Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 55 5657 58 59> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Gio ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γνωρίζετε μήπως αν υπάρχει δυνατότητα να ξαναδώσω αθλήματα για να μπω με την α εσσο; Το ψάχνω με κάθε τρόπο μήπως μπορέσω κάπως να το καταφέρω. Οποιαδήποτε συμβουλή θα την εκτιμούσα σας ευχαριστώ πολύ.
|
|
![]() |
|
Γνωρίζετε μήπως αν υπάρχει δυνατότητα να ξαναδώσω αθλήματα με την επόμενη εσσο δηλαδή την α' που θα μπει σε λίγο καιρό; Το ψάχνω μήπως τα καταφέρω με κάθε τρόπο γιατί έχω απογοητευτεί πολύ. Οποιαδήποτε συμβουλή θα την εκτιμούσα αφάνταστα σας ευχαριστώ πολύ.
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11969 |
Δυστυχώς πλέον δεν γίνεται τίποτα.
|
|
![]() |
|
Ούτε μέσω κάποιου βύσματος;
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11969 |
Όχι.
|
|
![]() |
|
Kemi1000 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 10/Ιανουαρίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 5 |
Καλησπέρα γίνεται να υπηρετήσεις στην ΖΜΑΚ από την θητεία σου στον στρατό;
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11245 |
Όχι. Αν σε στείλουν εκεί θα σε βάλουν να κάνεις υπηρεσίες γραφείου.
|
|
![]() |
|
Kemi1000 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 10/Ιανουαρίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 5 |
ΟΚ Ευχαριστώ!
|
|
![]() |
|
95str ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 21/Ιανουαρίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 5 |
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει όριο ηλικίας για τις ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα για 35ΜΚ;
|
|
![]() |
|
Βασίλης ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα κατατάσσομαι πεζοναύτης τον Φεβρουαρίου και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω δικαίωμα μετάταξης από πεζοναύτης σε λοκατζης γίνεται αυτό ;
|
|
![]() |
|
MarkosCrete ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() ![]() Μέλος από: 14/Ιουλίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 31 |
Καλησπέρα παιδιά. Σχετικά με την κατάταξη για ειδικές δυνάμεις...
Υπάρχει περίπτωση να έρθει χαρτί κατάταξης μου για τεθωρακισμένα ή για κάποιο σώμα από το οποίο δεν μπορώ να φύγω για να πάω ειδικές δυνάμεις; Τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση και ποσο πιθανο είναι κάτι τέτοιο;
|
|
![]() |
|
Darth_Bane ![]() Αρχιλοχίας ![]() Μέλος από: 04/Ιουνίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 140 |
Δεν υπάρχει κάποιο όπλο απο το οποίο δε μπορείς να πας ΕΔ. Άλλωστε κλιμάκια των ΕΔ περνούν απο όλα τα στρατόπεδα όπου διεξάγονται ΣΒΕΝ και όποιος θέλει να πάει, περνάει τα αθλήματα και μετά την ορκομωσία πάει σε μονάδα ΕΔ
|
|
![]() |
|
ilias21 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 31/Αυγούστου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
Καλησπέρα παιδια,
Είχα δηλώσει ελδυκ και έχω ορκιστεί. Τώρα παρουσιαζομαι θηβα για να μας πανε Κυπρο μετά. Υπάρχει περιπτωσει να μπορώ να παω τώρα στην 35 μκ; Δεν έχω δηλώσει εδ ουτε έχω δώσει αθλήματα Ευχαριστώ
|
|
![]() |
|
ΑΝΟΝΥΜΟΣ ![]() Πολίτης ![]() |
Όχι. Είναι πλέον αργά. Η επιλογή για ειδικές δυνάμεις γίνεται πριν την Ορκωμοσία με συμμετοχή σε αθλητικές δοκιμασίε
|
|
![]() |
|
ilias21 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 31/Αυγούστου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 3 |
Καλησπέρα παιδια,
Είχα δηλώσει ελδυκ και έχω ορκιστεί. Τώρα παρουσιαζομαι θηβα για να μας πανε Κυπρο μετά. Υπάρχει περιπτωσει να μπορώ να παω τώρα στην 35 μκ; Δεν έχω δηλώσει εδ ουτε έχω δώσει αθλήματα Ευχαριστώ
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 55 5657 58 59> |