Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 18 1920 21 22> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
anna ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
καλησπερα! θελω να ρωτησω αν καποιος εχει μια αλεργια σε κατι οταν θα γινει η καταταξη πρεπει να τους το πουμε; καποιο φαρμακο θα μας επιτρεψουν να το εχουμε; ακομα, υπαρχει περιπτωση να μας διωξουν επειδη δεν το αναφεραμε στις υγειονομικες εξετασεις?
|
|
![]() |
|
ΟΑΑΕΕ02 ![]() Ταγματάρχης ![]() Μέλος από: 06/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 741 |
δεν εχεις προβλημα, καλο ειναι να το ξερουν. Ειναι κατι σοβαρο; |
|
![]() |
|
οχι απλα αλεργια στα μαλλινα! θα μου επιτεψουν δικη μου κουβερτα η sleeping bag;
|
|
![]() |
|
ΟΑΑΕΕ02 ![]() Ταγματάρχης ![]() Μέλος από: 06/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 741 |
που παρουσιαζεσαι; |
|
![]() |
|
ακομα δεν εχουν βγει αποτελεσματα αλλα μαλλον ειμαι μεσα, αυλωνα μαλλον!
|
|
![]() |
|
δεν θα εχεις προβλημα, ολα καλα
|
|
![]() |
|
μακαρι! ευχαριστω πολυ που απαντησες! το εχω πολυ αγχος!
|
|
![]() |
|
να'σαι καλα, καλη επιτυχια
|
|
![]() |
|
naoume ![]() Πολίτης ![]() |
Γνωριζει κανεις να μου πει αν οι εξετασεις ειναι ουρων ή αιματος;
κ κατι ακομη σημερα παλι στο γηπεδο καπνιζαν οι ηδψηββαψη χορτο κ καποια μου σκασανε στην μυτη λετε να εχω προβλημα με εχει φαει το αγχος |
|
![]() |
|
qwerty ![]() Λοχίας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 16/Φεβρουαρίου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 28 |
Για ΣΞ, οι εξετάσεις ήταν αίματος και ούρων... Για άλλα Σώματα δεν γνωρίζω. Δε νομίζω όμως να έχεις πρόβλημα [:) ] Καλή επιτυχία!
|
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15145 |
έλεος... |
|
![]() |
|
p@p@ki ![]() Πολίτης ![]() |
Διαβασα την προκυρηξη και δεν εγραφε καπιες παθισεις που μου εχουν πει οτι κωβουνε γ'αφτες οπως π. Χ υπατιτιδα που ειναι και συχνο φενομενο, επισεις δεν εγραφε το φισιμα καρδιας για το οπιο ενδιαφερομαι να μαθω επιδη το εχω. Εχω περασει και παρουσιαζομαι 14 απρλιου. Αν υπιρχε καπιο προβλημα δε θα μου το λεγανε στο 414 που καναμε της εξετασεις; Γι'αφτο ρωτισα τι εξετασεις κανουν στο κεντρο μιπως αφινουν καπιες για μετα. Τι να πω δε ξερω...
|
|
![]() |
|
Διαβασα την προκυρηξη και δεν εγραφε καπιες παθισεις που μου εχουν πει οτι κωβουνε γ'αφτες οπως π. Χ υπατιτιδα που ειναι και συχνο φενομενο, επισεις δεν εγραφε το φισιμα καρδιας για το οπιο ενδιαφερομαι να μαθω επιδη το εχω. Εχω περασει και παρουσιαζομαι 14 απρλιου. Αν υπιρχε καπιο προβλημα δε θα μου το λεγανε στο 414 που καναμε της εξετασεις; Γι'αφτο ρωτισα τι εξετασεις κανουν στο κεντρο μιπως αφινουν καπιες για μετα. Τι να πω δε ξερω...
|
|
![]() |
|
jo ![]() Πολίτης ![]() |
papaki αν υπήρχε πρόβλημα θα το λέγαν, θα σε είχαν κόψει εξ αρχής. Τώρα οι εξετάσεις που θα γίνουν μέσα πιστευω θα ειναι καθαρα για εξαρτησιογόνες ουσίες και αν εχει αλλάξει κάτι στην υγεία μας απο την τελευταια φορα που εξεταστήκαμε!
|
|
![]() |
|
Μακαρη να ειναι ετση jo και σε εφχαριστω για τιν απαντιση! Αλλα αγχονομαι ρε γαμοτο γιατι μου εχουνε πει για περιστατικα και δε ξερω τι γινεται. Δλδ οι μονες εξετασεις που γινοντε στο κεντρο ειναι για ουσιες; Ολα τα υπολιπα τα εχουνε δει απο πριν;
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 18 1920 21 22> |