Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 7891011> |
Συγγραφέας | |
paschalisb ![]() Λοχίας ![]() Μέλος από: 01/Σεπτεμβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 94 |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 13/Νοεμβρίου/2018 ώρα 09:23 |
Θα είναι μεγαλη ΕΣΣΟ, πάνω από 1000 άτομα.
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
jk ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Είσαι σίγουρος για το κινητό; Όλοι λένε ότι απαγορεύονται με κάμερα και όταν τα δούνε τα παίρνουν.
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 9030 |
![]() ![]() ![]() |
Παιδιά, η ταπεινή μου άποψη είναι, να μην μπείτε μέσα με αυτή την λογική.
Αν το πάνε κατά γράμμα (μην ξεχνάτε ότι έχει να κάνει με το ποιους θα "πετύχετε"), τότε τα κινητά με κάμερα απαγορεύονται ρητά και δια ροπάλου. Συνεπώς, αγοράστε κανένα κινητό με 15 ευρώ και αφού δείτε τι παίζει, πείτε στους δικούς σας να σας φέρουν τα κανονικά κινητά σας, στο πρώτο επισκεπτήριο κλπ.
|
|
![]() |
|
paschalisb ![]() Λοχίας ![]() Μέλος από: 01/Σεπτεμβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 94 |
![]() ![]() ![]() |
Για να μην επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια:
Κινητά με κάμερα: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ Κινητά με βγαλμένη κάμερα: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ Κινητά χωρίς κάμερα: ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Αν τα κατάσχουν την μέρα που παρουσιάζεστε τα παίρνετε πίσω τη μέρα της ορκωμοσίας. Αν σας πιάσουν με κινητό την πρώτη εβδομάδα απλά κατάσχεται. Αν σας πιάσουν τις επόμενες εβδομάδες έχει στέρηση εξόδου. |
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
KamiRai ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπερα παιδια, δυο ερωτησεις θελω να κανω, το κινητο της πλακας χωρις καμερες κτλπ και να το βρουν δεν το κατασχουν; Και κατι ακομα, μετα την τριπολη μεσολαβει και ενας μηνας που σε στελνουν καπου για εκπαιδευση και μετα απ αυτο πας στη μοναδα σου ή δεν ισχυει για ολες τις ειδικοτητες κατι τετοιο?
|
|
![]() |
|
Christos21417 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 10/Οκτωβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 44 |
![]() ![]() ![]() |
Μετά την ορκομωσία επιστρέφουν Τρίπολη μόνο όσοι έχουν πάρει ειδικότητα για Τρίπολη ή όλοι για να πάρουμε φύλλο πορείας για την μονάδα; Επίσης την μετάθεση πότε την μαθαίνουμε;
|
|
![]() |
|
K23 ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Έλα να ετοιμαζόμαστε μαγκεςςςς
|
|
![]() |
|
Νικος1 ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Θέλω αφού ορκιστουμε να πάρω μετάθεση παραμεθόριο. Κατά πόσο είναι εφικτό αυτό;
|
|
![]() |
|
Κώστας ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε τα κινητά μας πίσω στο τέλος ή παίζει να τα χάσουν και να πουν "δεν φταίμε εμείς";
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Θα τα παρετε σίγουρα, δίνουν ένα αποδεικτικο όταν το κατασχουν
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Την μετάθεση την μαθαίνετε μετά την ορκωμοσία. Τρίπολη πηγαίνουν για εκπαιδευση όσοι πάρουν ειδικότητα άμυνα αεροδρομίων (συνήθως εκεί παίρνουν οποιον δεν εχει πτυχιο). Από αυτους κάποιοι θα μείνουν εκεί και μετά την εκπαίδευση, οι περισσότεροι όμως θα πάρουν μετάθεση για τον τοπο που έχουν δηλωσει. |
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Δεν ξέρω κανέναν να εχει δηλωσει παραμεθόριο και να μην έχει παει.
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
KamiRai ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Η καθε ειδικοτητα εχει εκπαιδευση σε συγκεκριμενο στρατοπεδο π. Χ. Τριπολη, αθηνα κτλπ ή μπορει να σε στειλουν και στη μοναδα σου και λαμβανεις εκει εκπαιδευση?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Επίσης απο ειδικοτητες, η αμυνα αεροδρομιων στην τριπολη ειναι το χειροτερο να φανταστω?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Μπορεί να γινει κι αυτο, πχ οι υγειονομικοί πάνε όλοι ΓΝΑ για εκπαίδευση και πολλοί παραμένουν εκεί.
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Θεωρειται ζορικη μονάδα, ναι.
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Και παιρνουν ατομα που δεν εχουν πτυχιο στην αμυνα αεροδρομιων ή ατομα που δε σπουδαζουν γενικα; Γιατι για παραδειγμα πτυχιο εγω δεν εχω ακομα ειμαι φοιτητης οπου να ναι τελειωνω
|
|
![]() |
|
Christos21417 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 10/Οκτωβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 44 |
![]() ![]() ![]() |
Κάπως έτσι κι εγώ. Έχω τελειώσει, η ορκομωσία μου είναι 29/11 αλλά δε θα ειμαι επειδη είμαι από μακριά και δεν προλαβαίνω να πάω και να έρθω σε μια μέρα. Να απαντήσει κάποιος αν ξέρει.
|
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 7891011> |