Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις  Ψάξε στο Forum    Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Η κατάσταση στη Θράκη

 Απάντηση Απάντηση Σελ.  < 1 9 1011 12>
Συγγραφέας
Μήνυμα
  Θέμα  Αναζήτηση Θέμα Αναζήτηση  Επιλογές θέματος Επιλογές θέματος
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Θέση: Εμπ. Ναυτικό
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3047
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση dn24 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 07/Φεβρουαρίου/2013 ώρα 19:30
Προκαλούν οι μουσουλμάνοι αντιδήμαρχοι της Κομοτηνής:

Μετωπική επίθεση κατά της “τροπολογίας για τους ιμάμηδες” και από τους μειονοτικούς αντιδημάρχους – και δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας – του Δήμου Κομοτηνής, με μία ανακοίνωση γεμάτη προκλητικές ανοησίες, υστερίες και…σύνδρομα καταδίωξης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των Δεβετζήογλου Μεχμέτ, Ισμαήλ Λεβέντ, Κιοσέ Ερτζάν, Μολλά Ισά Ριντβάν (μειονοτικών συμβούλων Δήμου Κομοτηνής) σχετικά με τον διορισμό 240 ιμάμηδων στις Μουφτείες από πλευράς του Ελληνικού Kράτους.
Οι παραπάνω μειονοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κομοτηνής καταδικάζουμε την αποδοχή από το Ελληνικό Κοινοβούλιο της νομοθετικής ρύθμισης που προβλέπει ορισμένες αλλαγές στον Νόμο του 2007 σχετικά με το διορισμό 240 ιμάμηδων στις Μουφτείες από πλευράς του Ελληνικού κράτους, όπως είχαμε καταδικάσει και τον ίδιο το Νόμο το 2007:

Είναι πασιφανές ότι η τροποποίηση αυτή έγινε πρόχειρα και βιαστικά χωρίς να ληφθούν υπόψιν οι σοβαρές επιπτώσεις που θα επιφέρει στην εκπαίδευση των παιδιών της μειονότητας.
Η τροπολογία αυτή πέρασε χάρη στην υποστήριξη του «δεξιού τόξου» Νέας Δημοκρατίας – Ανεξάρτητων Ελλήνων – Χρυσής Αυγής, καθώς και με την ανοχή του ΠαΣοΚ. Συγχαίρουμε τους μειονοτικούς βουλευτές, πρώτον τον κύριο Αχμέτ Χατζηοσμάν και τους Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσείν Ζεϊμπέκ για την αρνητική στάση που κράτησαν απέναντι στην τροπολογία αυτή.
Σε μία τόσο δύσκολη και σκληρή εποχή το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα έπρεπε να συζητά την εύρεση λύσεων για την οικονομική κρίση και να ψηφίζει ρυθμίσεις που θα βοηθήσουν την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Η συγκεκριμένη τροπολογία είναι μία οπισθοδρομική τροπολογία που θα πάει την μειονοτική εκπαίδευση στην εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δεν απαντά σε κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της μειονότητας. Αντίθετα αυτό που επιδιώκει είναι να κατεδαφίσει την μειονοτική εκπαίδευση. Η θρησκεία στα παιδιά της μειονότητας θα διδάσκεται από άτομα αμφιβόλου μόρφωσης. Τα παιδιά αυτά που ήδη αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες λόγω διγλωσσίας τους θα αναγκαστούν να μάθουν και τρίτη γλώσσα.
Στη Συνθήκη της Λοζάννης προβλέπεται ότι η μειονότητα στην Δυτική Θράκη διοικεί τα δικά της θρησκευτικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Επίσης η Ευρωπαϊκή Συμφωνία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει θέσει υπό προστασία το δικαίωμα των ατόμων να επωφελούνται από την ελευθερία θρησκείας, μέσω της προσευχής και της παιδείας.

Κατά την γνώμη μας η τροπολογία αυτή είναι η εκδίκηση της Νέας Δημοκρατίας λόγω της αποτυχίας της στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στη Δυτική Θράκη. Η Νέα Δημοκρατία δεν προσδοκά πλέον ψήφους από τη μειονότητα και έτσι συμπεριφέρεται εκδικητικά απέναντί της. Είναι λυπηρό να απειλείται τόσο εύκολα το μέλλον των παιδιών μας.
Λυπούμαστε και ελπίζουμε ότι το λάθος αυτό θα αποκατασταθεί σύντομα»
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
pao-13 Δες τη Λίστα
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Avatar

Μέλος από: 30/Ιουλίου/2013
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 285
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση pao-13 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 02/Αυγούστου/2013 ώρα 14:40
στη Θρακη ο κινδυνος ειναι η μειονοτητα. αν δεν την προσεξεις θα σου την φερουν γιατι ηδη οι τουρκοι τους εκμετταλευονται. αυτος ειναι ο σημαντικοτερος κινδυνος
Επιστροφή στην κορυφή
pao-13 Δες τη Λίστα
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Avatar

