Άκουσα από μεγάλο πρόσωπο ότι για αεροπορία τελικά θα τους πάρει όλους. Κοντά στα 230 άτομα. Σύνολο ήταν 246 οι υποψήφιοι αλλά κάποιοι Έφεδροι δν πήγανε καν για ιατρικά ή κοπηκανε.
Μέλος από: 25/Οκτωβρίου/2021
Θέση: Οβα
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 7
Αποστολή: 25/Οκτωβρίου/2021 ώρα 20:22
Καλησπέρα μάγκες μίλησα με έναν φίλο εποπ τώρα μπήκε και κάτι ακούγεται ότι από 1η του μήνα μπαίνουν οι οβα Τρίπολη αλλά νομίζω λίγο δύσκολο χωρίς να έχουν δώσει αποτελέσματα και φύλλα πορείας. Έχει βγει τίποτα που δεν έχω δει εγώ;
Μέλος από: 18/Οκτωβρίου/2021
Πόντοι: 233
Αποστολή: 25/Οκτωβρίου/2021 ώρα 20:35
Lathostupos Έγραψε:
Καλησπέρα μάγκες μίλησα με έναν φίλο εποπ τώρα μπήκε και κάτι ακούγεται ότι από 1η του μήνα μπαίνουν οι οβα Τρίπολη αλλά νομίζω λίγο δύσκολο χωρίς να έχουν δώσει αποτελέσματα και φύλλα πορείας. Έχει βγει τίποτα που δεν έχω δει εγώ;
Μέλος από: 24/Ιουλίου/2021
Πόντοι: 59
Αποστολή: 25/Οκτωβρίου/2021 ώρα 20:58
Lathostupos Έγραψε:
Μου είπαν στο τηλ της προκήρυξης δηλαδή στο ΓΕΑ ότι θα βγουν πίνακες και πληροφορίες με ημερομηνια εντος 2 ημερων αλλά πέφτει πάνω σε αργία. Μακάρι να βγουν όντως πριν 28η όπως είπε αυτός απτό ΓΕΑ
Επεξεργάστηκε από ideal - 25/Οκτωβρίου/2021 ώρα 21:03