Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 7071727374 179> |
Συγγραφέας | |
Γιώργος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 23/Ιουνίου/2019 ώρα 05:29 |
Καλημέρα Σας. Σχετικά με την μοριοδότηση που βρίσκεται στην Υπουργική Απόφαση την υπάρχουσα τι υπολογίζετε; Εγώ για την Γενική κατεύθυνση υπολογίζω 1208![:) ]
|
|
![]() |
|
Ιορδάνης ![]() Ανθυπασπιστής ![]() Μέλος από: 29/Αυγούστου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 236 |
![]() ![]() ![]() |
Ρε παιδιά λέτε αν δεν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε πρόβλημα με την προκήρυξη; Θα την τρέξει κανονικά η Νέα Δημοκρατία ;
|
|
![]() |
|
... ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ιορδάνης,
Όλα είναι πιθανά... ο Μητσοτάκης είπε ότι θα κάνει προσλήψεις εκεί που χρειάζεται. Οπότε εάν όντως υπάρχουν ουσιαστικές ανάγκες στο σώμα (που υπάρχουν), τότε η λογική λέει ότι θα τρέξει κανονικά η προκήρυξη. |
|
![]() |
|
Ιορδάνης ![]() Ανθυπασπιστής ![]() Μέλος από: 29/Αυγούστου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 236 |
![]() ![]() ![]() |
... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, να είσαι καλά !!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Και κάτι ακόμα ! Με την Νέα Δημοκρατία θα είναι ίδιοι υπουργοί στο ναυτιλίας; Έχει σημασία γιατί μπορεί αν μπουν άλλοι να μην είναι υπέρ!
|
|
![]() |
|
Διασωστης31 ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 08/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Online Μηνύματα: 999 |
![]() ![]() ![]() |
’λλος υπουργός θα είναι. Θα βγει σίγουρα :https://neaplefsi.gr/?p=16095
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Διασώστης31 Έγινε φίλε σε ευχαριστώ πολύ.
|
|
![]() |
|
Jack ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπερα παιδια... αν ξερει ας μου απαντησει καποιος.. στη προκυρηξη για τους λιμενοφυλακες ποσα μορια παιρνες αν ησουν ειδικες δυναμεις; Και 2ον το διπλωμα γ κατηγοριας μετραει?;
|
|
![]() |
|
Xanthos ![]() Ταξίαρχος ![]() ![]() Μέλος από: 20/Μαΐου/2019 Κατάσταση: Online Μηνύματα: 1568 |
![]() ![]() ![]() |
Αν ησουν εφεδρος ναι. Το γ δεν νομιζω αν θυμαμαι καλα απο το φεκ που εβγαλαν. Εδινε μορια σε αυτους που ειχαν Ε αν τα λεω καλα. Μπες στο φεκ που εβγαλαν και τα λεει ολα. Αν κ θα το κανουν τροποποιηση απο οσο ακουγετε και λενε ολοι!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Θα τροποποιηθεί αν βγει η νέα Δημοκρατία. Αν παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει τίποτα, θα μείνει ως έχει ! Πρέπει να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Και πολύ πιθανόν να παγώσει εντελώς απ' όσο ξέρω δεν είναι υπέρ η ΝΔ
|
|
![]() |
|
alex7 ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 29/Μαρτίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 260 |
![]() ![]() ![]() |
Μια ερωτηση, στο φεκ των λιμενοφυλακων γραφει οτι οσοι εχουν πτυχιο αεν πλοιαρχων/μηχανικων, να το δηλωσουν. Αυτο για ποιο λογο; Εξτρα μορια ; Γνωριζει κανεις;
|
|
alex
|
|
![]() |
|
Xanthos ![]() Ταξίαρχος ![]() ![]() Μέλος από: 20/Μαΐου/2019 Κατάσταση: Online Μηνύματα: 1568 |
![]() ![]() ![]() |
Νομιζω μοριοδοτητε... αν μπεις στο φεκ εκει π λεει μοριοδοτηση θα το δεις ακριβος τι κ πως!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Alex7 φίλε απ' την στιγμή που έχεις πτυχίο ΑΕΝ σου προτείνω αν αφήσεις τους λιμενοφύλακες και να στοχεύσεις για κάτι παραπάνω. Πάνε στους σημαιοφόρους !
|
|
![]() |
|
alex7 ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 29/Μαρτίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 260 |
![]() ![]() ![]() |
1ος μου στοχος ειναι σημαιοφορος, αλλα επειδη θα κανω με κατηγορια πτυχιου αεν, ο ανταγωνισμος θα ειναι πολυ μεγαλος και δεν ξερω κατα ποσο θα καταφερω να ειμαι επιτυχων. Οποτε θα κανω τα χαρτια μου και για λιμενοφυλακας. Στη χειροτερη περιπτωση, ας καταφερω να μπω εστω και λιμενοφυλακας, δεν με νοιαζει καθολου. Αλλωστε με οτι βαθμο και να μπω, θα κανω αυτο που θελω, να ειμαι σε πλωτο δηλαδη (κατα πασα πιθανοτητα δηλ) |
|
alex
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Alex7 σωστός φίλε ! Εννοείται θα προσπαθήσεις και για τα 2 για να έχεις περισσότερες πιθανότητες ! Καλή επιτυχία θα ευχηθώ και να καταφέρεις να μπεις για σημαιοφόρος μιας και είναι η πρώτη σου επιλογή !
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
ς'ευχαριστω πολυ φιλε ! Να'σαι καλα ! Και εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια (και σε ολα τα παιδια εδω μεσα) . Μακαρι να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα (και μακαρι να μας αφησει ο μητσοτακης, γιατι αμα βγει δεν ξερω αλλα τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα... Για το αν θα βγει προκηρυξη)
|
|
alex
|
|
![]() |
|
Υποψήφιος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Θα βγει, το έχουν δηλώσει. Πλακιωτακης
Για δείτε εδώ: https://www.tvopen.gr/watch/2480/limenikoskataggelleitostemedioxneiapotosomagia2athlhmata Αν ανακληθεί η απόλυση, τότε όλοι μας θα πηγαίνουμε δικαστικά (ΣτΕ), με την αιτιολογία ότι κοπήκαμε άδικα λόγω ύψους, αθλημάτων και ότι μπορείς να φανταστείς. Αυτά δεν γίνονται!
|
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 7071727374 179> |