Μέλος από: 30/Ιουλίου/2013
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 285
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση pao-13 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 17/Νοεμβρίου/2013 ώρα 16:56
Επισης η ελληνικη αμυντικη διαταξη παρουσιαζει προβληματα
Επιστροφή στην κορυφή
NeoLand Δες τη Λίστα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Avatar

Μέλος από: 05/Ιανουαρίου/2014
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 18
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση NeoLand Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιανουαρίου/2014 ώρα 17:11
Αρχικά αποστάλθηκε από pao-13 pao-13 Έγραψε:

στη Θρακη ο κινδυνος ειναι η μειονοτητα. Αν δεν την προσεξεις θα σου την φερουν γιατι ηδη οι τουρκοι τους εκμετταλευονται. Αυτος ειναι ο σημαντικοτερος κινδυνος


Άρα το προβλημα δεν ειναι η μειονοτητα, αλλα αυτοι που την εκμεταλλεύονται. Οι σχέσεις χριστιανών και μουσουλμάνων ειναι 100% υποδειγματικες , σε σχεση με αλλα μερη. Και (δυτικη) θράκη δεν ειναι μονο κομοτηνή και μουσουλμανοχώρια , υπάρχουν και αλλες πόλεις οπως η αλεξανδρούπολη που δεν εχουν μουσουλμανους.
Επιστροφή στην κορυφή
pao-13 Δες τη Λίστα
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Avatar

Μέλος από: 30/Ιουλίου/2013
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 285
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση pao-13 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 05/Ιανουαρίου/2014 ώρα 19:16
η συμπληρωση σου εκφραζει ακριβως αυτο που ειπα και παραπανω
Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 11384
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 27/Μαΐου/2014 ώρα 13:45
Θράκη: Τα λέγαμε, πολλοί όμως περί άλλα τύρβαζαν

Του Παντελή Καρύκα

Οι Ευρωεκλογές ολοκληρώθηκαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγαγε μια νίκη, όχι βέβαια αυτή που επεδίωκε. Τα ελικόπτερα δεν θα έρθουν τελικά για να μαζέψουν την κυβέρνηση, παρά τον κρυφό πόθο πολλών. Η κυβέρνηση επιβίωσε της δοκιμασίας, με βαθιές πληγές. Άλλα κόμματα που είχαν καταστήσει τον… ψεκασμό ιδεολογία, καταποντίστηκαν. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα και αυτή τη φορά οι ψηφοφόροι του δεν μπορούν να υποστηρίξουν ότι δεν ήξεραν.

Ωστόσο, άλλο είναι, κατά την ταπεινή μας άποψη, το σημαντικότερο που αφήνουν πίσω τους οι Ευρωεκλογές του 2014. Στη Θράκη, όπως δυστυχώς το «defence-point.gr» είχε προβλέψει, πολύ πριν από όλους όσοι σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρια, το κόμμα των τουρκόφρονων DEB, με το οποίο, επαναλαμβάνουμε, συνεργάζονταν και «μακεδόνες», θριάμβευσε στη Ξάνθη και ειδικά στη Ροδόπη, συγκεντρώνοντας ποσοστά της τάξης του 20 και του 40%, περίπου, αντίστοιχα.

Η Τουρκία είχε δείξει, αμέσως μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ότι σκόπευε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το δημιουργηθέν διεθνές προηγούμενο. Στην Ελλάδα όμως η ρομαντική, για να το θέσουμε κόσμια, κοινή γνώμη, στήριζε τα «ρωσικά δίκαια», προβάλλοντας θρύλους περί του «καλού» Ξανθού Γένους, έναντι της «κακής» Δύσης, κατηγορώντας παράλληλα, όσους εξέφραζαν ακριβώς αυτόν τον προβληματισμό, που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, περίπου ως προδότες. Κι εξακολουθούν να παριστάνουν ότι δεν αντιλαμβάνονται (βλ.http://www.defence-point.gr/news/?p=98416, «Τουρκία: Άρχισε η εκμετάλλευση της Κριμαίας στη Θράκη…»).

Και ναι μεν για τη Ρωσία η προσάρτηση της Κριμαίας ήταν μια άκρως ευχάριστη εξέλιξη, για την Ελλάδα όμως δεν ήταν και δεν θα μπορούσε να είναι, όπως δεν ήταν ευχάριστη και η περίπτωση του Κοσόβου, την οποία όμως η Τουρκία, δεν ήταν σε θέση, το ίδιο εύκολα να εκμεταλλευτεί. Παρόλα ταύτα, από τότε ορισμένοι προειδοποιούσαν για την τουρκική επιθυμία «κοσοβοποίησης» της Θράκης.

