Και εμένα παράξενο με φάνηκε. Επίσης με είπε, όπως τις προηγούμενες χρονιές δηλαδή μέσα σε δέκα μέρες. Απ' ότι φένεται ούτε αυτή γνωρίζει ή νομίζει πως γνωρίζει.
Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Αποστολή: 02/Σεπτεμβρίου/2011 ώρα 18:54
Αρχικά αποστάλθηκε από ΕΦ. ΑΞ. Ε. Δ.
Και εμένα παράξενο με φάνηκε. Επίσης με είπε, όπως τις προηγούμενες χρονιές δηλαδή μέσα σε δέκα μέρες. Απ' ότι φένεται ούτε αυτή γνωρίζει ή νομίζει πως γνωρίζει.
Nαι αυτό δεν γίνεται με τίποτα όμως δεν ξέρω σε τι περίπτωση έπεσες διάβασε την προκήρυξη και θα καταλάβεις γιατί σου είπε παπάτζες ο συγκεκριμένος
Φίλε μην ανησυχείς. Φαντάζομαι ο Greek_Army η κάποιος άλλος θα ανοίξει το ανάλογο topic εδώ για τις μετά διαδικασίες στους ε. Φ 2011-2012 ώστε να ενημερωθούμε από εκεί για ημερομηνίες ανακοινώσεις κτλπ...
Μπες με το καλό, και μετά Θα μας απασχολήσουν και αυτά...
Μέλος από: 22/Αυγούστου/2011
Αποστολή: 06/Σεπτεμβρίου/2011 ώρα 13:09
Αρχικά αποστάλθηκε από thanoskoutos
Καλημερα παιδια καμια ιδεα για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα; Και ποσο μετα τα υπολοιπα αθλητικες κλπ.
από Παλαιότερη Προκήρυξη που είχε δώσει φίλος μου, μετά από κανα μήνα είναι τα αθλήματα. ’ρα καμιά βδομάδα πριν μαθαίνεις τα αποτελέσματα. Αλλά σκέψου ότι αυτή τη φορά είναι πολύ Περισσότερες Οι αιτήσεις, άρα μπορεί να πάρει και παραπάνω.
Την καλησπερα μου. Προσωπικη μου αποψη τα αποτελεσματα θα τα εχουμε στα τελη της επομενης εβδομαδας αντε βαρια βαρια την αλλη Δευταιρα. Οπως πολυ διαβαζω η εκπαιδευση θα ξεκηνησει μαζι με τους αστυφυλακες... Επομενος υπολογιστε... Καλη μας επιτυχια και υπομονη!
Μέλος από: 26/Ιανουαρίου/2009
Αποστολή: 07/Σεπτεμβρίου/2011 ώρα 16:00
Καλησπερα παιδια... Εχψ κανει τα χαρτια μου για ειδ. Φρ. Μηπως ξερετε ποτε περιπου θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα; Και αν αυτα ανακοινωθουν στην ιστοσελιδα της αστυνομιασ; Ειναι η πρωτη φορα που τα κανω και δεν ξερω... Ελπιζω καποιος σας να ξερει... Ευχαριστω!
Μέλος από: 03/Σεπτεμβρίου/2011
Αποστολή: 07/Σεπτεμβρίου/2011 ώρα 16:09
Το ποτε βασικα κανεις δεν ξερει σηγουρα κατερινα... Τ που θ ανακοινοθουν σκεδων παντου. Θ αναρτιθουν σιγουρα στο www.astynomia.gr Στο σιτε τον ε. Φ Www.sefeaa.gr και επισης σιγουρα κ εδω μεσα στο forum π ημαστε...