Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό; |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 32 3334 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|
1251nautiko ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Τέλη Μαίου 2021 μπαίνω Κανελόπουλο, Σκαραμαγκά
Έχω κάποιες απορίες οποίος ξέρει. 1) Με τα τηλέφωνα τι γίνεται; 2) Πως πάω καλύτερη ώρα 3) και γενικά ότι ξέρετε ρίξτε το Θενκς!
|
||
![]() |
||
DimKaff ![]() Πολίτης ![]() |
|
Φίλε και εγώ εκεί μπαίνω στις 28 και μου είπε ένας φίλος ότι η κάμερα απαγορεύεται. Εγώ θα πάρω ένα φτηνό 20-25 ευρώ να κάνω την δουλειά μου
|
||
![]() |
||
Panosss ![]() Λοχίας - ΕΠΟΠ ![]() ![]() Μέλος από: 04/Απριλίου/2016 Θέση: Εμπροσθοφυλακή Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 82 |
|
Καλημέρα σε όλους.
Υπήρξε κανένας που να μπήκε 625 Μ/Κ ΤΠ και να ξέρει τι παίζει από κινητό; Αν στο παίρνουν πχ, και στο δίνουν μετά τη βασική εκπαίδευση;
|
||
Ω ξειν', αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
|
||
![]() |
||
margm ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 14/Μαΐου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10 |
|
Γνωρίζουμε τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα στο 290 Μ/Κ Λιβαδοχώρι Λήμνου ; Παρουσιαζομαι εντός της εβδομάδας.
|
||
![]() |
||
Str vpv ![]() Ανθυπασπιστής ![]() Μέλος από: 02/Μαρτίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 247 |
|
Σε ποια μονάδα ανήκεις;
|
||
![]() |
||
margm ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 14/Μαΐου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10 |
|
Ερευνας Πληροφορικής (ΥΕΑ) αναφέρει το σημείωμα κατάταξης.
|
||
![]() |
||
Str vpv ![]() Ανθυπασπιστής ![]() Μέλος από: 02/Μαρτίου/2022 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 247 |
|
Καλά και μονο που είσαι Ε. Π. Ζωαρα θα κανεις Επεξεργάστηκε από Nassos - 14/Μαΐου/2022 ώρα 16:32 |
||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 32 3334 |