Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 1415161718 24> |
Συγγραφέας | |
panos2171 ![]() Λοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Απριλίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 413 |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 21/Ιανουαρίου/2015 ώρα 17:34 |
’λλο η πιστοποίηση για να δουλέψεις ως σεκιούριτι που θέλει ένα σεμινάριο ενός μήνα περίπου και άλλο αυτό που δίνεται από τα ΙΕΚ που θέλει 2 χρόνια.
Αυτό το τελευταίο δεν το ξέρω είναι η αλήθεια. Δηλαδή πέρυσι δε μπορούσες να πάρεις την πιστοποίηση αυτή και τώρα μπορείς; |
|
![]() |
|
PetrosGn ![]() Λοχίας - ΕΠΟΠ ![]() ![]() Μέλος από: 14/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 89 |
![]() ![]() ![]() |
Κοιτα βγηκε μια πιστοποιηση πριν απο 5 μηνες περιπου που εγω δεν μπορεσα να συμμετασχο λογο το οτι ημουνα διακοπες και δεν ειχα προσβαση στο ιντερνετ... Πριν απο 5 μερες εβγαλαν και αλλη αλλα γενικα πιστοποιηση ειχε να βγει απο το 2012
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 9084 |
![]() ![]() ![]() |
Κριτήρια μοριοδότησης ειδικών φρουρών
Τα υπόλοιπα / παραπάνω δεν αφορούν το παρόν νήμα παιδιά. Ευχαριστώ!
|
|
![]() |
|
PetrosGn ![]() Λοχίας - ΕΠΟΠ ![]() ![]() Μέλος από: 14/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 89 |
![]() ![]() ![]() |
Μιλαμε περι Ε. Φ. Απλη αναφορα καναμε σε αυτα τα θεματα DYK
|
|
![]() |
|
glock ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 30/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 700 |
![]() ![]() ![]() |
Καλησπερα παιδια, μπορει να παει ε. Φ στην ΕΥΠ ;
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 9084 |
![]() ![]() ![]() |
Μέχρι στιγμής όχι.
|
|
![]() |
|
pame_pali ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 28/Σεπτεμβρίου/2014 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 670 |
![]() ![]() ![]() |
Καλημερα. Το φρεσκο νεο το μαθατε; Πλεον το 5% της αστυνομιας θα πρεπει να αποτελειται απο αλλοδαπους οπως λενε και στ εξωτερικο... Δηλωσεις του υπουργου σημερα στην εκπομπη του σκαι...
αυτο σημαινει οτι αφηνει καποιο παραθυρο για νεες προσληψεις... Εστω αλλοδαπυ προσωπικου;
|
|
![]() |
|
dimitris mak ![]() Ταξίαρχος ![]() ![]() Ανεπιθύμητο μέλος Μέλος από: 21/Αυγούστου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 1591 |
![]() ![]() ![]() |
Tα σχέδια του Γιάννη Πανούση για την ΕΛ. ΑΣ
Ο φιλος Γιαννης Νικητας πηρε συνεντευξη απο τον υπουργο Γιαννη Πανουση. Αν διαβασετε το λινκ θα μεθετε πολλα με θεμα το τι εχει στο μυαλο του ο υπουργος. |
|
![]() |
|
giota.mp ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 21/Φεβρουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Καλημερα καταρχην. θελω να ρωτησω καποια πραγματακια και σε σας αφου εχω καιρο που το ψαχνω το θεμα και εχω συλλεξει αρκετες πληροφοριες μεχρι στιγμης. ειμαι 26 χρονων, θελω να γινω ειδικος φρουρος, διαβασα καποιες απο τις προκυρηξεισ... εχω χαμηλο βαθμο απολυτηριο λυκειου... ειμαι τεκνο μονογονεικης οικογενειας (παιρνω μορια; ) αν ο εθελοντισμος σου δινει μορια;(ειμαι στο μακε a wish ελλαδος) αν εχεις πιστοποιηση οτι γνωριζεις πρωτες βοηθειες παιρνεις μορια; Απο ξενες γλωσςες παιρνεις; Πολλες οι ερωτησεις ομως και σε οσα αρθρα διαβασα στο τελος ψιλομπερδευτηκα. δεν θελω να ακολουθησω αυτο το επαγγελμα καθαρα για τα λεφτα... εχω στην οικογενεια μου αρκετους και ακουγοντας τοσα χρονια διαφορες ιστοριες αποφασιςα να βοηθησω και γω αν τα καταφερω φυσικα να μπω στην εξαλειψη ολης αυτης της μαυριλας που επικρατει εκει εξω.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Χωρίς παρεξήγηση αλλά από τις ερωτήσεις που κάνεις μάλλον φαίνεται ότι δεν το έχεις ψάξει καθόλου. Δεν είναι κακό φυσικά. Δυστυχώς δεν παίρνεις μόρια από τίποτα από τα παραπάνω που αναφέρεις και θα σε παραπέμψω στο Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών για περισσότερες πληροφορίες. Καλή ανάγνωση