Το ζήτημα, σε κάθε περίπτωση πλέον, είναι το πώς η Τουρκία θα επιχειρήσει, γιατί σίγουρα θα το επιχειρήσει, να εκμεταλλευτεί το γεγονός και με ποιους τρόπους η Ελλάδα θα πρέπει να αντιδράσει. Επί του προκειμένου, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, επιβάλλεται να υπάρξει εθνική συναίνεση, όλων των πολιτικών δυνάμεων, την οποία όμως, δυστυχώς, δεν θεωρούμε πιθανή, όπως αποδεικνύει η ρητορική των αθηνοκεντρικών κομμάτων, τα οποία εξακολουθούν να κατηγορούν εκάτερα ως «προδοτικά» και «λαϊκιστικά».

Το μήνυμα των Ευρωεκλογών, κατά την άποψή μας, δεν είναι οι τρεις περίπου ποσοστιαίες μονάδες της διαφοράς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Το παιχνίδι πια παίζεται αλλού και δεν είναι διόλου εύκολο και ευχάριστο για την Ελλάδα μας. Γιατί η Ελλάδα είναι όλων μας και για τους νουνεχείς δεν υπάρχουν λιγότερο οι περισσότερο Έλληνες, ούτε καν μεταξύ των πολιτικών.

Αντί λοιπόν οι διάφοροι ηγέτες και ηγετίσκοι να ερίζουν και να καταφεύγουν σε ανέξοδες και ανόητες μεγαλοστομίες, καλό θα είναι να κάτσουν όλοι μαζί και να αναλύσουν, κατ’ αρχήν, τη σημασία του γεγονότος και κατόπιν να βρουν τον προσφορότερο τρόπο αναστροφής της κατάστασης, ΑΜΕΣΑ.

Στην Αθήνα ίσως υπάρχει ακόμα χρόνος για πολιτικάντικα παιχνίδια. Στη Θράκη όχι. Η Θράκη, αν θέλουμε να είναι κομμάτι της Ελλάδας, όπως πρέπει να είναι, βάσει της Ιστορίας της και του πολιτισμού της, πρέπει να βοηθηθεί σήμερα, γιατί αύριο, ίσως να είναι πολύ αργά. Τι μπορούμε να περιμένουμε άραγε από φαιδρά πολιτικά πρόσωπα που δεν ξέρουν πώς να συνεργαστούν με τον οποιονδήποτε; Θα παραμείνουμε λοιπόν αυτοκαταστροφικοί;

Mignatiou.com

Δεν θα μου έκανε έκπληξη τυχόν "αυτοδιάθεσης" των "τούρκων της Δυτ

Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 11384
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 08/Ιουλίου/2014 ώρα 13:08
Νά'τα, νά'τα. Μην ενοχλείτε τον Βουβουζέλο γιατί θα σας κάνει ντά!

Θέμα τουρκικής μειονότητας στη Θράκη, θέτει στην Ε. Ε. Η Τουρκία

Έντονα προκλητική και επιθετική γλώσσα χρησιμοποιεί η Άγκυρα στη Δήλωση που κατέθεσε στο πλαίσιο διαπραγματεύσεων της ενταξιακής της πορείας Με την ΕΕ, επαναφέροντας μάλιστα το θέμα της άμεσης εκλογής μουφτήδων.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το «Βήμα», στην εν λόγω Δήλωση - η οποία ξεπερνά σε έκταση της 100 σελίδες και τη συνυπογράφουν ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (καθώς και επικεφαλής της τουρκικής διαπραγματευτικής ομάδας) Μεχμέτ Τσαβούσογλου – η Τουρκία δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στις διεκδικήσεις και τις απόψεις της ούτε σε ό, τι αφορά στην Κύπρο ούτε όμως και στην Ελλάδα.

Προβαίνει επίσης σε υποδείξεις προς την ΕΕ για τη Στρατηγική Θαλάσσιας Ασφάλειας που προσφάτως υιοθετήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Σύμφωνα πάντα με το Βήμα, η Άγκυρα λέει επίσης ότι ούτε λίγο ούτε πολύ ότι από το 1963 και μετά, όταν οι Ελληνοκύπριοι άρχισαν να ισχυρίζονται ότι αποτελούν την Κυπριακή Δημοκρατία, μόνο οι Τουρκοκύπριοι επιθυμούσαν την εξεύρεση λύσης στο πολιτικό πρόβλημα του νησιού.

Επιπλέον, η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί τη Λευκωσία ότι αρνείται να αποδεχθεί τις συγκλίσεις του προηγούμενου γύρου διαπραγματεύσεων και αντιθέτως ρίχνει στο τραπέζι νέες προτάσεις που κωλυσιεργούν, κατά την άποψή της, τη διαδικασία. Καταγγέλλει δε με πολύ σκληρή γλώσσα τις μονομερείς κινήσεις της Λευκωσίας στο θέμα των υδρογονανθράκων και επιμένει στα δικαιώματα που εκτιμά ότι έχει ακόμη και εντός της ΑΟΖ της Κύπρου.

