Μεταθέσεις 2021 Γ ΕΣΣΟ |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 12 3 4> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Koko ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ισχύει αυτό για Νοεμβρίο; Τσάμπα δηλώσαμε δηλαδή μετάθεση εμείς οι 8 μηνοι
|
|
![]() |
|
Στάθης ![]() Πολίτης ![]() |
Δεν έχω ακούσει κάτι για Νοεμβρίο ρώτησα σήμερα ένα στέλεχος και μου είπε ότι την άλλη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα φεύγουν με μετάθεση η γ λογικά την άλλη διότι φεύγουν και οι νεοσύλλεκτοι για Έβρο κλπ λογικά θα τα στείλουν όλα μαζί
|
|
![]() |
|
AΝ κάποιος έχει κάποιο νέο αυτές τις μέρες να γράψει
|
|
![]() |
|
Darth_Bane ![]() Αρχιλοχίας ![]() Μέλος από: 04/Ιουνίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 140 |
Παιδιά στις μονάδες δεν εχουν ιδεά τι γινεται. Προς το παρον εχουν συγκεντρώσει τις επιθυμίες και τώρα μαγειρεύουν, αλλά ταυτόχρονα μαγειρεύεται και η κατάταξη της Ε ΕΣΣΟ (το ίδιο γραφείο τα βγάζει) οπότε όλα τσουλάνε πιο αργά.
|
|
![]() |
|
Υπάρχει περίπτωση να φύγει όμως η γ μέσα στην εβδομάδα ή από βδομάδα;
|
|
![]() |
|
adst ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 27/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 23 |
στο τελος του μηνα θα φυγουν τα βυσματα. Η κανονικη μεταθεση της γ θα βγει το νοεμβριο.
|
|
![]() |
|
Γιατί Νοεμβρίο το έκαναν 6μηνο πλέον;
|
|
![]() |
|
Johny ![]() Πολίτης ![]() |
Ελπιζω να ερθουν Συντομα μεταθεσεις της Γ γιατι μειναμε 3 ατομα απο Β Εσσο και εχει πεσει εμπλοκη. Ηθελα να ξερα το ΓΕΣ τα κοιταει αυτα;
|
|
![]() |
|
adst ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 27/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 23 |
ναι
|
|
![]() |
|
Darth_Bane ![]() Αρχιλοχίας ![]() Μέλος από: 04/Ιουνίου/2021 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 140 |
Nope. Δε τα κοιτάνε. Και λογικά κι ο διοικητής της μονάδας σου δεν έχει ενοχλήσει εκεί που πρέπει για να του στείλουν άτομα.
|
|
![]() |
|
Johny ![]() Πολίτης ![]() |
Δηλαδή για να καταλάβω άμα μείνουμε 3 άτομα μέχρι Δεκέμβρη που απολυομαστε τι γινεται; Ούτε την άδεια που δικαιούμαστε δε θα πάρουμε; Μπλέξιμο
|
|
![]() |
|
Κoko ![]() Πολίτης ![]() |
Γιατί δεν μας ενημέρωσαν καθόλου γι'αυτό το θέμα; Εδώ στην μονάδα μου μου είπαν ότι αρχές Οκτωβρίου θα βγει αν ήταν να πάει τόσο αργά δεν θα δήλωνα
|
|
![]() |
|
Γιάννης ![]() Πολίτης ![]() |
Παιδιά ερώτηση είμαι Δ εσσο και έχω βάλει άτομο να με κάνει μετάθεση είμαι 10 μέρες πριν κλείσω το 3μηνο και τον έχει δώσει την μετάθεση από 16 Σεπτεμβρίου ξέρει κάποιος ποτέ περίπου θα φύγω;
|
|
![]() |
|
Και να βγει μπορείς να την κόψεις. Παιδιά οι μεταθέσεις είναι πλέον 6μηνου, όχι 5μηνου, οπότε θα γίνουν Νοέμβριο...
|
|
![]() |
|
Αυτά τα ρωτάς στον γνωστό σου. Απο τη στιγμή που παίρνεις νωρίτερα απο το 6μηνο μετάθεση, μπορεί να πάρεις ανα πάσα στιγμη...
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 12 3 4> |