Β ΕΣΣΟ βύσματικες |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 4> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Skou ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 10/Ιουνίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 11/Ιουνίου/2021 ώρα 13:26 |
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρετε πότε βγαίνουν οι μεταθέσεις; Μου είπα γύρω στις 10 θα βγει αλλά δεν έχει έρθει ακόμα κάτι στην μονάδα.
|
|
![]() |
|
Spyros b esso ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 27/Μαΐου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έχει έρθει τίποτα σε κανέναν;
|
|
![]() |
|
Βεσσο ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα σε όλους
Δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση η κάτι χειροπιαστό. Ξέρουμε κάτι γενικότερα από άποψη ημερομηνιών; Υπάρχει η φήμη για μέσα του μήνα είναι αλήθεια αυτό;
|
|
![]() |
|
manpap97 ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 11/Ιανουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 20 |
Έχει ενημερωθεί κανείς από την μονάδα του για μετάθεση;
|
|
![]() |
|
Stratos2021b-esso ![]() Πολίτης ![]() |
Παιδιά 22 Ιουνίου βγήκε η απόφαση για να κάνουμε τα χαρτιά μας για μετάθεση και να δηλώσουμε φρουρά προτίμησης (διαλέγουμε μόνο νόμο).
Η ημερομηνία υποβολής από την μονάδα είναι 22 Ιουνίου με 2 Ιουλίου. Εμείς έχουμε κάνει ήδη όλοι τα χαρτιά μας και το 1ο γραφείο τα ανέβασε ήδη χθες.
|
|
![]() |
|
Spyros b esso ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 27/Μαΐου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10 |
Για όλα τα στρατόπεδα; Είναι αυτή η ημερομηνίες γιατί σε εμάς δεν μας έχουν ενημερώσει
|
|
![]() |
|
Gdim ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 21/Ιανουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 4 |
Αν περιμενουμε Μεταθεση απο βυσμα, ειναι υποχρεωτικο να κανουμε και τα χαρτια; Η απλα περιμενουμε και θα ερθει?
|
|
![]() |
|
Θανασης211 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 12/Ιουνίου/2021 Θέση: 2 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 2 |
Εμένα πρώτα με πήρε τηλ το βύσμα μου και μετά έκανα το χαρτί 😂😉
|
|
![]() |
|
Τα χαρτιά έχουν έρθει σε όλες τις μονάδες
|
|
![]() |
|
manpap97 ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 11/Ιανουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 20 |
Εσένα φίλε σε ενημέρωσε η μονάδα σου πως πήγε το χαρτί ή το βύσμα;
|
|
![]() |
|
Besso2021 ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα παιδιά
Μπορεί να απαντηθεί το ερώτημα του Gdim γιατί και εγώ το ίδιο πράμα αναρωτιέμαι; Ενώ έχουμε κανονίσει βυσματικη χρειάζεται καλού κακου να κάνουμε και εμείς ‘χαρτιά’ στην οποία μονάδα είμαστε η δεν έχει νόημα/δεν χρειάζεται εφόσον το αίτημα τρέχει από ‘πίσω’ ουτοσιαλως μέσω του βύσματος; Ευχαριστώ
|
|
![]() |
|
Yellow ![]() Πολίτης ![]() |
Εγώ είχα ενημέρωση από το βύσμα μου ότι η μετάθεση θα γίνει μέσα Ιουλίου, δηλαδή ακριβώς στο 4μηνο από τότε που παρουσιάστηκα δηλαδή 17 Μαρτίου. Είχε άλλος παρόμοια ενημερωση;
|
|
![]() |
|
Darth_Bane ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 04/Ιουνίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 150 |
Όχι, μπορεις να μη κάνεις και τίποτα και η μετάθεση θα βγει κανονικά.
|
|
![]() |
|
Τα χαρτιά έχουν έρθει στην μονάδα σας σε εμάς τίποτα ακόμα
|
|
![]() |
|
Darth_Bane ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 04/Ιουνίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 150 |
Μην αγχώνεστε, ακόμα και η πλέον βυσματική μετάθεση μπορεί να καθυστερήσει σε ένα ενδιάμεσο βήμα. Οι 4μηνου της Α κόλλησαν ακόμα παραπάνω. Απο τη στιγμή που έχει προχωρήσει το θέμα, θα σας βγει, λίγες μέρες πάνω, λίγες μέρες κάτω, δεν αλλάζει κάτι...
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 4> |