Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 8788899091 179> |
Συγγραφέας | |
!!! ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 29/Ιουλίου/2019 ώρα 17:11 |
Παιδιά με 1110 μόρια στην γενική κατηγορία γίνεται τίποτα η Όχι;
|
|
![]() |
|
Τεος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Μπράβο παιδιά ευχάριστα νέα. Αν κινηθούν τόσο γρήγορα όσο με τους ειδικούς φρουρούς ίσως μέσα στο φθινόπωρο έχουμε κάτι
|
|
![]() |
|
χρηστος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Οριο ηλικιας θα παραμεινει στα 29;
|
|
![]() |
|
Melahrinos ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Πέντε χιλιάδες μόρια αδερφέ
|
|
![]() |
|
Xristinab ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 31/Ιουλίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 31 |
![]() ![]() ![]() |
ευχαριστώ πολυ!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Τι 5000 μόρια σοβαρεψου...
|
|
![]() |
|
dx77 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 24/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 7 |
![]() ![]() ![]() |
1065 Σε γενική. Πιστεύω είμαι/δεν είμαι οριακά.
Τώρα τα 5000 πως τα βγαλε ο άλλος δεν ξέρω χααχαχαχαχ Τι έχε 20 απολυτήριο,5 πτυχια αει και 4 ξένες γλώσσες.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Τρομάζει ρε φιλε... άρα καλα είμαι πιστεύω... οριακά Κ γω βέβαια
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Τρολαρει ήθελα να πω
|
|
![]() |
|
Vegeta1993 ![]() Λοχίας - ΕΠΟΠ ![]() Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2017 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 87 |
![]() ![]() ![]() |
Μελαχρινε ασε τις βλακειες που εχεις και 5000 μορια, κανενας κομπλεξικος ειναι.
|
|
![]() |
|
Ι' Μ.Α.Κ ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 08/Ιουνίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 738 |
![]() ![]() ![]() |
Το απολυτηριο με τι συντελστη το πολλαπλασιαζεις;
Ενας που ειναι δεκανες ειδικων δυναμεων με lower ποσα μορια παιρνει απο αυτα τα δυο.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Ι μακ σύμφωνα με το φεκ του Ιουνίου πολλαπλασιάζεις το απολυτήριο Χ 55 και το λοουερ πιάνει 40 μόρια... Όσο για τις ειδικές Δεκανέας ειναι +50 μόρια αν θυμάμαι καλά... μπορείς να το ψάξεις κιόλας να δεις ακριβώς... όλα αυτά αν δεν αλλάξουν Κ μείνουν ίδια...
|
|
![]() |
|
Lefteris 2αμαλ ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 679 |
![]() ![]() ![]() |
5000 ονειρα εχεις μεγαλε. Κατι δεν υπολογισες σωστα ή εισαι τρολλ.
|
|
![]() |
|
Lefteris 2αμαλ ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 679 |
![]() ![]() ![]() |
Οτιδηποτε πανω απο 1000 ειναι καλα, αλλα μη ξεχναμε Λιμενικο ειναι (οσοι καταλαβαν. Καταλαβαν) !
![]() |
|
![]() |
|
Xanthos ![]() Ταξίαρχος ![]() ![]() Μέλος από: 20/Μαΐου/2019 Κατάσταση: Online Μηνύματα: 1568 |
![]() ![]() ![]() |
Χ 55 το απολυτηριο κ 60 μορια νομιζω το lower an δεν κανω λαθος
|
|
Ο. Π. Κ. Ε
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
"
Ετσι ελεγε Ι'ΜΑΚ η προκηρυξη του 14, δεν εχω βρει καποια προσφατη. Αν αλλαξε ας με διορθωσει καποιος. |
|
![]() |
|
Xanthos ![]() Ταξίαρχος ![]() ![]() Μέλος από: 20/Μαΐου/2019 Κατάσταση: Online Μηνύματα: 1568 |
![]() ![]() ![]() |
Το φεκ του κουβελη το τελευταιο χ 55 ελεγε αν δεν κανω λαθος.. το 14 ναι χ 350 ηταν
|
|
Ο. Π. Κ. Ε
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
https://www.e-nomothesia.gr/kat-naytilia-nausiploia/limeniko-soma/upourgike-apophase-2421-1-40153-2019.html
|
|
Ο. Π. Κ. Ε
|
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 8788899091 179> |