Διαβάζωντας το forum εδώ και αρκετούς μήνες καταλαβαίνω ότι δεν είμαι ο μόνος με τις ίδιες αγωνίεσ... Δεν σας κρύβω ότι νιώθω απογοήτευση καθώς έχω μόλις 2290 μόρια (Α κατηγορία) άλλα αν τελικά τύχει και είμαι όντως εκτός έχω να πω σε όλους όσους θα έχουν την ίδια τύχη με εμένα να μη σταματήσουν να ελπίζουν για κάτι καλό! Σ αυτούς πάλι που θα έχουν καλά νέα τις επόμενες ημέρες, να ευχηθώ καλή δύναμη γιατί σίγουρα είναι ένα δύσκολο επάγγελμα με πολλούς κινδύνους. Εύχομαι να μπουν περισσότερο τα άτομα που έκαναν την αίτηση επειδή το γουστάρουν πραγματικά...
Και εμένα με 2290 (Α' Κατηγορία) με πήρανε τηλ προχθες. Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο το αν σε πήρανε ή αν δε σε πήρανε τηλ. Καθώς οι κλήσεις αφορούσαν όσους ισοβάθμισαν με άλλους είτε είναι επιτυχόντες, είτε αποτυχόντες είτε επιλαχόντες. Οπότε μην αγχώνεστε αυτοί που δεν είχατε τηλεφώνημα! Απλά δεν ισοβαθμίσατε με κάποιον άλλον που υπέβαλλε και αυτός αίτηση.
Μέλος από: 01/Μαρτίου/2009
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Αποστολή: 03/Οκτωβρίου/2011 ώρα 01:38
Φίλε μονο με θαύμα κατω απο 2250 να μπεις μέσα... Σκέψου εγώ με 2.180 ήλπιζα μέχρι τελους αλλά τώρα τίποτα... Πρέπει να κοπούν πάνω απο 500 άτομα για να πάμε ως επιλαχόντες...
Καλησπερα σε ολους τα αποτελεσματα θα τα ακουσουμε το συντομοτερο. Θελω να πω οτι Θα εχουμε πολλους επιλαχων φετος και η βαση θα ειναι γυρω στα 2300 και κατι εγω εχω 2290 και νιωθω οτι θα εχω μια καλη θεση σαν επιλαχων... Μακαρι η βαση να ειναι και 2200 να μπουμε ολοι και οχι η γιωταδες μεσα ευχαριστω...
Ρε παιδια γιατι απογοητευεστε με το παραμικρο; Εγω εχω 2190 ουτε καν 2200 και ελπιζω σε μια καλη θ3εση στους επιλαχοντες. Η ελπιδα πεθαινει τελευταια μν σας περνει απο κατω... Καλα αποτελεσματα σε ολους.