Συχνές ερωτήσεις Συχνές ερωτήσεις  Ψάξε στο Forum    Εγγραφή Εγγραφή   Σύνδεση Σύνδεση

Αναξιοκρατία και διαφθορά

 Απάντηση Απάντηση Σελ.  < 1 7 89
Συγγραφέας
Μήνυμα
  Θέμα  Αναζήτηση Θέμα Αναζήτηση  Επιλογές θέματος Επιλογές θέματος
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Θέση: Εμπ. Ναυτικό
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3047
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση dn24 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 27/Δεκεμβρίου/2012 ώρα 15:22
Αρχικά αποστάλθηκε από Signaller Signaller Έγραψε:

Δεν θα αλλάξει αυτή η χώρα
αν ούτε με την κρίση αλλάξαμε τότε...

Σε μερικά πράγματα (φοροδιαφυγή) καλά μας κάνουν οι Γερμανοί, και προτείνουν κ επιββάλουν πράγματα σε τομείς όπως αυτός, που θα έπρεπε να τα είχαμε κάνει εμείς απο χρόνια. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αναποτελεσματική και η κυβέρνηση Σαμαρά, να δώ αν θα ξεβρωμίσει κανείς ποτέ αυτόν τον τόπο.
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
thanos123 Δες τη Λίστα
Λοχαγός
Λοχαγός
Avatar

Μέλος από: 21/Οκτωβρίου/2012
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 416
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση thanos123 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 30/Δεκεμβρίου/2012 ώρα 22:58
Ορίστε μια μέθοδος που θα έπιανε τα μεγάλα "ψάρια". Το υπουργείο οικονομικών θα πρέπει να διαθέτει ένα προγραμμα που θα σκανάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των ελλήνων και θα συγκρίνει τα στοιχεία με τις φορολογικές τους δηλώσεις. Όταν η άυξηση των καταθέσεων δεν ανταποκρίνεται στο ετήσιο εισόδημα κάποιου, τότε ο συγκεκριμένος φορολογούμενος θα καλείται να δώσει εξιγήσεις. Η μέθοδος αυτή θα μπορούσε να είναι τελείως αυτοματοποιημένη. Ο έλεγχος να γίνεται εξολοκλήρου απο υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο θα προστατεύονταν και το απόρητο των καταθέσεων. Αλλά τι λέω; Στην Ελλάδα ζούμε.
Επιστροφή στην κορυφή
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Θέση: Εμπ. Ναυτικό
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3047
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση dn24 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 31/Δεκεμβρίου/2012 ώρα 04:02
Καλό είναι να καυτηριάζουμε την Ελληνική πολιτεία (γιατί έχουν κάνει πολλά κακά στον τόπο), και να μην μεμψιμοιρούμε. Και αυτά τα γράφω για να τα ακούσω και προσωπικά ως Συντάσσων των ανωτέρω αναγραφόμενων. Είμαστε γκρινιάρηδες ως λαός, ως Επί Το πλείστον φταίνε οι άλλοι, και καταριόμαστε -συνήθως- από τον καναπέ. Όμως οφείλουμε να αναδυκνύουμε και τα θετικά όταν τελοσπάντων αυτά τυγχάνει να συμβούν. Δεν γίνεται πάντα κ όλα να είναι αρνητικά σε αυτό τον τόπο. Αυτή είναι η χώρα μας, και οφείλουμε να την στηρίξουμε.
Τα επίπεδα της διαφθοράς κ της αναξιοκρατίας είναι μεγάλα, αλλά ας αναλογιστούμε και να αναλάβουμε τις ευθύνες στο βαθμό που μας αναλογούν, γιατί τόσα χρόνια κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου και ήμασταν όλοι για την πάρτη μας.
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
thanos123 Δες τη Λίστα
Λοχαγός
Λοχαγός
Avatar

Μέλος από: 21/Οκτωβρίου/2012
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 416
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση thanos123 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 31/Δεκεμβρίου/2012 ώρα 18:33
Δεν ωφελούν τα καινούργια λάστιχα κ. Κ. Της Βουλής, όταν ο εγκέφαλος των αυτοκινήτων σας είναι κατεστραμμένος. Αυτό έχω να πω.
Επιστροφή στην κορυφή
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Θέση: Εμπ. Ναυτικό
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3047
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση dn24 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 04/Ιανουαρίου/2013 ώρα 01:50
Στο στόχαστρο 25.000 περιπτώσεις
Στα 2 δις. Ευρώ υπολογίζουν τα έσοδα από τις αδήλωτες καταθέσεις στο εξωτερικό:

