|
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 76 7778 79 80 87> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Mpell13 ![]() Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος ![]() ![]() Μέλος από: 30/Μαρτίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 291 |
![]() |
Μόνο ειδικές δυνάμεις δίνουν αθλήματα!
|
|
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
|
|
![]() |
|
Kostas.mak ![]() Λοχίας ![]() Μέλος από: 03/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 96 |
![]() |
Καλησπέρα σας γνωρίζει κάποιος πότε θα βγουν τα υγειονομικα αποτελέσματα; Για ε. Δ
|
|
![]() |
|
D.Y.K ![]() Α/ΓΕΝ ![]() Μέλος από: 03/Φεβρουαρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10950 |
![]() |
![]() |
|
lancecorporal ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 24/Μαρτίου/2020 Θέση: Δεκανέας Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 691 |
![]() |
Άρα τα αποτελέσματα αυτής της προκήρυξης θα βγουν τη μεθεπόμενη βδόμαδα λογικά.
|
|
You couldn't beat me even if you wanted to.
|
|
![]() |
|
Antonis35mk ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 15/Ιουνίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 21 |
![]() |
Πάλι καλά που έβαλες την ανακοίνωση γιατί στο army δεν έχει βγει ακομα
|
|
![]() |
|
Kostas.mak ![]() Λοχίας ![]() Μέλος από: 03/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 96 |
![]() |
Ναι αλλά που ξέρουμε αν έχουμε περάσει τα υγειονομικες εξετάσεις;
|
|
![]() |
|
Antonis35mk ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 15/Ιουνίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 21 |
![]() |
Εφόσον δεν σου ειπαν κάτι στις υγειονομικές έχεις περάσει αδερφέ. Το θέμα είναι να βγει και στο army.gr να βάλουμε τα στοιχεία μας για επιβεβαίωση
|
|
![]() |
|
![]() |
Ρωτάω επειδή εμένα ο οφθαλμίατρος με έβαλε ι2 αλλά στην επιτροπή δεν μου είπαν ότι κόπηκα
|
|
![]() |
|
YanKee95 ![]() Δεκανέας - ΕΠΟΠ ![]() Μέλος από: 23/Οκτωβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 68 |
![]() |
Παιδιά καλησπέρα εκανα τα χαρτιά μου για οβα αεροπορια και με πήραν τηλ να παω για εξετάσεις πήραν κανέναν άλλον από εδω?
|
|
![]() |
|
bas123 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 29/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 8 |
![]() |
καλησπέρα παιδιά μπαίνω στο army.gr και μου βγάζει αυτή την ειδοποίηση...
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε για αθλητικές δοκιμασίες στο/στη: Δ΄ΣΣ (Ξάνθη), εδρεύει στο Στρατόπεδο Αποστόλου Λουκά (Τέρμα Λευκού Πύργου, Ξάνθη) τηλ. Επικοινωνίας 25410-71521, για τον καθορισμό συγκεκριμένου ραντεβού, από 23 Νοε 20 μέχρι 27 Νοε 20 δεν είμαι για ειδικές δυνάμεις και η ημερομηνία είναι αυτή που πέρασα από γιατρούς. Τη φάση
|
|
![]() |
|
![]() |
Και εμένα το ίδιο λέει
|
|
![]() |
|
![]() |
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε για αθλητικές δοκιμασίες στο/στη:5ης ΤΑΞΠΖ (Κρήτη), που εδρεύει στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ) Και μετά μου λέει τιςημερομηνίες που πήγα για υγειονομικες εξετάσεις τι παίζει;
|
|
![]() |
|
bas123 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 29/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 8 |
![]() |
Λογικα καπιο μπερδεμα θα ειναι
|
|
![]() |
|
![]() |
Η μπορεί να μας έχουν κοψει
|
|
![]() |
|
lancecorporal ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 24/Μαρτίου/2020 Θέση: Δεκανέας Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 691 |
![]() |
Κωστα αν εισαι ι2 για ειδικες δυναμεις πρεπει να εχεις κοπει. Εψαχναν αφορμες να κοβουν οι γιατροι γιατι απο πισω εχουν παιχτει τηλεφωνα. Με το παραμικρο ι2 ελεγε ο οφθαλμιατρος του 424 ετσι εμαθα.
|
|
You couldn't beat me even if you wanted to.
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 76 7778 79 80 87> |