Β ΕΣΣΟ βύσματικες |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 4> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Είχαμε ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πάντως εσυ σίγουρα δεν πήρες
|
|
![]() |
|
Η καβυλη γαμαει ![]() Πολίτης ![]() |
Οι μεταθέσεις είναι τυχαίες;H έχουν κάποιο γνώμονα;
|
|
![]() |
|
Darth_Bane ![]() Αρχιλοχίας ![]() Μέλος από: 04/Ιουνίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 140 |
Η αλήθεια είναι οτι έχουν βγει οι βυσματικές της 372 εδώ και δυο βδομάδες. Οι πραγματικά βυσματικές, όχι του 4μηνου. Μη το χαλάς όμως
![]() |
|
![]() |
|
Β εσσο ![]() Πολίτης ![]() |
Πάντως αυτός σίγουρα δεν πήρε μετάθεση για να μυξοκλαιει
|
|
![]() |
|
yanis13 ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 04/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 23 |
H Αθήνα έχει κατά κύριο λόγο τρελή εμπλοκή αυτούς τους μήνες. Μη περιμένετε τόσο λελα. Σε ποιες μονάδες κατεβαίνετε;
|
|
![]() |
|
Μιμς ![]() Πολίτης ![]() |
Σιγά την εμπλοκή ρε 1-1 στην χειρότερη είναι
Λόχος μεταφορών τ/γες Λέλα
|
|
![]() |
|
Darth_Bane ![]() Αρχιλοχίας ![]() Μέλος από: 04/Ιουνίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 140 |
Ναι, βάζουν κλήρο σα το NBA Draft και βγάζουν που θα πάει ο καθένας ![]() |
|
![]() |
|
Αναλόγως. Αν πάνε κάπου με υπηρεσίες ναι. Πολύς κόσμος όμως χώνεται στο Πεντάγωνο...
|
|
![]() |
|
Yellow ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα, εμένα μου είπαν φεύγω 23 για τη νέα μου μονάδα, αλλά το σήμα ποτέ συνήθως έρχεται; Μπορεί να έρθει μια μέρα πριν; Η πχ μπορεί να έρθει Δευτέρα Τρίτη;
|
|
![]() |
|
yanis13 ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 04/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 23 |
|
|
![]() |
|
Μιμς ![]() Πολίτης ![]() |
Με το καλό να έρθουν τα παιδιά μαγκες λόχο μεταφορών τ/γες όλο τι καλύτερο
|
|
![]() |
|
Β εσσο ![]() Πολίτης ![]() |
Μάγκες το φύλλο πορείας λέει πως παρουσιάζομαι στη νέα μονάδα στις 23 Ιουλίου η προηγούμενη μονάδα μου δεν είναι υποχρεωμένη ν με αφήσει μια μέρα νωρίτερα ώστε να μην τρέχω τελευταία στιγμή ;
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Platwnmp ![]() Πολίτης ![]() |
Εγώ από ότι κατάλαβα 23 φεύγουμε και από τη νέα εβδομάδα παρουσιαζομαστε στις καινούργιες μοναδες
|
|
![]() |
|
ΝΜ ![]() Πολίτης ![]() |
Ρε μαγκες ξερεις κανεις τι παιζει γιατι μου βγηκε μεταθεση για Νιμιτς τι παιζει εκει πως παει ;
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 4> |