Το υπουργείο διαθέτει λίστα 54.000 προσώπων και επιχειρήσεων που έβγαλαν μεγάλα ποσά καταθέσεων στο εξωτερικό την περίοδο αυτή, χωρίς να δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους.
Συνολικά διαφορές δηλωθέντος εισοδήματος και καταθέσεων διαπιστώθηκαν σε περίπου 25.000 φορολογούμενους και επιχειρήσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες για τους 14.000 φορολογούμενους η διαφορά μεταξύ των εμβασμάτων και των εισοδημάτων υπολογίζεται σε περίπου 7 δις. Ευρώ. Το ποσό που υπολογίζεται να εισπραχθεί ξεπερνά τα 2 δις. Ευρώ.
πηγή

7 Δις Ευρώ...25,000 "φορολογούμενοι" και επιχειρήσεις. Τα νούμερα προκαλούν θυμό, αυτό το έγκλημα, αυτή η απάτη σε βάρος του κράτους αλλά και εναντίον όλων μας. Οι κυβερνώντες καθημερινά αρμέγουν μισθωτούς και συνταξιούχους με επιμονή και άφηναν την «ιερή αγελάδα» των φοροφυγάδων να «βοσκάει» στην… Ελβετία, και τώρα τι; Έρχονται να μας πουν ότι τους βρήκαν; Η μεγαλύτερη τιμωρία δεν είναι η φυλακή. Ποινές μέχρι 5 έτη είναι εξαγοράσιμες. Θέλω να τους δω στα σισίτια, να νιώσουν πως είναι να καταλήγει ένας άπορος ο οποίος τόσο χρόνια πλήρωνε κ τώρα απο τους φόρους εξοντώθηκε, και άλλοι εις βάρος τους έκαναν εγκληματική οικονομική απάτη.

Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
thanos123 Δες τη Λίστα
Λοχαγός
Λοχαγός
Avatar

Μέλος από: 21/Οκτωβρίου/2012
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 416
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση thanos123 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 04/Ιανουαρίου/2013 ώρα 22:39
Διαβάστε τα αδικήματα για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις οι συγγενείς ; Παπακωνσταντίνου
- Με το βαρύ αυτό κατηγορητήριο οι ; οικονομικοί εισαγγελείς τους ζητούν να αποδείξουν οι ίδιοι ότι το ποσό είναι νόμιμo
- Ποιές θα είναι οι κινήσεις του πρωην υπουργού σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit
- Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Παπακωνσταντίνου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ έχουν οι νέες τοποθετήσεις του πρώην υπουργού, Γιώργου Παπακωνσταντίνου στον κυριακάτικο τύπο.

Οι δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου σε συνεργάτες του που επικαλείται το Βήμα της Κυριακής φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρώην υπουργός φέρεται να δηλώνει πως "ξέρω ποιός έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ".

Την ίδια ώρα, ο κ. Παπακωνσταντίνου σε συνεργάτες του, σύμφωνα με όσα επικαλείται με το Έθνος της Κυριακής, δηλώνει πως "δεν με απασχολεί το ζήτημα της παραγραφής και δε επιδιώκω κάτι, διότι θέλω να αθωωθώ".

ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η εξαδέλφη του πρώην υπουργού Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγος της Συμεών Σικιαρίδης και ο σύζυγος της αδελφής της Ανδρέας Ρωσσώνης, που εμφανίζονται στην πρωτότυπη λίστα ως δικαιούχοι λογαριασμών στην ελβετική τράπεζα, κλήθηκαν από τους Εισαγγελείς για εξηγήσεις με την ιδιότητα των ύποπτων για την διάπραξη συνολικά πέντε αδικημάτων και σήμερα δια των συνηγόρων τους έλαβαν προθεσμία για τις καταθέσεις τους για την ερχόμενη εβδομάδα.

