Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 567 |
Συγγραφέας | |
GeoCommand ![]() Λοχίας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 12/Μαρτίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 76 |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 17/Αυγούστου/2019 ώρα 08:13 |
Πληροφορηθηκα ότι η ΣΕΑ θα ισχύσει στο μηχανογραφικό και το ακαδημαϊκό έτος(2019-2020).
Εκτός και αν κοντά στα Χριστούγεννα το ΥΠΕΘΑ αλλαξει τίποτα... κατεμε δύσκολο λόγω των αλλαγών του φετινού συστήματος. |
|
Aμές δέ γ' εσσόμεθα πολλώ κάρρονες
|
|
![]() |
|
Γιωργος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ποσο νομιζεται πως θα ειναι οι βασεις φετος;
με 17.100 (ειδικη κατηγορια) εχω ελπιδες; ![]() |
|
![]() |
|
GeoCommand ![]() Λοχίας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 12/Μαρτίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 76 |
![]() ![]() ![]() |
Τι να σου πω αδερφέ δεν ξέρω
. Αλλού βλέπω ;εκτιμήσεις για 17.500 αλλού για 18000+ Καλή επιτυχία!
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Ωραια φιλε, σε ευχαριστω. Ευελπιδων σωματα τουλαχιστον το εχουμε
![]() |
|
![]() |
|
Σωτήριος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά κι εγώ είμαι τριτεκνος καί εχω επιλέξει αυτή την σχολή. Βέβαια μην νομίζεις ότι κι εγώ θα την πιάσω εφόσον πρόκειται για ένα μόνο άτομο. Όλο και κάποιος θα έχει γράψει καλύτερα...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Σιγουρα φιλε μου, υψηλοβαθμη σχολη ακομη και φετος
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Αν οι υποψήφιοι δεν γνωρίζουν από στρατιωτικές σχολές, μπορεί και να φτάσει στα ύψη. Μπορεί όμως και να μπούμε αν δεν το έχουν δηλώσει αρκετοί υποψήφιοι μιας και είναι κάτι καινούργιο για τα τελευταία χρόνια. Θα δείξει γιατί αν κ Στρατηγάκης έχει πέσει στο περίπου μέσα, τότε έχουμε ελπίδες
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Μάγκες το μόνο που έχω να πω είναι ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ
Αααα και μην μας ξεχνατε , μόλις μαθετε ή μπείτε με το καλό γράψτε μας ’ντε να ακολουθούμε εμείς φέτο..
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Σε 7 μέρες θα είμαι μέσα
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Αντε με το καλό... Και να μας γράφεις :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Βάση 2019
Στα ύψη το τμήμα Ε. Α. Της ΣΙ φέτος: Γεν. Σειρά 18121 Ειδ. Κατηγορία (3648/α) 18067 Καλή σταδιοδρομία σε όλους! |
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 567 |