Απάντηση ![]() |
Σελ. <12345 6> |
Συγγραφέας | |
Pao.... ![]() Αρχιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 27/Μαΐου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 139 |
![]() ![]() ![]() Αποστολή: 05/Φεβρουαρίου/2017 ώρα 23:46 |
Εχει βγει φεκ αρα ειναι πολυ δύσκολο ν αλλάξουν. Λογικα ιουνιο ή Σεπτέμβριο μαζι μ τα παιδια απο πανελλήνιες θ βγει η προκήρυξη καθως αν δν κάνω λαθως λεει το 20% απ αυτες που προκηρύσσονται απο πανελλήνιες. Δήλαδη 8 θεσεις είναι. Αφου παίρνει 40 απο πανελλήνιες.(αν ξαναπάρει τον ιδιο αριθμο κ φετος απο πανελλήνιες) 9
|
|
![]() |
|
vaggelisch ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 30/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 101 |
![]() ![]() ![]() |
Εκτος αν γινει ξεχωριστα απο τις πανελληνιες και ξεκινησει απο οκτωβρη η εκπαιδευση.
|
|
![]() |
|
Guest ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ανακοινώθηκαν σήμερα τα μαθήματα.
Δημόσιο δίκαιο Πολιτική οικονομία Φυσική και χημεία. Ύλες στο περίπου που θα μπορούσαμε να βρούμε πιστεύετε; Επίσης, τα όρια στα αθλήματα λέτε να είναι τα "αυστηρά" λόγω πυροσβεστικης; Δλδ. αλμα 4μετρα μήκος;
|
|
![]() |
|
Lock ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 22/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 118 |
![]() ![]() ![]() |
Βγήκαν τα εξαταζομενα μαθήματα σε ΦΕΚ.
ΔΗΜοσιο δίκαιο Πολιτική οικονομία Φυσική , χημεία. Αν μπορούσαμε κάπως να "προβλέψουμε" ύλη θα ήταν χρήσιμο. Τα όρια αθλημάτων, πιστεύετε θα είναι τα αυστηρά; Μπορεί κάποιος να αναφέρει επιγραμματικά τα όρια αυτά;
|
|
![]() |
|
marsupilami ![]() Συνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 26/Σεπτεμβρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 1076 |
![]() ![]() ![]() |
100 μετρα σε 16΄ 1000μ σε 4.20' αλμα σε υψος 1,05 αλμα σε μηκος 3,60 ριψη σφαιρας και μετα δυο χερια 4,5μ καθε χερι
|
|
![]() |
|
Lock ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 22/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 118 |
![]() ![]() ![]() |
Το όριο μήκους, σίγουρα τόσο;
Υπάρχει περίπτωση να θέλουν 4μετρα; Όχι ότι τα 3.6 μου είναι ευκολα...
|
|
![]() |
|
Liontarina ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 16/Μαρτίου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 306 |
![]() ![]() ![]() |
Δεν είναι τίποτα και τα 4 μέτρα για άντρα... Είμαι κοπέλα και πιάνω το όριο... Πραγματικά, πήγαινε μία μέρα στο γήπεδο και δοκίμασε το... Θα δεις είναι πολύ λίγο
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
!!!
Πραγματικά, δε φαντάζεσαι πόσο "αγχωμενοι, στεναχωρημένος, σκεπτικός" είμαι, μόνο και μόνο γι αυτό το θέμα. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με αθλητισμό ή στίβο παλαιότερα. Είμαι 85κιλα και 1.80. Θα αδυνατίσω άμεσα, τα υπόλοιπα μου φαίνονται εφικτότατα, το μήκος όμως, απίθανο... Θα ξεκινήσω προσπάθειες άμεσα. Χάθηκε να έβαζαν κάμψεις... Κάνω άνετα καμιά 10αρια κανονικές, δύσκολες.
|
|
![]() |
|
vaggelisch ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 30/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 101 |
![]() ![]() ![]() |
Που εχουν βγει ολα αυτα; Τελικα αφορα μονο ΑΕΙ ή και ΤΕΙ; Στο προεδρικο διαταγμα γραφει και ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τα αθληματα ειναι ευκολα σχετικα. Οποιος εχει καλες πιθανοτητες για να μπει, να παει σε ενα σταδιο ΣΕΓΑΣ και με 1-2 μηνες προετοιμασιες βγαινουν ευκολα.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Εγώ στο edujob.gr το είδα.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Παντως συμφωνα με τα μεχρι τωρα στοιχεια ολες οι σχολες σε σχεση με την ειδικοτητα ειναι αποδεκτες και η επιλογη θα γινει μεσω των γραπτων εξετασεων. Ετσι δειχνει τουλάχιστον. Συγκεκριμενες σχολες δεν υπαρχουν ακομα.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Μην αγχωνεσαι για τα αθληματα/ξεκινα 30 λεπτα τρεξιμο μερα παρα μερα και μετα απο κανα μηνα ξεκινα στιβο οπου θα κανεις τετοια αθληματα
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Μην αγχωνεσαι για τα αθληματα/ξεκινα 30 λεπτα τρεξιμο μερα παρα μερα και μετα απο κανα μηνα ξεκινα στιβο οπου θα κανεις τετοια αθληματα
|
|
![]() |
|
Freddo Espresso ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 20/Απριλίου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Παίδες:
-Γνωρίζετε ύλη;
-Προτεινόμενα συγγράματα; -Πρόσθετη μοριοδότηση; |
|
2α ΜΑΛ 2012 ΣΤ' ΕΣΣΟ
|
|
![]() |
|
gr_ar ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Διάβασε το ΦΕΚ ίσως να βρεις κάτι μέσα, αλλιώς περιμένεις την προκήρυξη.
|
|
![]() |
|
Liontarina ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 16/Μαρτίου/2016 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 306 |
![]() ![]() ![]() |
Ξεκολλα και πήγαινε σε ενα γήπεδο και θα τα βγαλεις... Σου λέω οτι ειμαι κοπελα και βγάζω τα αθλήματα που είχε η πυροσβεστική πριν μπει στις πανελλαδικές που ηταν πιο ζορικα. Δυστυχώς άλλαξε το ύψος και πηγε στο 170 απο 165 που ηταν για τις γυναίκες και εγώ είμαι οριακά. Αν θεωρεις οτι εσύ είσαι σκεπτικός και αγχωμενος για τη φυσικη σου κατασταση που μπορείς να βελτιωσεις, εγώ τι θα έπρεπε να είμαι που έχω όλα τα προσόντα και μου λείπει μισος πόντος;
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Εχει ακουσει κανεις ποτε μπορει να βγει η προκυρυξη και ποτε θα ειναι οι εξετασεις?
|
|
![]() |
|
osfp7 ![]() Αρχιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 30/Ιανουαρίου/2017 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Μηνύματα: 140 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/143147/oli-i-prokiryksi-gia-eisagogi-me-katataktiries-stin-pyrosvestiki
|
|
![]() |
|
Απάντηση ![]() |
Σελ. <12345 6> |