Η Άγκυρα δεν διστάζει Μάλιστα να θέσει θέμα μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης προς την ΕΕ. Με προσεκτική γλώσσα, Σύμφωνα πάντα με Το Βήμα, η οποία αποφεύγει τη λέξη αμοιβαιότητα για τη Συνθήκη της Λωζάννης και αναφέρεται σε «παράλληλα δικαιώματα» της ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία και της μουσουλμανικής στην Ελλάδα, η Άγκυρα κατηγορεί την Ελλάδα ότι αρνείται να αναγνωρίσει την εθνοτική καταγωγή της «τουρκομουσουλμανικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης». Επαναφέρει δε το θέμα της άμεσης εκλογής μουφτήδων.

Σε ό, τι αφορά δε στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία ζητάει ουσιαστικά από την Αθήνα να αρνηθεί το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Σε αυτή την περίπτωση, η ίδια θα εξέταζε την άρση του casus belli. Με τον τρόπο αυτό, αγνοεί παντελώς τις προβλέψεις του Δικαίου της Θάλασσας, που αποτελεί βασική αρχή της ΕΕ, ενώ συνδυάζει όλα τα παραπάνω με την προσφάτως υιοθετηθείσα Στρατηγική για τη Θαλάσσια Ασφάλεια που έχει προκαλέσει έντονη ενόχληση στην Άγκυρα. Για τον λόγο αυτό, η Τουρκία υποδεικνύει στην ΕΕ ότι στο πλαίσιο της Στρατηγικής για τη Θαλάσσια Ασφάλεια «θα έπρεπε να αποφεύγει ευαίσθητες λέξεις όπως "απειλή" όταν αναφέρεται στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών στην περιφέρειά μας».

ΠΗΓΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 11384
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 24/Νοεμβρίου/2014 ώρα 21:00
Λίαν ανησυχητικά αυτά που λέει


Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 11384
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 26/Μαΐου/2015 ώρα 15:42
Δημοψήφισμα στην Θράκη ζητά ο ψευδομουφτής Ξάνθης

Για να αποδείξει πως η μειονότητα είναι… τουρκική - «Εάν η δήλωσή μας δεν έχει αξία τότε να, στην Δυτική Θράκη υπάρχουν 150 χιλιάδες Τούρκοι, εγώ προτείνω να γίνει ένα δημοψήφισμα. Τότε να δούνε όλοι οι άνθρωποι και τα κράτη το τι και ποιοι είναι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης» είπε προκλητικά ο Αχμέτ Μέτε

Δημοψήφισμα στην Θράκη, προκειμένου να αποδειχθεί ότι η μειονότητα αποτελείται από 150.000… Τούρκους, ζήτησε ευθέως ο Ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, στη διάρκεια ομιλίας του στο πρόσφατο συνέδριο της Ομοσπονδιακής Ένωσης Εθνικοτήτων Ευρώπης (FUEN) που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή με «οικοδεσπότες» τους τουρκόφρονες του μειονοτικού κόμματος DEB.

Η FUEN εκπροσωπεί 90 μειονοτικούς φορείς από 32 χώρες της Ευρώπης, πολλοί από τους οποίους αγωνίζονται ευθέως για απόσχιση ή αυτονομία από τις χώρες που υπάγονται.

Από το βήμα του συνεδρίου, ο ψευδομουφτής Ξάνθης, που ενίοτε φτωτογραφίζεται περιχαρής μπροστά σε σημαίες της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» ή παραβρίσκεται σε εκδηλώσεις των «Γκρίζων Λύκων» στην Τουρκία, δήλωσε περήφανος «Πομάκος Τούρκος» κατηγορώντας την Ελλάδα πως επιχειρεί να διασπάσει την «τουρκική»- όπως την χαρακτήρισε- μειονότητα.

«Η Ελλάδα προσπαθεί να μας εξοντώσει διασπώντας μας σε τρία στοιχεία. Αυτό είναι κάτι βέβαια που έληξε με αποτυχία. Προσπάθησε να μας αποτελειώσει χωρίζοντας μας σε Τούρκους, Πομάκους και Ρομά» δήλωσε, προτείνοντας προκλητικά τη διενέργεια δημοψηφίσματος στην Θράκη προκειμένου να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του. «Εάν η δήλωσή μας δεν έχει αξία τότε να, στην Δυτική Θράκη υπάρχουν 150 χιλιάδες Τούρκοι, εγώ προτείνω να γίνει ένα δημοψήφισμα. Τότε να δούνε όλοι οι άνθρωποι και τα κράτη το τι και ποιοι είναι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης» κατέληξε προκλητικά ο κ. Μέτε.

