Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 57 5859 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 12070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν υπάρχει περίπτωση, όχι.
|
|
![]() |
|
Μάριος1920 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 24/Μαρτίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση σχετικά με τις ΟΥΚ ξέρω ότι υπάρχουν 5 ομάδες οι οποίες έχουν ένα διαφορετικό ρόλο η κάθε μια, η ερώτηση μου είναι πως κάποιος επιλέγετε να μπει σε οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες πχ εγώ θέλω να μπω στην ΟΥΚ 1 η 2 τι πρέπει να κάνω για να μπω στην ΟΥΚ 1 η 2 η αν είναι καν στο χέρι μου αυτό ; Ευχαριστώ Επεξεργάστηκε από Μάριος1920 - 12/Μαΐου/2022 ώρα 22:05 |
|
![]() |
|
Private ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα παιδιά, άκουσα από πεζοναύτες της Αυλώνας Α και Β ΕΣΣΟ ότι μαζί τους πέρασαν ΤΠΕΝ στρατιώτες Ε και ΣΤ ΕΣΣΟ καθαρά για να γίνουν 9μηνοι. Αυτό το έκαναν σε πιο προχωρημένο στάδιο της θητείας τους και όχι στην αρχή όπως συνηθίζεται. Σύμφωνα με τα παιδιά αυτά μόνο ο διοικητής λόχου σου μπορεί να σε στείλει να περάσεις αργότερα σαν σχολείο το ΤΠΕΝ από ότι κατάλαβα όλοι αυτοί το πέρασαν στον Βόλο. Γνωρίζει κανείς αν όντως γίνεται και τι χρειάζεται ώστε να συμμετάσχει κανείς ακόμα και από άποψη βύσματος ίσως.
|
|
![]() |
|
Tanto ![]() Επιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 03/Σεπτεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 107 |
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 57 5859 |