Το κατηγορητήριο αυτό είναι βαρύτατο, αλλά ουσιαστικά οι συγγενείς Παπακωνσταντίνου καλούνται στον ανακριτή προκειμένου να αποδείξουν πως το ποσό αυτό δεν αποτελεί προϊόν φοροδιαφυγής αλλά και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Είναι μία απόλυτα ορθή δικαστική κίνηση, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχουν στοιχεία, κατάλληλα, προκειμένου εν συνεχεία να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες.

Οι κλήσεις σε ανωμοτί καταθέσεις που απέστειλαν οι Εισαγγελείς στα τρία συγγενικά πρόσωπα του Γ. Παπακωνσταντίνου αφορούν την διερεύνηση των αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος της:

- ηθικής αυτουργίας σε νόθευση δημοσίου εγγράφου, σε συνδυασμό με το νόμο 1608/50 «περί καταχραστών του δημοσίου»

- ηθικής αυτουργίας σε υπεξαγωγή δημοσίου εγγράφου επίσης σε συνδυασμό με τον 1608/50

- νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄επάγγελμα

- φοροδιαφυγής που υπερβαίνει το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ που συνίσταται σε παραβάσεις των διατάξεων της φορολογίας εισοδήματος.

Ερευνώμενο αδίκημα επίσης, είναι και το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν από την έρευνα προκύψει ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν είχε έννομο συμφέρον να αλλοιώσει τη λίστα Λαγκάρντ, εάν δηλαδή τα ποσά που εντοπίστηκαν είναι νόμιμα, τότε η υπόθεση φθίνει.

Οι δύο οικονομικοί Εισαγγελείς χθες άνοιξαν τον κύκλο των καταθέσεων συνεργατών του πρώην υπουργού Οικονομικών και φέρονται τις επόμενες ημέρες να σκοπεύουν να εξετάσουν για το θέμα της αλλοίωσης της λίστας, όλα τα πρόσωπα που υπηρετούσαν στο υπουργικό γραφείο την επίμαχη περίοδο που παρέλαβε ο κ. Παπακωνσταντίνου το ηλεκτρονικό αρχείο από την τότε ομόλογο του κ. Λαγκάρντ.

Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να εξακριβωθεί αν και σε ποιόν ή ποιους υπαλλήλους παρέδωσε την λίστα ο κ. Παπακωνσταντίνου και με τι εντολή. Ο ίδιος πάντως στην εξέταση του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής είχε υποστηρίξει ότι το επίμαχο υλικό το είχε παραδώσει σε συνεργάτη του γραφείου του, που δεν είχε κατονομάσει, για να το φυλάξει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους μαρτυρία που τους οδηγεί σε εκείνους που διέταξαν και εκτέλεσαν τις αλλαγές στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο πρώην υπουργός προετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή

Κλεισμένος (... συνεχίζεται ...)
Επιστροφή στην κορυφή
thanos123 Δες τη Λίστα
Λοχαγός
Λοχαγός
Avatar

Μέλος από: 21/Οκτωβρίου/2012
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 416
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση thanos123 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 04/Ιανουαρίου/2013 ώρα 22:50
Τόσα χρόνια όλα αυτά τα λαμόγια ζούσαν δημοσία δαπάνη, καιρός να φιλοξενηθούν στα σωφρονιστικά ιδρύματα. Δηλαδή πάλι εμείς θα τους ταΐζουμε! Πότε θα απαλλαγούμε από αυτούς επιτέλους; Λεπτομέρεια: Ο Παπακωνσταντίνου ήταν υπουργός του Μητσοτάκη αλλά οι "κυρίες" το μεγαλύτερο φαγοπότι το συνέχισαν και με τις ευλογίες του του ΠΑΣΟΚ και ο ξάδελφος ήταν υπουργός του ΠΑΣΟΚ. ΤΑ λαμόγια εργάζονται από χρόνια για την "εθνική συμφιλίωση", απλώς δεν το έχουμε καταλάβει εμείς και επιμένουμε σαν μ... Κες να διαιρούμαστε σε κόμματα.
Επιστροφή στην κορυφή
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Θέση: Εμπ. Ναυτικό
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3047
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση dn24 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 26/Ιανουαρίου/2013 ώρα 16:52
Πάρτυ με το ναυτιλιακό πετρέλαιο, εκατομμύρια στις τσέπες «ολίγων»:

Τα μεγέθη λοιπόν δεν δικαίωσαν την πολιτική, τα ταμεία δεν γεμισαν, ούτε όμως σταμάτησε το λαθρεμπόριο. Αντίθετα, συνεχίζεται σε ένα πιο σκληρό "καρτέλ", σε στενότερο κύκλο, με τα ίδια θύματα: Τους πολίτες και τα δημόσια ταμεία.