![]() |
|
![]() |
|
Kourtembeu ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 01/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 164 |
![]() ![]() ![]() |
Είσαι στο όριο όμως. Οπότε αν δεν βγει φέτος ή νωρίς το 16, απλά ξέχνα το για ΕΛ. ΑΣ. Να πας να βγάλεις αν δεν έχεις διπλώματα αγγλικών και μια δεύτερη ξένης γλώσσας σου προτείνω. Ο εθελοντισμός δεν δίνει ΠΟΥΘΕΝΑ μόρια στο Δημόσιο και ειδικότερα στα Σώματα Ασφαλείας. Η εξάλειψη της μαυρίλας δεν επιτυγχάνεται από έναν ρομπέν των δασών. Φιλικά στο γράφω. Να κοιτάξεις και του Λιμενικού που όριο βάζουν τα 30 έτη, μήπως εκεί πετύχεις κάτι, πάντως στον ορίζοντα προκήρυξη δεν φαίνεται. Θα κοιτάς συνέχεια φυσικά, αλλά αν βγει κάτι θα βγει η πριν το καλοκαίρι ή μετά, για τώρα δεν έχω ακούσει κάτι. Να ενημερώνεσαι πάντως διαρκώς γιατί όριο θα έχει το πολύ 5 μερούλες... Οπότε να είσαι έτοιμος με τα χαρτιά.
|
|
![]() |
|
giota26 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 23/Φεβρουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Τι χαρτια χρειαζονται να βγουν σε περιπτωση που βγει προκυρηξη; Δεν το παιζω ρομπεν των δασων (και γω φιλικα απανταω). δηλαδη για μια γυναικα που θελει να μπει ειδικος φρουρος πως μαζευει μορια; Μου ειπατε οριακα ειμαι ηλικιακα (το μαη κλεινω τα 26).
|
|
![]() |
|
panos2171 ![]() Λοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 13/Απριλίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 413 |
![]() ![]() ![]() |
MΌρια παίρνεις βάσει βαθμού απολυτηρίου πρώτα από όλα και μετά από διπλώματα οδήγησης (μηχανή, αυτοκίνητο, φορτηγό) και από ξένες γλώσσες εσύ συγκεκριμένα. Οι άνδρες παίρνουν και από το στρατό. Το όριο ηλικίας είναι μέχρι τα 28.
|
|
![]() |
|
giota26 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 23/Φεβρουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Δηλαδη εγω που εχω απολυτηριο 10,3 πρεπει οπωσδηποτε να παρω lower; Εχω διπλοωμα αυτοκινητου
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
pame_pali ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 28/Σεπτεμβρίου/2014 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 670 |
![]() ![]() ![]() |
οτι μπορεις περισσοτερα...
|
|
![]() |
|
Kourtembeu ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 01/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 164 |
![]() ![]() ![]() |
Δυστυχώς είναι χαμηλός ο βαθμός. Κοίταξε για ξένες γλώσσες να τσιμπήσεις κανά πτυχίο, ώστε να σε βοηθήσει.
|
|
![]() |
|
giota26. ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 24/Φεβρουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Ωραια. να ρωτησω και κατι ακομα. οι υπολογιστες που εχω παρει ecdl εχω μορια; Και αν δεν κανω λαθος οι συγγενεις πρωτου βαθμου παιρνουν μορια. αν ομως ειναι δευτερου αλλα υπηρξε μεγαλοβαθμος στην ελλας και παρασημοφορημενος ως αντιστασιακος μετραει η το ξεχναμε?
|
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. <1 1415161718 24> |