Υποψήφιοι ΕΠΟΠ Μηχανικού (2021) |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 8> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
espapadaki ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 23/Μαρτίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αποστολή: 23/Απριλίου/2021 ώρα 19:14 |
Καλησπερα σε ολους, δηλωστε εδω αν θελετε ειδικοτητα και μορια. Καλη επιτυχια
|
|
![]() |
|
Anto99 ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 20/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καλησπέρα καλη επιτυχία κορίτσι μου! Έδω το μηχανικό!
|
|
![]() |
|
Ελεανα7 ![]() Ανθυπασπιστής ![]() Μέλος από: 23/Μαΐου/2019 Θέση: Πολίτης Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 227 |
Καλησπέρα. Έκανε ο ξάδερφος μου ο οποίος συγκεντρώνει 500 μόρια.
|
|
![]() |
|
Anto99 ![]() Δεκανέας - ΟΒΑ ![]() Μέλος από: 20/Απριλίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 32 |
Ελεανα7 και εγώ μηχανικό δήλωσα! Καλή επιτυχία στον ξάδερφο σου! Σε τι ειδικότητα?
|
|
![]() |
|
espapadaki ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() ![]() Μέλος από: 23/Μαρτίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 162 |
Καλη επιτυχια κοριτσια :) Και εγω μχ δηλωσα.
|
|
![]() |
|
Ελεανα7 ![]() Ανθυπασπιστής ![]() Μέλος από: 23/Μαΐου/2019 Θέση: Πολίτης Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 227 |
Ναρκαλιευτης. Εσείς αν επιτρέπεται;
Καλή επιτυχία!
|
|
![]() |
|
Ευχαριστούμε! Τι ειδικότητα?
|
|
![]() |
|
Ελεάνα εγώ χειριστής μηχανημάτων !
|
|
![]() |
|
Το ιδιο δηλωσαμε. Χαχαχαα
|
|
![]() |
|
Αααα ! Τέλεια καλή επιτυχία σου εύχομαι
|
|
![]() |
|
theodoros ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 02/Φεβρουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 310 |
τι γινεται! γυναικεια υποθεση το μηχανικο
![]() |
|
![]() |
|
Χαχαχα μάλλον ! Καλή επιτυχία και σε εσένα ! Μηχανικό έχεις δηλώσει?
|
|
![]() |
|
theodoros ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 02/Φεβρουαρίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 310 |
σε ευχαριστω,να σαι καλα |
|
![]() |
|
Μ Δ ![]() Πολίτης ![]() |
790 μόρια ναρκαλιευτης και εγω
|
|
![]() |
|
Espapadaki ![]() Πολίτης ![]() |
Theodoros έχεις και άλλες υπόψιν σου; Επεξεργάστηκε από D.Y.K - 23/Απριλίου/2021 ώρα 21:22 |
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. 1 2 3 8> |