Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 678910 11> |
Συγγραφέας | |
paschalisb ![]() Λοχίας ![]() Μέλος από: 01/Σεπτεμβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 97 |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 06/Νοεμβρίου/2018 ώρα 23:56 |
Δεν μπορείς, θα σου το κρατήσουν.
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
stv ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 05/Αυγούστου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Απλή φωτοτυπία με ή χωρίς επικύρωση από ΚΕΠ;
|
|
![]() |
|
paschalisb ![]() Λοχίας ![]() Μέλος από: 01/Σεπτεμβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 97 |
![]() ![]() ![]() |
Δεν επικυρωνονται πλέον ετσι κι αλλιώς τα φωτοαντιγραφα. Αρκει απλή
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
stv ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 05/Αυγούστου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Οκ, σ ευχαριστώ. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστουν κάπου τα πτυχία;
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Την δεύτερη εβδομάδα έρχονται από το ΓΕΑ. Εκεί καταθέτεις ο, τι έχεις από πτυχια, διπλώματα κλπ για τη μετάθεσή σου.
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Οκ σ ευχαριστώ πολύ.Depon μπορούμε να έχουμε ή μας τα παίρνουν;
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Ξεχασε τα 😂
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
Γιάννης ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπερα παιδια ! Ειμαι απο Λαρισα εγω οποιος ψηνεται να συννενοηθουμε να φυγουμε μαζι απο κτελ πειτε μου
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Χαχα οκ. Επίσης, ισχύει ότι την 1η μέρα με όλα τα διαδικαστικά θα μπούμε σε θαλάμους κατά τη 1 το βράδυ;
|
|
![]() |
|
Πετρος ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
1 θα είμαστε και τυχεροί αμα μπούμε. Φίλος μου στη προηγούμενη ΕΣΣΟ μπήκε στις 2.30 στο θάλαμο! Πρώτη μέρα θα τη πάμε με υπομονή και χωρίς υπνο.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Ανάλογα τι ώρα θα πάτε το πρωί. Εγω πήγα 10 και μισή και πήγα στο θάλαμο 2 τη νυχτα
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
Christos21417 ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 10/Οκτωβρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 44 |
![]() ![]() ![]() |
Πήρα τηλέφωνο στο κτελ Κηφισού και μου είπαν δεν έχουν ενημέρωση για απευθείας δρομολόγιο στο κέντρο αλλά τα πρωινά δρομολόγια της Τρίπολης συνήθως κάνουν στάση εκεί.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Σίγουρα θα βαλουν, τον Σεπτέμβριο πήγαν τουλάχιστον 3 ΚΤΕΛ στην 124 ΠΒΕ
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
User ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Στην ιστοσελίδα της αεροπορίας αναφέρει "Εξετάσεις για την επιλογή ∆ οκίμων Εφέδρων Αξιωματικών -ΔΕΑ- (μόνο για απόφοιτους ΑΕΙ), καθώς και διαφόρων ειδικοτήτων (αερονόμων, οδηγών κλπ) ". Γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται για να γίνεις ∆ ΕΑ, τι είναι και αν αξίζει;
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 10140 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
User ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Τελικά είναι σίγουρο οτι αφήνουν κινητά χωρίς κάμερα;
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=User]Τελικά είναι σίγουρο οτι αφήνουν κινητά χωρίς κάμερα;
[/QUOTE Δεν διαβάζετε... Τζάμπα τα γράφουμε...
|
|
Ε 18 - 124 ΠΒΕ - 251 ΓΝΑ
|
|
![]() |
|
mcs ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Κινητο χωρις καμερα ναι (στην προηγουμενη εσσο σιγουρα). Ξερει κανεις αν θα ειναι μεγαλη εσσο; Ολοι θα παρουσιαστουν 19;
|
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 678910 11> |