Τα κέρδη των λαθρεμπόρων τεράστια. Το ναυτιλιακό πετρέλαιο είναι αφορολόγητο και πωλείται προς 0,6 - 0,72 το λίτρο. Αυτό σημαίνει ότι οι λαθρέμποροι κερδίζουν ακόμα και 100% σε κάθε συναλλαγή.

Οι απορίες μεγαλώνουν,όταν αυτή η δραστηριότητα μπορεί να γίνει εύκολα ελέγξιμη από το κράτος, σε αντίθεση με το "παραδοσιακό" λαθρεμπόριο όπου το πετρέλαιο θέρμανσης βαπτιζόταν κίνησης μέσα σε μία νύχτα.

Εδώ οι πηγές εκροής είναι συγκεκριμένες. Τα πλοία άλλωστε, είναι απείρως λιγότερα από τους καυστήρες θερμανσης. Ή μήπως κάποιοι υψηλά ιστάμενοι δεν το γνωρίζουν;
Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η δραστηριότητα μπορεί να γίνει εύκολα ελέγξιμη από το κράτος. Πλούτισαν οι "ολίγοι" στις πλάτες άλλων. Αυτό γίνεται Αδιάλειπτα επί σειρά ετών, το ίδιο αναφέρεται και στην άνωθεν παράθεση. Η τσιμπίδα του νόμου μόνο για τους μικρο-οφειλέτες λειτουργεί ακόμη και τώρα; Μάλλον η ερώτηση είναι ρητορική.
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
dn24 Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 15/Νοεμβρίου/2010
Θέση: Εμπ. Ναυτικό
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3047
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση dn24 Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 07/Φεβρουαρίου/2013 ώρα 19:46
Δήμαρχοι με τζιπάκια 4Χ4 και πούρα...5.300 ευρώ:

Ανάμεσα στις δαπάνες που το Ελεγκτικό Συνέδριο «μπλόκαρε» είτε εντοπίζοντας παρατυπίες, παράβαση νόμου κ. Λπ. Είτε θεωρώντας ότι είναι υπερβολικές και ξεπερνούν το αναγκαίο μέτρο στη φάσης της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα συγκαταλέγονται:

  • Η προσπάθεια τριών δήμων στη Βόρεια Ελλάδα να αγοράσουν τζιπ 4Χ4 για τις μετακινήσεις τεχνικών υπηρεσιών τους, ενώ δεν προβλέπεται στο νόμο (συνολική δαπάνη 79.700 ευρώ).
  • Νοσοκομειακές προμήθειες με υπερτιμολογήσεις και αναντιστοιχία ποσότητας ειδών, χωρίς αξιολόγηση τιμών σε σχέση με προηγούμενες προμήθειες ή την κατάσταση στην αγορά, με λανθασμένες συνθέσεις επιτροπών κ. Λπ.
  • Εξοδα κηδείας 36.700 για τ. Δήμαρχο Γλυφάδας, που κατά το Ελεγκτικό Συνέδριο υπερβαίνουν το προσήκον μέτρο. Έξοδα κηδείας 5.400 ευρώ για τ. Πρόεδρο τοπικού συμβουλίου στη Β. Ελλάδα, χωρίς να προβλέπεται από τον νόμο.
  • Μη νόμιμη κατάτμηση έργων ασφαλτόστρωσης (1,6 εκατ. Ευρώ) σε τουριστικό νησί των Κυκλάδων για να αποφευχθεί ο προσυμβατικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, παράνομη ανάθεση άλλου αντίστοιχου έργου σε υπερεργολάβο κατά 100%, απευθείας ανάθεση σε εταιρεία για κατασκευή χλοοτάπητα δημοτικού γηπέδου στα Δωδεκάνησα (205.000 ευρώ) χωρίς να συντρέχει επείγουσα ανάγκη κ. Λπ.
  • Εκτός λειτουργικών αναγκών κρίθηκε δαπάνη 4.500 ευρώ για φιλοτέχνηση πορτρέτου αποθανόντος τ. Δημάρχου και υπουργού για την αίθουσα του Δήμου Πειραιά.
  • Προμήθεια πούρων 5.300 ευρώ για εξυπηρέτηση αναγκών δημοσίων σχέσεων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. «Μπλοκαρίστηκε» και γιατί δεν υπήρχε έγκριση του υπουργείου για τη δαπάνη.
  • Αποζημιώσεις για τήρηση πρακτικών δημοτικού συμβουλίου, ενώ τον μήνα εκείνο δεν είχαν γίνει συνεδριάσεις.
Φυσικά δεν περιμένουμε να μάθουμε από τα ΜΜΕ ότι κατέληξαν στην φυλακή, προβλέπω να πέφτουν στα μαλακά με τσουχτερά πρόστιμα και εξαγοράσιμες ποινές. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα που λέει και ο σοφός λαός.
Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επιστροφή στην κορυφή
γατούλα Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση γατούλα Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 21/Μαΐου/2013 ώρα 03:34
Βρε παιδιά αν βγει ο σύριζα λέτε να γίνει κάτι με την αναξιοκρατεία και τη λαμογιά; Κάτι πρέπει να γίνει τέλος πάντων!
Επιστροφή στην κορυφή
Vakinho Δες τη Λίστα
Λοχίας
Λοχίας
Avatar