Αντιπρόεδρος της FUEN είναι ο πρόεδρος της λεγόμενης «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» Χαλίτ Χαμπίπογλου, μόνιμος «καταγγέλλων» της χώρας μας, σε διάφορα διεθνή φόρα.

Να σημειωθεί πως το προκλητικό συνέδριο πραγματοποιήθηκε τις μέρες που η Θράκη τιμούσε την 95η επέτειο απελευθέρωσης και ενσωμάτωσής της στον Εθνικό Κορμό, ενώ στην επίσημη αφίσα του συνεδρίου η Κομοτηνή αναφερόταν και με την τουρκική της ονομασία (Gumulcine) ενώ η Θράκη προκλητικά ως «Δυτική Θράκη», έναν όρο που χρησιμοποιεί η Άγκυρα.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν επίσης και οι επαγγελματίες «καταπιεζόμενοι» από τις ελληνικές Αρχές «Μακεντόνετς», Ευγενία Νατσουλίδου και ο αποσχηματισμένος Νικόδημος Τσαρκνιάς, που κατηγόρησαν την χώρα μας για καταπίεση της ανύπαρκτης μειονότητας. Να σημειωθεί πως η κυρία Νατσουλίδου εκπροσωπούσε έως πρότινος στην Ελλάδα τη λεγόμενη «United ‘’Macedonian’’ Diaspora» (οργάνωση Σκοπιανών των ΗΠΑ) από την οποία όμως «εκδιώχθηκε» κακήν κακώς. Παρά τα εμβάσματα που λάμβανε τακτικά από το εξωτερικό –όπως η ίδια παραδέχθηκε σε δικαστήριο το 2013 στην Έδεσσα- προκειμένου να πληθύνει η μειονότητα «μακεντόνετς» στη χώρα μας, ο αριθμός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τελικά τα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε υποδέχτηκε με θέρμη τον ψευτο-ιερέα Νικόδημο Τσαρκνιά, με τον οποίον αντάλλαξε θερμές χειραψίες και ασπασμούς.

Σχολιάζοντας το συνέδριο της FUEN το υπουργείο Εξωτερικών άφησε Σαφείς υπαινιγμούς πως χρηματοδοτήθηκε από Τουρκία.

Πρώτο Θέμα
Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 11384
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 06/Ιανουαρίου/2016 ώρα 20:35
Σχιστολιθικό αέριο στη Θράκη!

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Καναδικής κρατικής εταιρείας VALEURA, η οποία έχει λάβει άδειες για διεξαγωγή ερευνών για εύρεση υδρογοναθράκων στην Τουρκία, στην γεώτρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης εντοπίστηκε ικανή ποσότητα φυσικού αερίου. Η γεώτρηση έφθασε μέχρι το βάθος των 2.735 μέτρων.

Το κοίτασμα σχεδιάζεται να τροφοδοτήσει τον αγωγό Τουρκίας – Ελλάδας – Ιταλίας εάν φυσικά γίνει. Ο χάρτης της εταιρείας δείχνει περιοχές όπου έχει πραγματοποιήσει ή πρόκειται να πραγματοποιήσει έρευνες στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η έγκυρη αμερικανική στατιστική υπηρεσία των ΗΠΑ ΕΙΑ, θεωρεί ότι στο τουρκικό κομμάτι της Θράκης βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα σχιστολιθικού αερίου στον κόσμο.

Παράλληλα προκαταρκτική μελέτη του ΙΓΜΕ θεωρεί ότι υπάρχουν αντίστοιχες δομές και στο ελληνικό κομμάτι της Θράκης, εκτίμηση που εφόσον επαληθευτεί αλλάζει άρδην τις ενεργειακές και γεωπολιτικές ισορροπίες της περιοχής.

Τον Μάιο του 2013, η αμερικανική ενεργειακή στατιστική υπηρεσία ΕΙΑ, δημοσίευσε έκθεση με τις περιοχές που εμφανίζουν το πιο ενδιαφέρον δυναμικό shale gas, όπως η Κίνα, η Μογγολία, η Ταϋλάνδη, η Ινδονησία, η Ινδία, το Πακιστάν και η Ιορδανία.

Το τελευταίο κεφάλαιο της έκθεσης ήταν αφιερωμένο στα δύο μεγάλα πεδία της Τουρκίας, το ένα στα βάθη της Ανατολίας και το δεύτερο στην Ανατολική Θράκη. Σύμφωνα λοιπόν με την ΕΙΑ στην Ανατολική Θράκη έχουν εντοπιστεί στο πεδίο Hamitabat Shale γεωλογικοί σχηματισμοί που περιέχουν 34 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια αερίου από σχιστόλιθο (εκ των οποίων τα 6 τρις είναι ανακτήσιμα) και δύο δις βαρέλια σχιστολιθικού πετρελαίου (εκ των οποίων τα 100 εκατομμύρια βαρέλια είναι ανακτήσιμα).

