Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 4 5 22> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
lolita ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 10/Οκτωβρίου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κι εγω εχω λιγη μυωπια και στις εξετασεις θα φοραω τους φακους μου, δεν ρωτανε.
|
|
![]() |
|
Grecia ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() Μέλος από: 09/Ιουνίου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 305 |
Καλε ρωτανε απο οτι θυμαμαι... κ αν φορουσες κ γυαλια θα στα βγαζανε στην εξεταση...
|
|
![]() |
|
lolita ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 10/Οκτωβρίου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 163 |
Εμενα περισυ δεν με ρωτησανε, πηγα με τους φακους μου. Καλα αν παει καποιος με γυαλια σιγουρα του τα βγαζουνε
|
|
![]() |
|
Guests ![]() Πολίτης ![]() |
Πέρυσι, όσοι φορούσαν φακούς επαφής τους ζητούσαν να τους βγάλουν. Εγώ από την άλλη φορούσα τα γυαλιά μου και απλά με εξέτασαν.
|
|
![]() |
|
Παιδιά κι εγώ έχω μυωπία και φοράω φακούς. Αλλά αν πάμε με τους φακούς θα μας φωνάξουν; ; γιατί μπορεί να πέσουμε και σε ανάποδο. Όσο για σένα ΕΠΕΟΠ πζ δεν νομίζω να σε κόψουν για αστ/σμό. Στην προκήρυξη λέει μόνο για μυωπία η οποία δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 6 ς. Δ. Αλλά για σιγουριά όταν βγει το πρόγραμμα για τις ιατρικές εξετάσεις, πάρε τηλ στο νοσοκομείο και ρώτα! :-)
|
|
![]() |
|
λες ομος να μην με κοψουν επιδη εχω αστιγματιζμο; ; |
|
![]() |
|
Η επιτροπή απαλλαγών τι ακριβώς είναι;
|
|
![]() |
|
kallitexnis ![]() Στρατοπεδάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 23/Ιουνίου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 916 |
|
|
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
|
|
![]() |
|
Kostas_Topo ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 24/Αυγούστου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 124 |
Αν στις ιατρικες εξετασεις σου βρουνε οτι εχεις καποιο προβλημα, τοτε πας στην επιτροπη απαλλαγων η οποια βλεπει τι προβλημα εχεις και αποφασιζει αν μπορεις να συνεχισεις για εποπ η οχι. Αν πχ ο οφθαλμιατρος σου πει οτι εχεις μυωπια 5 τοτε πας στην επιτροπη απαλλαγων η οποια βλεπει την ειδικοτητα που δηλωσες και αποφασιζει αν αν με αυτην την μυωπια εισαι ικανος/η για να ανταποκριθεις στην ειδικοτητα αυτη. Αν κρινουν οτι δεν μπορεις να ανταπεξελθεις τοτε σε κοβουν
|
|
![]() |
|
Ναι αλλα ολοι θα περασουν απ την επιτροπη απαλλαγων, οχι μονο οσοι εχουν κατι
|
|
![]() |
|
Kostas_Topo ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 24/Αυγούστου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 124 |
Δεν ξερω ακριβως να σου απαντησω. Αξιωματικος στην συνεντευξη μου ειπε οτι στην επιτροπη απαλλαγων πανε μονο οσοι δεν εχουν καθαρες ιατρικες εξετασεις. Τωρα λογικα αν καποιος εχει καθαρες ιατρικες εξετασεις δεν εχει λογο να παει στην επιτροπη απαλλαγων ή και να παει δεν θα τον κοψουν οποτε παλι σαν να μην πηγε ειναι.
|
|
![]() |
|
Αν δεις στα χαρτια σου υπαρχει κουτακι "επιτροπη απαλλαγων"που πρεπει να μπει κι εκει σφραγιδα!
Η επιτροπη εκεινη την ωρα ενημερωνεται βλεποντας τις εξετασεις σου και σου λεει αν περασες |
|
![]() |
|
kallitexnis ![]() Στρατοπεδάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 23/Ιουνίου/2008 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 916 |
|
|
![]() |
|
Ευχαριστώ!
|
|
![]() |
|
Ρε παιδιά γιατι όμως να σε κοψουν αν εχεις 5 βαθμους μυωπία; αφού η προκηρυξη λεει πάνω απο 6 αν εχεις κοβεσαι...
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 23 4 5 22> |