Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 8687888990 179> |
Συγγραφέας | |
Δημήτρης ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 27/Ιουλίου/2019 ώρα 12:24 |
Ξέρει κανείς αν μπορεί κάποιος να κάνει τα χαρτιά του σε δύο προκηρύξεις για σώματα ασφαλείας ταυτόχρονα; Θέλω να μπω λιμενικο, αλλά σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου και για Ε. Φ. που απ'οτι φαίνεται θα βγει πιο νωρίς.
|
|
![]() |
|
dx77 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 24/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Μια χαρά !
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν γίνεται να δηλώσεις και για λιμενοφύλακας και για σημαιοφόρος.
|
|
![]() |
|
Lefteris 2αμαλ ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 679 |
![]() ![]() ![]() |
Δημητρη, Ναι μπορεις !
|
|
![]() |
|
Georgels ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπέρα παιδιά. Έχετε βγαλει ακρη με τα ορια μυωπιας; το φεκ που βγηκε επι συριζα ελεγε οτι για την σωματικη ικανοτητα των λιμενοφυλακων θα ληφθει υπ οψιν το πδ 11/14 Α'17 οπως αυτο αφορα τους υποψηφιους της ΣΜΥΝ. Οσο εψαξα ειδα οτι για σμυν το οριο ειναι 2.5 σφαιρικο ισοδυναμο. Εγω μεχρι τωρα ηξερα για 4.5. Εγω εχω 4μυωπια. Αν καποιος κατι ξερει σιγουρα ας βοηθησει... απο αυριο θα αρχισω κ εγω τηλεφωνα σε υπηρεσιες..
|
|
![]() |
|
fsafa ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ποτέ δεν ήτανε τόσο ψηλά τα όρια μυωπία στο Λιμενικό και στο Πολεμικό Ναυτικό. 2,5 ισχύει με 4 κόβεσαι.
|
|
![]() |
|
alex7 ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 29/Μαρτίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 260 |
![]() ![]() ![]() |
λειζερ να σωθεις!
|
|
alex
|
|
![]() |
|
Lefteris 2αμαλ ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 679 |
![]() ![]() ![]() |
4,5 το οριο μου φαινεται απιθανο να ειναι. Παντα 2,5 ηξερα πως ειναι.
|
|
![]() |
|
Dea pz ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 19/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 845 |
![]() ![]() ![]() |
4.5 αστυνομία είναι αν δείτε προηγούμενες προκ
|
|
![]() |
|
HELLENICROWER ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 24/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 41 |
![]() ![]() ![]() |
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-erhetai-prokiryxi-gia-limenofylakes-apokleistiko
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Ισως βγει μαζι με των Ε. Φ μεσα στη βδομαδα, ολα ειναι πιθανα.
|
|
![]() |
|
Διασωστης31 ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 08/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 999 |
![]() ![]() ![]() |
Τελη Αυγούστου πιστεύω, με αυξημένες τις θέσεις των ΛΦ.
|
|
![]() |
|
Vegeta1993 ![]() Λοχίας - ΕΠΟΠ ![]() Μέλος από: 02/Οκτωβρίου/2017 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 87 |
![]() ![]() ![]() |
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αλλαξουν τις θεσεις μουσικων ειναι παραλογο να ζητανε 20, επισης θα ειναι αυξημενες στην κατηγορια ειδικες δυναμεις.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Η τελευταια προκηρυξη ειχε οριο 10 απολ. Λυκειου / να χεις τελειωσει στρατο/ ecdl/ διπλωματα; Στο περιπου
|
|
![]() |
|
Διασωστης31 ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 08/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 999 |
![]() ![]() ![]() |
12 στο φεκ που βγήκε τον Ιούνιο. Και το ecdl μόρια. Τώρα θα γίνει υποχρεωτικό πιστεύω.
|
|
![]() |
|
glock ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 30/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 732 |
![]() ![]() ![]() |
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-erhetai-prokiryxi-gia-limenofylakes-apokleistiko
|
|
![]() |
|
Xristinab ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 31/Ιουλίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 31 |
![]() ![]() ![]() |
καλησπέρα παιδιά η προκυρηξη που λέει το workenter έτοιμη να βγει αφορά μόνο λιμενοφυλακες η και αξιωματικούς όπως είχαν βγει ;
|
|
![]() |
|
Xanthos ![]() Ταξίαρχος ![]() ![]() Μέλος από: 20/Μαΐου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 1568 |
![]() ![]() ![]() |
Xristina λογικα οπως ειχε βγει κ τοτε.. δεν νομιζω να αλλαξει κατι απο αυτο!!
|
|
Ο. Π. Κ. Ε
|
|
![]() |
|
Xanthos ![]() Ταξίαρχος ![]() ![]() Μέλος από: 20/Μαΐου/2019 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 1568 |
![]() ![]() ![]() |
Ξερει κανεις ποσα μορια ειναι καλα εδω; για εδ μονο!!
|
|
Ο. Π. Κ. Ε
|
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 8687888990 179> |