Onalert.gr
Αν τώρα χορεύουμε σιρτάκι με τους σεισμούς, με το σχιστολιθικό άεριο θα χορεύουμε breakdance.
Επιστροφή στην κορυφή
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Θέση: Εμπ. Ναυτικό
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3047
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση dn24 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 08/Ιανουαρίου/2016 ώρα 00:42
Παράλληλο "τουρκικό" κράτος στη Θράκη!

Στη Θράκη οι αυτοαποκαλούμενοι Τούρκοι, στενά συνεργαζόμενοι και προφανώς καθοδηγούμενοι από το τουρκικό προξενείο, επιχειρούν να υποκαταστήσουν το ελληνικό κράτος, δημιουργώντας επί της ουσίας ένα “παράλληλο κρατικό μηχανισμό”. Και για να είμαστε δίκαιοι το ελληνικό κράτος τους δίνει δυστυχώς πολλές ευκαιρίες.

Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση της Oμάδας Γεωργίας-Κτηνοτροφίας του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης στην οποία ανφέρεται ότι “από τις αρχές του 2016 θα εντείνει τις δραστηριότητες της σχετικά με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Στις συναντήσεις αυτές θα συζητηθούν εργασίες και σχέδια σχετικά με το μέλλον και την βιωσιμότητα της γεωργίας και κτηνοτροφίας στην Δυτική Θράκη.

Στις δύο πρώτες συγκεντρώσεις που θα γίνουν στις κεντρικές πόλεις θα παρουσιαστούν οι εργασίες που έχει κάνει ως τώρα ο τομέας Γεωργίας-Κτηνοτροφίας του BTAYTD, τα στάδια ίδρυσης του Ινστιτούτου και θα γίνει αναφορά στα σχέδια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην επόμενη περίοδο. Ιδιαίτερα όσοι ενδιαφέρονται για την γεωργία και την κτηνοτροφία, όλοι είναι καλεσμένοι σε αυτές τις συγκεντρώσεις. Σάββατο 9/1/2016 Στις 17:00 Στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής.Kυριακή 10/1/2016 Στις 17:00 Στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης”.

Οι “τουρκικές ενώσεις” λοιπόν αναλαμβάνουν ρόλους και “αποστολές” που θα έπρεπε το ελληνικό κράτος να έχει αναλάβει.

Όσο εξακολουθούμε να μην δίνουμε την πρέπουσα σημασία σ΄ όσα υλοποιεί με βάση πολύχρονου σχεδιασμού η Άγκυρα στη Θράκη, τόσο πιο “βαρύ” θα είναι το τίμημα που θα κληθούμε να πληρώουμε.

ΠΗΓΗ
Κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, με μια απαράδεκτη εσωτερική πολιτική, οπου άλλωστε είναι η προέκταση μιας απαράδεκτης κυβερνητικής πολιτικής.
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 11384
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 23/Απριλίου/2016 ώρα 17:57
Θράκη: Έφοδος του εισαγγελέα σε μειονοτικό σύλλογο - σκοτεινά κέντρα δρουν ύποπτα

Παιχνίδια με τη μειονότητα επιχειρούν να κάνουν διάφοροι, με στόχο να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στη Θράκη.

δασκάλα στοχοποιήθηκε επειδή σχολίασε τα παιχνίδια της Άγκυρας με τη μεινότητα, ενώ επιτέλους άρχισαν έλεγχοι για τον εντοπισμό ύποπτων δραστηριοτήτων στην περιοχή.

Έφοδο στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) έκανε την Πέμπτη η Αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tourkikanea.gr η Αστυνομία ερέυνησε δυο τμήματα του Συλλόγο στην Κομοτηνή.

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι υπήρχαν παράνομες δραστηριότητες για παιδιά και τους έκαναν συστάσεις ότι αυτές οι δραστηριότητες είναι παράνομες και πρέπει να κλείσουν.

Στη συνέχεια έγινε έλεγχος και στα γραφεία του παραρτήματος του ίδιου συλλόγου στην οδό Όθωνος στην Κομοτηνή.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα οι έρευνες της αστυνομίας που έγιναν πρώτη φορά παρουσία του εισαγγελέα, εντόπισαν παράνομα νηπιαγωγεία, τα οποία θα έπρεπε να έχουν κλείσει εδώ και πολλά χρόνια.
Απορεί μάλιστα πώς ένας τέτοιος σύλλογος έχει την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσει νηπιαγωγεία.

Αφήνει σαφώς να εννοηθεί πως λογικά υπάρχει χρηματοδότηση από άλλα κέντρα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν και να ελέγχουν τη μειονότητα.

