Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 1011121314 29> |
Συγγραφέας | |
been there... ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 23/Αυγούστου/2011 ώρα 08:29 |
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 10140 |
![]() ![]() ![]() |
Οι της ΕΜΑΚ περνάνε Σχολείο Αυτοδυτών και όχι Υ/Κ.
|
|
![]() |
|
been there... ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Φίλε nasso αλλο τι περνάνε αναγκαστικά οσοι πάνε για δύτες και άλλο αν έχω το δικαίωμα να περάσω Υ/Κ με δικια μου θέληση και με λιγο βύσμα αμα βάλω θα ρωτήσω και γώ βεβαία αλλα εδώ δεν ξέρει κανείς
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 10140 |
![]() ![]() ![]() |
Τα μηνύματα για το πρόγραμμα των υποψηφίων Βατραχανθρώπων μεταφέρθηκε εδώ
|
|
![]() |
|
νοσταλγός ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ξανανοιχτε τη μυκ για τους εφεδρους μη χαλατε τη παραδοση της ελλας τα καλυτερα βατραχια ηταν εφεδροι με τα πρωτεια στα σχολεια ομαδες υποβρυχιων καταστροφων για παντα
|
|
![]() |
|
Καραϊσκάκης ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Απενεργοποιημένο Μέλος Μέλος από: 23/Αυγούστου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 268 |
![]() ![]() ![]() |
ΟΥΚ ή ΜΥΚ οι κληρωτοί έφεδροι δεν προβλέπεται πλέον να πάνε. Το σχολείο διαρκεί 7 μήνες και η συνολική θητεία είναι 9 μήνες...
|
|
![]() |
|
Vessty ![]() Ανθυπασπιστής ![]() ![]() Μέλος από: 03/Μαΐου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 214 |
![]() ![]() ![]() |
Εκτος αν η θητεια ξαναγινει 12μηνη η 14μηνη... Τοτε θα μπορουν να περνανε κληρωτοι απλα δεν ξερω αν θα δεχονται...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Από 18μηνο και άνω. Γιατι απαιτείται υπόλοιπο θητείας 12 μηνών μετά τη βασική εκπαίδευση.
|
|
![]() |
|
Geo123 ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 16/Οκτωβρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 18 |
![]() ![]() ![]() |
Και κατι ακομα. Εχω ακουσει οτι σε περνανε απο καποια τεστ. Δηλαδη αν κοπεις σε μερικα τι γινεται ; Δεν μπορεις να πας ΟΥΚ; Εγω δεν ξερω αν ακουγετε τρελο αλλα ειμαι 17 χρονων και το σκεφτομαι αυτο το πραγμα απο τα 13-14. Ειμαι πωρομενος με αυτο το πραγμα δηλαδη ειμαι ετοιμος να πεθανω για την σημαια και το προτιμω απο το να πεθανω στα γεραματα χωρις να εχω καταφερει τιποτα στην ζωη μου... Προτιμω να πεθανω σε καποια αποστολη. Θα ειναι μεγαλη βλακεια να κοπεις απο τεστ.
|
|
![]() |
|
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 12/Σεπτεμβρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 169 |
![]() ![]() ![]() |
Geo... Τ Αθλήματα Πιστεύω Οτι Είναι Αρκετά Εύκολα... Μετά Είναι Το Ζόρι!:)
|
|
![]() |
|
iraklis ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Για σας θα Ήθελα Να Μάθω Τι Γίνετε Εαν Ένας Νέος ΕΠ. ΟΠ. Πολεμικού Ναυτικού Θέλει Να μπει στα ΟΥΚ και Έχει Τατουάζ Σε Σημείο Πού Δεν Φαίνεται , θα Έχει Πρόβλημα;
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 9085 |
![]() ![]() ![]() |
Όχι φίλε μου δεν θα έχεις πρόβλημα! |
|
![]() |
|
nikstifler ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 29/Οκτωβρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τους πεζοναύτες, μετα τη θητεία μου ως πεζοναύτης υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να μπω στο σχολείο των ΟΥΚ; Ευχαριστώ πολύ
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 9085 |
![]() ![]() ![]() |
Δυστυχώς όχι. Μόνο μόνιμοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σχολείο πλέον καθώς η διαταγή ορίζει πως θα πρέπει να υπάρχει υπόλοιπο θητείας 12 μηνών για να μπορέσει έφεδρος να το παρακολουθήσει. Εσείς υπηρετείται 9μηνο, άντε 8μηνο! |
|
![]() |
|
nikstifler ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 29/Οκτωβρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Ευχαριστώ που μου απάντησες... Δηλαδή Εγώ που θα υπηρετήσω 9 μήνες σαν πεζονάυτης υπάρχει κάποιος τρόπος να φητοίσω στην σχολή ΟΥΚ; Γιατί έχω ακούσει οτι αν τελειώσεις σαν ΟΒΑ η σαν πενταετείς μόνιμος μπορείς να πάς εκεί...
|
|
![]() |
|
yandr ![]() Στρατάρχης ![]() Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2003 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 10055 |
![]() ![]() ![]() |
Οι ΟΒΑ καταργήθηκαν, οι 5-ετής αντικαταστάθηκαν από ΕΠΟΠ και αυτοί (κατά τα φαινόμενα) επίσης καταργήθηκαν.
Για τα υπόλοιπα μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες. |
|
![]() |
|
Johny ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Θα ηθελα να μπω στα ΟΥΚ. Εχω λιγη μυωπία.(καπου στα 2,5) Υπαρχει καποιο προβλημα; Θα μπορω να μπω; Αν υπαρχει προβλημα μπορω να το λυσω;(κάνοντας Λειζερ)
|
|
![]() |
|
nikos_TT ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Να Κάνω μια ερώτηση;
Είμαι 19 και μου ήρθε το χαρτί να παρουσιαστώ και θέλω να μπω ΟΥΚ. Γίνετε; Και αν γίνετε τι πρέπει να κάνω; |
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 1011121314 29> |