Οι σχολές που θα ανοίξουν είναι Κομοτηνή-Διδυμότειχο Blues Και Ρεθυμνάρα, άδειες δεν παίρνετε κατά τη διάρκεια της σχολή. Αλλά θα έχετε σίγουρα Σ/Κ off. Μπορείτε να βρείτε φθηνά ξενοδοχεία και να χαλαρώστε λίγο.
Μέλος από: 14/Αυγούστου/2017
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Αποστολή: 16/Αυγούστου/2019 ώρα 12:09
Αρχικά αποστάλθηκε από fsafa
Οι σχολές που θα ανοίξουν είναι Κομοτηνή-Διδυμότειχο Blues Και Ρεθυμνάρα, άδειες δεν παίρνετε κατά τη διάρκεια της σχολή. Αλλά θα έχετε σίγουρα Σ/Κ off. Μπορείτε να βρείτε φθηνά ξενοδοχεία και να χαλαρώστε λίγο.
Μέλος από: 14/Αυγούστου/2017
Αποστολή: 16/Αυγούστου/2019 ώρα 11:09
Αρχικά αποστάλθηκε από Δόκιμος 1995
Μάγκες πρέπει να καταλάβουν ότι η προκήρυξη μιλάει για Αττική και όχι για όλη την Ελλάδα! Αυτό είναι το κακό στην υπόθεση. Μίλησα με τον ξάδερφό μου που ειναι στο σώμα (αξιωματικών) και μου λέει όσοι περασουν και μπουν στην σχολη Η τρεις πρώτη από τα διαγωνίσματα θα πάμε εκεί που θα επιλέξουν οι υπόλοιποι Αθήνα για πάρα πάρα πολύ καιρό εκτός και αν έχουν θείο υπουργό που και πάλι πρέπει να κάτσουν αναγκαστικά 5 Χρόνια Αθήνα.
μπορει να πεσει και τηλεφωνο στην σχολη για να βαζουν καλους βαθμους;
Μέλος από: 13/Ιουλίου/2019
Αποστολή: 16/Αυγούστου/2019 ώρα 11:52
Αρχικά αποστάλθηκε από δημητρης98
μπορει να πεσει και τηλεφωνο στην σχολη για να βαζουν καλους βαθμους;
Δεν ισχύει αυτό για τους ειδικούς φρουρους ολοι Αθηνα. Οι καλοί βαθμοί ισχυουν μόνο για την σειρά εξόδου από την σχολή και θα βοηθήσει σε περίπτωση ισοψηφιας για μετάθεση συναδελφων που έχουν ίδιο τόπο συμφεροντων.
Καλημέρα.. τι γίνεται σε περίπτωση που κάνεις τα χαρτιά για ε. φ και σε παίρνουν αλλά έχεις κάνει και τα χαρτιά για το λιμενικό και περιμένεις απάντηση.. Πρέπει να αποριψεις τους ε. φ και να περίμενεις;
Στο νομό Λέσβου έχουν κατατεθεί... Μάγκες κάθεστε; Λίγο πάνω από τις 350 αιτήσεις και αρκετά με απολυτήριο με 15-17 αρκετά από ΕΠΑΛ.. Επαρχία μάγκες οι βαθμοί μπαίνουν έτσι και στην Λέσβο έχει και τάγμα ειδικών δυνάμεων οπότε καταλαβαίνετε.. ΤΑ ΕΠΑΛ έπρεπε να πάνε στην Β αλλά με παραπάνω ποσοστό..
Με τα μέχρι τώρα ρε φίλε ακόμα και 2250-2300 τα πρώτα 1560 άτομα έτσι όπως πάει αλλά είναι νωρις.. Βάζω αυτά τα μόρια γτ όλη μόνο μικρά μόρια είναι όπως λένε εδώ
Μέλος από: 28/Ιουνίου/2018
Αποστολή: 16/Αυγούστου/2019 ώρα 11:07
Αρχικά αποστάλθηκε από kyriakos155
Αρχικά αποστάλθηκε από marine575
Καλημέρα παιδιά. Μόλις κατέθεσα και εγώ στο τμήμα Αγίας Βαρβάρας δίπλα από το Αιγάλεω. Λοιπόν εγώ με άλλο ένα άτομο ήμουν από κόσμο. Από μόρια είχε 2.060 μόνο ειδικές και τριτεκνια και λοουερ. Προσέλευση έχουν μου είπε η αστυνόμος. Αλλά κάνεις με απολυτήριο πάνω από 12. Πήγα με 16 απολυτήριο και έκαναν τεμεναδες.
Μέλος από: 16/Αυγούστου/2019
Αποστολή: 16/Αυγούστου/2019 ώρα 10:52
Καλή επιτυχία παιδιά!
Οτιδήποτε μάθετε απο τα τμήματα που θα πάτε για αίτηση, ενημερώστε μας.
Εγώ πήγα, έκανα αίτηση μέσα στη βδομάδα και είχαν πάει μονο 13 ατομα. Μου είπε ο υπαστυνομος οτι τα μόρια μου ειναι μέχρι στιγμής τα μεγαλύτερα (λίγο πάνω απο 2600 εχω) αλλα ότι ο χαμός θα γίνει μετά τις 20/8 που οι περισσότεροι επιστρέφουν από διακοπές.
Μέλος από: 08/Αυγούστου/2019
Αποστολή: 16/Αυγούστου/2019 ώρα 11:04
Αρχικά αποστάλθηκε από marine575
Καλημέρα παιδιά. Μόλις κατέθεσα και εγώ στο τμήμα Αγίας Βαρβάρας δίπλα από το Αιγάλεω. Λοιπόν εγώ με άλλο ένα άτομο ήμουν από κόσμο. Από μόρια είχε 2.060 μόνο ειδικές και τριτεκνια και λοουερ. Προσέλευση έχουν μου είπε η αστυνόμος. Αλλά κάνεις με απολυτήριο πάνω από 12. Πήγα με 16 απολυτήριο και έκαναν τεμεναδες.