Το περιστατικό έρχεται λίγο μετά την στοχοποίηση δασκάλας που δουλεύει σε μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης. Η δασκάλα εξέφρασε στο Facebook την άποψή ότι η τουρκία κάνει παιχνίδι με τη μειονότητα σε καθημερινή βάση, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από τον σύλλογο κηδεμόνων. Η δασκάλα συγκεκριμένα έγραψε: "Η Τουρκία κάνει το παιχνίδι της σε καθημερινή βάση. Το θέμα είναι η Ελλάδα τι κάνει ; Και επιτέλους όποιος δεν αγαπάει την Ελλάδα μπορεί να βγάλει διαβατήριο, για την υπέροχη Τουρκία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να μείνει εκεί".

Αμέσως μετά στοχοποιήθηκε από σκοτεινά κέντρα της μειονότητας και έγιναν διάφορες παρασκηνιακές ενέργειες εναντίον της. Συζητείται το αν θα μεταφερθεί ή όχι το θέμα στην ελληνική βουλή.

Onalert.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 11384
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 18/Μαΐου/2016 ώρα 20:26
"Συστάσεις" του τουρκικού ΥΠΕΞ για τη Δυτική Θράκη

Στη σημερινή του εκτενή ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει, χωρίς να κατονομάζει, "ανώτατους αξιωματούχους στην Ελλάδα”, οι οποίοι "ισχυρίστηκαν πρόσφατα ότι η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης, την οποία αποκαλούν μουσουλμανική μειονότητα απολαμβάνει όλα τα δικαιώματα ενός κράτους–μέλους της Ε. Ε, ενώ ισχυρίστηκαν ακόμα ότι θα πρέπει η τουρκική μειονότητα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στο ελληνικό κράτος, αγνοώντας τις δικές τους υποχρεώσεις”.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υποστηρίζει ότι ”η Τουρκία αναμένει να εφαρμοστούν όλοι οι κανονισμοί και οι πρακτικές, οι οποίες θα επιτρέψουν στα μέλη της μειονότητας να απολαμβάνει όλα τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες στο πλαίσιο τόσο των διμερών όσο και των διεθνών συμφωνιών” - καθώς κάτι τέτοιο θα έχει "θετικές επιπτώσεις” στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Στον κατάλογο των "συστάσεων” που απευθύνει η τουρκική διπλωματία περιλαμβάνονται η εφαρμογή των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, η ανταπόκριση στις απαιτήσεις για άνοιγμα νηπιαγωγείων για τη μειονότητα και μειονοτικών σχολείων άλλων επιπέδων, η αναγνώριση, στο όνομα της ελευθερίος της θρησκείας, των μουφτήδων που "εκλέγονται από τη μειονότητα”, η διασφάλιση της πλήρους κατοχής της μειονότητας επί των περιουσιακών στοιχείων των ιδρυμάτων και της διοίκησής τους και η επιστροφή της ιθαγένειας σε όσους τη στερήθηκαν λόγω του καταργηθέντος άρθρου 19 του νόμου περί Ελληνικής Ιθαγένειας.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με απαράδεκτες απόψεις που διατυπώθηκαν για την κατάσταση στη Θράκη σε συνέδριο που οργανώθηκε στη Σαμψούντα, ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών Ευστράτιος Ευθυμίου είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι "η ελληνική κυβέρνηση, με σεβασμό στις επιμέρους ιδιαιτερότητες των μουσουλμάνων πολιτών της προβαίνει σε στοχευμένες δράσεις, ώστε να είναι όλοι σε θέση να επωφελούνται των ευκαιριών που προσφέρει η Ελληνική Δημοκρατία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εμπρηστικές πρωτοβουλίες και δηλώσεις που αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν κλίμα αναστάτωσης και αβεβαιότητας προφανώς δεν βοηθούν κανέναν, ούτε βεβαίως το ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται”.

Η συγκυρία δεν είναι άσχετη με τους "πολέμους μνήμης” που κινητοποιεί η επέτειος της ποντιακής γενοκτονίας της 19ης Μαϊου. Άλλωστε προ διμήνου, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Παυλόπουλου για την αρμενική Γενοκτονία, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Αθήνα του Αρμένιου προέδρου, Σερζ Σαρκισιάν, είχε κάνει λόγο για "προϊόν μίας αξιοθρήνητης νοοτροπίας”, η οποία "αποδεικνύει ότι οι σχέσεις και η αλληλεγγύη μεταξύ Ελλάδας και Αρμενίας είναι οικοδομημένη πάνω σε κοινή έχθρα εναντίον της τουρκικής ταυτότητας”.

Η συνέχεια αναπόφευκτα αναμένεται στη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στις 23 Μαΐου, στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ανθρωπιστικής Συνόδου του ΟΗΕ στην Κωνσταντινούπολη, και προ αυτής στη συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με την ευκαιρία της συνόδου του ΝΑΤΟ.

