν τελειωσεις σχολη υπαξιωματικων γιατι να εισαι ισοτιμος με εναν ευελπι, ενα ναυτικο δοκιμο η εναν ικαρο, η ενα σασιτη η ενα που εχει τελειωσει πανεπιστημιο και μπηκε με διαγωνισμο;
Υπαξιωματικος θα εισαι κελευστης και δεν νομιζω πως το να μιλας ασχημα δειχνει πολιτισμο, δεν ειναι κανεις νεαντρερνταλ εδω μεσα ολοι προσπαθουν να απαντησουν Ειμαι στο ΠΝ αξιωματικος και στο λεω σιγουρα, μη περιμενεις βαθμους
|
||
![]() |
||
εφεδρος ανθυπολοχαγο ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Καταρχην ασχημα μιλησε ο αλλος και εγω απλα του απαντησα καταλληλα.
Nα μπουμε στην ουσια. ΔΕΝ με απασχολει τι βαθμο θα εχω αν καταφερω τελικα και μπω στη σχολη των υπαξιωματικων λιμενικου (με βαση την προσφατη προκυρηξη). Αυτο που με απασχολει ειναι αν παραλληλα θα ειμαι στην εφεδρια του στρατου σαν εφεδρος ανθυπολοχαγος. Ο βαθμος δεν ειναι πλασματικος οπως λες. Σε περιοδο Επιστρατευσης Αυτο το βαθμο θα εχουμε (ή και μεγαλυτερο), οπως και σε περιπτωση μετεκπαιδευσης κλπ. Δεν με απασχολει καθολου ο βαθμος του λιμενικου. Με απασχολει ομως να μην χαθει ο βαθμος που εχω σαν εφεδρος στο στρατο ξηρας.17 μηνες προσπαθειας δεν ειναι λιγοι και δεν θελω να χαθουν. Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Η ερωτηση μου ηταν ειναι δυνατον Να ειμαι κελευστης στο λιμενικο και συγχρονως να ειμαι στην εφεδρια του στρατου ξηρας σαν εφεδρος ανθυπολοχαγος οπψς ειμαι τωρα. Να αναφερω βεβαια οτι εχω τελειωσει και ΑΕΙ αλλά οπως ειπα ο βαθμος στο λιμενικο δεν με απασχολει. |
||
![]() |
||
Nassos ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 10144 |
![]() ![]() ![]() |
|
Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που ζητάς. Και ίσως σου ζητήσουν να παραδώσεις το Ειδικό Φύλλο Πορείας όταν περάσεις στο Λιμενικό.
|
||
![]() |
||
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 14903 |
![]() ![]() ![]() |
|
Στην αστυνομία πάντως αυτό ισχύει. Παραδίδεις το ειδικό φύλλο πορείας.
|
||
![]() |
||
roverr24 ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 25/Ιουλίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 920 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ο βαθμος φυσικα και ειναι πλασματικος γιατι αν πας για ΕΠΟΠ, βγαινεις δεκανεας γιατι εσυ μπορει να εχεις πτυχιο ΑΕΙ αλλοι ομως ΥΕΑ δεν εχουν, ενω στο εξωτερικο εχουν ολοι γιατι ειναι υποχρεωτικο.
Αν εχεις πτυχιο ΑΕΙ μπορεις να γινεις αξιωματικος στη διαρκεια της καριερας σου στο ΛΣ, αν δεις και 2 ατομα απο την ηγεσια του ΛΣ Ξεκινησαν υπαξιωματικοι και με το πτυχιο τους γινανε σημαιοφοροι
|
||
![]() |
||
nikopaok4 ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 25/Ιουλίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 367 |
![]() ![]() ![]() |
|
απορια, με τα χρονια αν μπεις υπαξιοματικος δεν γινεσαι αξιωματικος ;
|
||
![]() |
||
greko_27 ![]() Υποστράτηγος ![]() ![]() Μέλος από: 01/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 2253 |
![]() ![]() ![]() |
|
Σε 12 χρονια |
||
AIMA TIMH ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
|
||
![]() |
||
Noname ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Θα ήθελα να ρωτήσω αν τελειωσεις σχολή υπαξ. Και κατα την διάρκεια των ετών αποκτήσεις δίπλωμα ΑΕΙ ποια θα είναι η εξέλιξή σου; Ισχύει δηλαδη το 5+2 χρόνια?