Μέλος από: 11/Φεβρουαρίου/2013
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 97
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Vakinho Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 21/Μαΐου/2013 ώρα 13:44
Τι τσύριζα τι παΣΟΚ, το ίδιο είναι,
κατά την άποψη μ, χειρότερα θα είναι
Επιστροφή στην κορυφή
γατουλα Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση γατουλα Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 24/Μαΐου/2013 ώρα 00:19
Χειρότερα και από τη Ν. Δ; Πόσο πια; Κάτι πρέπει να γίνει πια! Δεν είναι κατάσταση σε αυτή τη χώρα!
Επιστροφή στην κορυφή
γατούλα Δες τη Λίστα
Πολίτης
Πολίτης
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση γατούλα Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 24/Μαΐου/2013 ώρα 00:26

Όσο για αυτό που λέγατε ότι υπάρχουν νόμοι και δεν εφαρμόζονται, θα έλεγα ότι φταίνε τα πολλά παραθυράκια! Δε νομίζω ότι δε γίνεται τίποτα... Θα μπορούσε να υπάρχει έλεγχος και λογοδοσία για τη διαφθορά και σαφή κριτήρια για την καταπολέμηση της αναξιοκρατίας... Σε άλλες χώρες πως γίνεται αυτό; Αν δε γίνουν αυτά δε θα έχουμε να φάμε σε λίγο... Μέχρι και η τροικα αυτά λέει...

Επιστροφή στην κορυφή
Signaller Δες τη Λίστα
Στρατηγός
Στρατηγός
Avatar

Μέλος από: 16/Φεβρουαρίου/2010
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 3191
Επιλογές μηνύματος Επιλογές μηνύματος   Thanks (0) Thanks(0)   Παράθεση Signaller Παράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση Άμεσος Σύνδεσμος Σε Αυτό Το Μήνυμα Αποστολή: 27/Μαΐου/2013 ώρα 15:49
Αρχικά αποστάλθηκε από γατούλα γατούλα Έγραψε:

Όσο για αυτό που λέγατε ότι υπάρχουν νόμοι και δεν εφαρμόζονται, θα έλεγα ότι φταίνε τα πολλά παραθυράκια! Δε νομίζω ότι δε γίνεται τίποτα... Θα μπορούσε να υπάρχει έλεγχος και λογοδοσία για τη διαφθορά και σαφή κριτήρια για την καταπολέμηση της αναξιοκρατίας... Σε άλλες χώρες πως γίνεται αυτό; Αν δε γίνουν αυτά δε θα έχουμε να φάμε σε λίγο... Μέχρι και η τροικα αυτά λέει...

Προφανώς φταίνε τα παραθυράκια
Που δίνουν την ευκαιρία στους κλέφτες να καλύπτονται
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Επιστροφή στην κορυφή
 Απάντηση Απάντηση Σελ.  < 1 7 89

??af?µ?ste?te st?? d??t?a?? t?p? Ellinikos-stratos.com