Capital.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 11384
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 18/Μαΐου/2016 ώρα 20:26
Σουλτάνε, πρόσεχε, σε περιμένουν στη γωνία οι πάντες.
Επιστροφή στην κορυφή
Nassos Δες τη Λίστα
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ


Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 11384
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Nassos Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 21/Ιουνίου/2016 ώρα 08:47
Με αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας κινδυνεύει πλέον ο ψευδομουφτής Ξάνθης

Με τον κίνδυνο της απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος ο ψευδομουφτής Ξάνθης κ. Αχμέτ Μέτε μετά και τις προκλητικές, εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας, δηλώσεις που έκανε τον περασμένο Μάιο στη Σαμψούντα.

Συγκεκριμένα, σε συνέδριο που διοργάνωσε σε Πανεπιστήμιο της τουρκικής πόλης η Κοινότητα Βαλκανικών Ερευνών, που κινεί τον νέο-οθωμανικό αλυτρωτισμό στα Βαλκάνια, με τίτλο «Η τουρκική ταυτότητα των μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη» ο ψευδομουφτής Ξάνθης εμφανίστηκε ως πρόεδρος της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δυτικής Θράκης» με το σύνθημα για μια «μεγάλη δυνατή Τουρκία»!

Με απύθμενο θράσος ο ίδιος στην ομιλία του ανέφερε πως «Οι μουσουλμάνοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είναι Τούρκοι, οι οποίοι με την ανταλλαγή των πληθυσμών ξέμειναν στην Ελλάδα από σεβασμό στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης και σε πέντε παπάδες. Αυτό θέλω να υπογραμμίσω ιδιαιτέρως. Οι ανταλλαγέντες πρόσφυγες τράβηξαν πολλά, ιδίως οι δύο πρώτες γενιές υπέφεραν πολύ.Όσο για την τρίτη γενιά, συνεχίζει τη ζωή της, όπως εσείς, ως πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας,κάτω από την τουρκική σημαία (!) . Αλλά η μουσουλμανική μειονότητα στη Δυτική Θράκη υποφέρει εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, υπέφεραν οι πατεράδες μας, υποφέρουμε εμείς, υποφέρουν και τα παιδιά μας. Με δύο λόγια, εγώ μεγάλωσα μέσα σε ένα κλίμα νόστου, τα παιδιά μου τα μεγαλώνω νοσταλγώντας. Νοσταλγώ την ταυτότητα, τα τζαμιά, το χώρο, νοσταλγώ το καθετί».

Στη συνέχεια και αφού χαρακτήρισε τη Δυτική Θράκη ως την «πιο φτωχή περιοχή της Ευρώπης» τόνισε προς πάσα κατεύθυνση πως «πρέπει να εργαστούμε για μια δυνατή Τουρκία»!

«Αν η Τουρκία είναι δυνατή, δυνατοί είμαστε κι εμείς.Όταν η Τουρκία εξασθενεί, ασφυκτιούμε. Πρέπει να εργαστούμε για μια δυνατή Τουρκία. Βοήθεια δεν περιμένει μόνο η Δυτική Θράκη. Βοήθεια περιμένει όλος ο ισλαμικός κόσμος που λέει “είμαι Τούρκος”» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης και του ΥΠΕΞ με τον εκπρόσωπο του κ. Ευστράτιο Ευθυμίου να κάνει λόγο για «εμπρηστικές πρωτοβουλίες και δηλώσεις που αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν κλίμα αναστάτωσης και αβεβαιότητας που προφανώς δεν βοηθούν κανέναν, ούτε βεβαίως το ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται».

«Η Ελλάδα ακολουθεί πολιτική ισοπολιτείας και ισονομίας για όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαρτήτως θρησκεύματος, εξασφαλίζοντάς τους ευημερία, αξιοπρέπεια και σεβασμό όλων των δικαιωμάτων τους», ανέφερε ο κ. Ευθυμίου και πρόσθεσε ότι «απόδειξη τούτου είναι ότι η μουσουλμανική μειονότητα που διαβιεί στην Θράκη, απολαμβάνει πλήρως όλα τα δικαιώματά της και αναπτύσσεται απρόσκοπτα. Η Ελληνική κυβέρνηση με σεβασμό στις επιμέρους ιδιαιτερότητες των μουσουλμάνων πολιτών της προβαίνει σε στοχευμένες δράσεις, ώστε να είναι όλοι σε θέση να επωφελούνται των ευκαιριών που προσφέρει η Ελληνική Δημοκρατία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Φωνής της Ροδόπης

Επιστροφή στην κορυφή
 Απάντηση Απάντηση Σελ.  < 1 9 1011 12>

??af?µ?ste?te st?? d??t?a?? t?p? Ellinikos-stratos.com