|
||
![]() |
||
paulos ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Κατι σχετικώς με την Βαθμολογική Προαγωγή... Μολις Συμπληρώσει Κανεις τα χρονια που Αντιστοιχούν Για τον Εκάστοτε Βαθμο Προάγεται Ή και εκει ειναι ο βισμας του βισματος και δεν μπορεις να ανεβεις;
|
||
![]() |
||
ΤΕΟ ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Βρήκα αυτο: http://www.yen.gr/yen.chtm?prnbr=31035 Που σημαίνει η βαθμολογική εξέλιξη ήταν ίδια για τους ΠΕ και για τους ΤΕ. Αλλα με το νεο Π. Δ. Είναι μόνο για τους ΠΕ. Αλλα και κάποια στο φόρουμ που λέει οτι αυτό θα αλλάξει για να περιλάβει και τους ΤΕ. Τελικά ; |
||
![]() |
||
eftych31 ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Αν καποιος ο οποιος εχει τελειωσει τη σχολη ΥΠΑΞ Παρει πτυχιο ΑΕΙ λιγο αργοτερα, προσμετραται για την μετεπειτα πορεια του στο σωμα;
|
||
![]() |
||
35M.K 310 lele ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 23/Σεπτεμβρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 261 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Ειρηνη86 ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Σύμφωνα με τον παραπάνω σύνδεσμο που πόσταρε ο ΤΕΟ, και οι λιμενοφύλακες μπορούν να προαχθούν σε αξιωματικούς άμα έχουν πτυχίο από ΑΕΙ, σωστά παιδιά;
|
||
![]() |
||
elenaki88 ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
έστω και καθυστερημένα θα προτιμούσα να είχες διαβάσεις πιο προσεκτικά τι απάντησα από το να αρχίσεις να γελάς κάποιοι εδώ προσπαθούν να ενημερωθούν είναι δύσκολο όταν είσαι απέξω... Όσο για τις μεταθέσεις δεν είναι στο θέμα, όντως μπορεί να μην εφαρμόζεται από όλους αλλά δεν γελάς όταν ξέρεις ότι έχουν χωριστεί οικογένειες σε δύο μέρη και δεν γίνεται τπτ...
Ειρηνη86 σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα για να γίνεις ΑΞ είτε είσαι απλός πολίτης είτε είσαι είδη ΛΦ ή ΥΠ/Ξ βγαίνει προκήρυξη και εάν έχεις τα προσόντα κάνεις τα χαρτιά και ακολουθείς τις διαδικασίες... Εάν δεν δώσεις συνεχίσεις ως ΛΦ και έχεις πτυχίο είτε ΑΕΙ είτε ΑΤΕΙ ή ΤΕΙ Βαθμολογικά παίρνεις και 2 βαθμούς από την βαθμολογική κλίμακα των ΑΞ στο τέλος με τα χρόνια... Εσωτερικά μέσα απο το σώμα δλδ δεν μπορείς να γίνεις καθαρά ΑΞ και να προχωρήσεις στους βαθμούς όπως αυτοί ή όπως και με τους ΥΠ/Ξ... Πάντα σε ξεχωρίζουν στο σώμα εαν έχεις ίδιο βαθμό με κάποιον και προέρχεσαι από άλλη κατηγορία... Ίσως αυτή η διαδικασία αλλάξει ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
|
||
![]() |
||
Ειρηνη86 ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Σε ευχαριστώ για την απάντηση Ελενάκι88. Οπότε άμα με το καλό δηλαδή περάσω Λ/Φ, μου φαίνεται ότι θα κάνω χαρτιά αργότερα για να μπω σχολή ΥΠΑΞ ή Σημαιοφόρων. Απλά το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θα πρέπει να ξανακάνω από την αρχή μια σχολή, δηλαδή μετά από το 6μηνο των Λ/Φ, άμα θέλει κάποιος να συνεχίσει για ΥΠΑΞ ή ΑΞ, θα πρέπει να μπει πάλι στην αντίστοιχη σχολή... Όρεξη Για διάβασμα να έχουμε τότε! Ας περάσουμε με το καλό για αρχή στους Λ/Φ και βλέπουμε!
![]() |
||
![]() |
||
ftw ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Καλησπερα. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τη βαθμολογικη εξελιξη των λιμενοφυλακων. αν καποιος λιμενοφυλακας εχει πτυχιο αει εξελισσεται διαφορετικα απο τους υπολοιπους λ-φ; μπορει να φτασει στους ανωτατους βαθμους; Ευχαριστω εκ των προτερων
|
||
![]() |
||
Απάντηση ![]() |
Σελ. <123> |