Κατάταξη 2021 Ε ΕΣΣΟ |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 4 5> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Guest02 ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλησπέρα, όλο το πρωί προσπαθούσα να πάρω στην στρατολογια αλλά δεν το σήκωσαν. Έχει κάποιος κάτι νεότερο για το σημείωμα κατάταξης; Κατάφερε να επικοινωνήσει κάποιος;
|
|
![]() |
|
ανδρεας23 ![]() Πολίτης ![]() |
Αδερφε αεροπορια εισαι η πεζικο
|
|
![]() |
|
Nikos32 ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() ![]() Μέλος από: 17/Αυγούστου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 34 |
’ρα θα είναι διαθέσιμα μέχρι τη Πέμπτη στο stratologia.gr λές
|
|
![]() |
|
Guest ![]() Πολίτης ![]() |
Ανέβηκε η Εγκύκλιος, το σημείωμα κατάταξης βέβαια δε το φορτώνει αλλά τουλάχιστον ξέρουμε σίγουρα τις ημερομηνίες. 4. Οι καλού΅ενοι από αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, καθώς και οι στρατεύσι΅οι άλλων κατηγοριών και ανυπότακτοι οι οποίοι οποτεδήποτε έλαβαν αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στα αναφερό΅ενα στο Παράρτη΅α «Β» Ση΅εία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) από 13 έως 16 Σεπτε΅βρίου 2021, ενώ οι λοιποί καλού΅ενοι υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στα αναφερό΅ενα στα Παραρτή΅ατα «Γ» έως «ΙΓ» ΣΥΠΟ από 20 έως 24 Σεπτε΅βρίου 2021, ανάλογα ΅ε την επιλογή τους, εκτός των παρακάτω κατηγοριών:
|
|
![]() |
|
Νέος ![]() Πολίτης ![]() |
Που το είδες ρε φιλαράκι; Εμένα δε μου εμφανίζει κάτι.
|
|
![]() |
|
Nikos32 ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() ![]() Μέλος από: 17/Αυγούστου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 34 |
![]() |
|
Chris96 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 17/Αυγούστου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 9 |
Μπήκα στο stratologia.gr και έχει βγει η ανακοίνωση αλλά δεν μου εμφανίζει το σημείωμα κατάταξης. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
|
|
![]() |
|
Βασιλης ![]() Πολίτης ![]() |
Και εμενα μονο την εγκύκλιο μου βγαζει στις ανακοινώσεις αλλα οταν μπενω να δω το χαρτι δεν βγαζει κατι.
|
|
![]() |
|
Μάγκες, γνωρίζει κανείς αν τα σημειώματα είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα με την έκδοση της εγκυκλίου;
|
|
![]() |
|
Βασιλης ![]() Πολίτης ![]() |
Βγήκαν τα χαρτια κατάταξης
|
|
![]() |
|
ΑΝΟΝΥΜΟΣ ![]() Πολίτης ![]() |
Εχουν φορτωθει τα σημειωματα καταταξης
μπαινεις και το εκτυπωνεις
|
|
![]() |
|
ApostolisVI ![]() Στρατιώτης ![]() ![]() Μέλος από: 30/Αυγούστου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 8 |
Παίδες το ΕΟΔ τι σημαίνει ;
|
|
Whoever saves one life saves the world entire.
|
|
![]() |
|
mohasmohas ![]() Πολίτης ![]() |
Στο χαρτί κατάταξής μου γράφει ΕΛΔΥΚ (ΥΕΑ), αλλά από πανω λέει ότι παρουσιάζονται Θήβα. Τα ελδυκ γα Κύπρο δεν είναι; Το βγάζει σε όλους έτσι;
|
|
![]() |
|
mohasmohas ![]() Πολίτης ![]() |
*Παρουσιαζομαι
|
|
![]() |
|
E.D. ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 25/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 32 |
Καλησπέρα ρε παιδιά είχα δηλώσει στο περιοδεύων ειδικές δυνάμεις και πάλι κατά την διάρκεια της συμπληρώσεις αίτησης μετά την αναβολή πάλι ειδικές δυνάμεις και το σημείωμα κατάταξης λέει κω 282 Μ/Κ ΤΕ, από εκεί μπορώ να πάω αλεξίπτωτα που με ενδιαφέρει
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 4 5> |