Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 45678 16> |
Συγγραφέας | ||
greko_27 ![]() Υποστράτηγος ![]() ![]() Μέλος από: 01/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 2253 |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 03/Ιουνίου/2011 ώρα 21:47 |
|
εαν εχεις μεγαλου βαθμου σκολιωση μαλλον δεν την γλυτωνεις και θα σε κοψουν στα υγειονομικα... Αλλα τετοιες περιπτωσεις ειναι πολυ σπανιες... Εαν εχεις μεσαιου βαθμου ή μικροτερη θα περασεις. |
||
AIMA TIMH ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
|
||
![]() |
||
Ariv ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 12/Απριλίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
Αντε να βγει η προκυρηξη... ! |
||
![]() |
||
Kos ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 25/Ιανουαρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 30 |
![]() ![]() ![]() |
|
Μπα ενταξει δεν εχω και πολυ... Δεν φαινεται και τπτ να φανταστεις... Μια χαρα ειμαι... Αντε να βγει κ η προκυρηξη...
|
||
![]() |
||
Ariv ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 12/Απριλίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 6 |
![]() ![]() ![]() |
|
Όπως έχω πει και σε προηγούμενα μηνύματα μου η μυωπία μου είναι κάπως μεγάλη και ίσως να με κόψουν για πλοιάρχων. Ερώτηση... Αν τους παρακαλέσω πως προκειμένου να μην χάσω μια ολόκληρη χρονιά (και μιας και το 10 % από του χρόνου καταργείται και θα πρέπει να ξαναδώσω πανελλήνιες) να με πάρουν με την προυπόθεση πως θα κάνω την εγχείρηση μέχρι τον Δεκέμβρη και αν είναι να με ελένξουν πάλι πως όντως την έκανα... Πιστεύετε πως θα με περάσουν; Γιατί θα είναι κρίμα να περιμένω άλλον ένα χρόνο δίνοντας και πάλι πανελλήνιες...
|
||
![]() |
||
leon4 ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να εισαχθώ στην σχολή Για πλοιάρχος. Είμαι του '87 και αποφάσισα να μην ακολουθήσω αυτό που σπουδάζω. Από ότι κατάλαβα η προκύρηξη βγαίνει όπου να'ναι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τις προθεσμίες στο περιπού από την στιγμή που θα βγει η προκύρηξη για τις υγειονομικες εξετάσεις, καθώς θα πρέπει να κάνω λείζερ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
||
![]() |
||
τασου ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Παιδια να ρωτησω που θα δω τα νοσοκομεια που θα παω για τις εξετασεις?
|
||
![]() |
||
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 14903 |
![]() ![]() ![]() |
|
Διάβασε την προκήρυξη μην ντρέπεσαι |
||
![]() |
||
Kalodrei ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 05/Απριλίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 43 |
![]() ![]() ![]() |
|
Σχετικα με την υγειονομικη επιτροπη (στην προκηρυξη λεει οτι ο υποψηφιως πρεπει να παει στην πλησιεστερη στον τοπο διαμονης), ξερει κανεις που ειναι (αν εχει) για θεσσαλονικη; Η που να παρω για να ρωτισω;
ακομα σχετικα με την ακτινογραφια θωρακος απλα παω σε ενα δημοσιο νοσοκομειο και κανω η θελει κανα ραντεβου; τελος απο που παιρνω το διπλοτυπο εισπραξης Δημοσιου ταμειου; ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Κατεβασα και τα 3 αρχεια (prok2011final a12011 pinakio20112012) που δινει αλλα δεν βρηκα που θα παω για τις εξετασεις, τη λιστα με τα νοσοκομεια...
![]() |
||
![]() |
||
Alejandro ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 13/Μαΐου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 40 |
![]() ![]() ![]() |
|
Εχω την ιδια απορια... Για τις εξετασεις θα παμε σε νοσοκομειο; Στην προκηρυξη αναφερει και για τις λιμενικες αρχες. Μπορουμε δηλαδη να παμε στο λιμεναρχειο για υγειονομικες εξετασεις?
|
||
![]() |
||
john ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Παιδια ας με βοηθήσει καποιος θελω να μπω εμπορικο ναυτικο αλλα ακουω απο παιδια οτι δυσκολευονται να βρουν εταιρια ως καπετανιοι και μερικοι τα παρατουν γιατι δεν βρισκουν δουλεια οχι γιατι δεν το αντεχουν. Εχω αχωθει πολυ οποιος μπορει ας μου απαντησει! Ευχαριστω!
|
||
![]() |
||
θωμας ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω κατι... Στην ακτινογραφια θωρακος που χρειαζεται για το εμπορικο ναυτικο αν καποιως καπνιζει υπαρχει καποιο προβλημα; Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
|
||
![]() |
||
Alejandro ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 13/Μαΐου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 40 |
![]() ![]() ![]() |
|
Θωμα θωρακας ειναι οχι πνευμονες... Τα κοκκαλα εξεταζουν αρα δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα. |
||
![]() |
||
Guests ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ευχαριστω πολυ
|
||
![]() |
||
yandr ![]() Στρατάρχης ![]() Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 10055 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
sea_bandit ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ειδικά οι διαμένοντες στην Αθήνα-Πειραιά και Προάστια Αττικής για λήψη παραπεμπτικού
σημειώματος για την Υ. Ε. Α. Ν. Ε. Θ. Αθηνών-Πειραιώς θα απευθύνονται στο Υ. Θ. Υ. Ν. ΑΛ./ΔΝΕΡ Α΄, οδός 2ας Μεραρχίας 18, Πειραιάς,(09.00-12.00) ... αυτο ειναι ολες τις εργασιμες μονο ημερες ετσι δεν ειναι; Ή μπορω να παω και το σαββατο. επειδη δεν αναφερετε τιποτα. |
||
![]() |
||
Andreas97 ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 04/Μαΐου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 28 |
![]() ![]() ![]() |
|
Και κατι αλλο, το παραπεμπτικο για τις υγειονομικες εξετασεις θα μου το στειλουν ή θα πρεπει να παω να το παρω απο το λιμεναρχειο;
|
||
![]() |
||
Andreas97 ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 04/Μαΐου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 28 |
![]() ![]() ![]() |
|
Καλημερα, μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος ; Δηλαδη σε τι αιτησεις πρεπει να κανουμε ; |
||
![]() |
||
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 45678 16> |