Κατσε φιλε PLAYER7 να βγαλουν πρωτα προκηρυξη... Γιατι εγω ανησυχω παρα πολυ για το αν θα βγαλουν προκηρυξη ΕΠΟΠ... Δυστυχως απ οτι ακουγεται... Δεν εχουν σκοπο να βγαλουν για ΕΠΟΠ! ... Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να βγαλουν για ΟΒΑ... Αλλα ολα αυτα... Απο το νεο ετος... Και αν βγαλουν! Δυστυχως η κυβερνηση... Τουλαχιστον επι του παροντος... Εχει προτεραιοτητα αλλα ζητηματα και προσληψεις σε αλλους τομεις του δημοσιου τομεα! Για τον στρατο... Κουβεντα δεν κανουν! Ευχομαι να βγω ψευτης... Και να μην ισχυουν αυτα! Αλλα. Δυστυχως τα πραγματα μεχρι τωρα τουλαχιστον ειναι μαυρα για τυχον προκυρηξεις! ... Ειδομεν... !
Λογικά για οσους είναι ήδη εποπ και τυγχάνουν να έχουν πτυχίο νοσηλευτικής η απόφοιτοι ΑΕΙ που θα τους κατανεμουν ως εποπ. Άρα θα θέλουν να έχεις τελιεωσει στρατο για μπεις;
"Με την πρόσληψη των 2.000 οπλιτών ΟΒΑ εκτιμάται ότι Θα ανοίξει ο δρόμος και για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) . Η συγκεκριμένη κατηγορία στελεχών του Στρατού θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι ΕΠΟΠ ύστερα από επταετή θητεία έχουν δικαίωμα μονιμοποίησης έπειτα από εξετάσεις. "
Όλο ακούμε για ΕΠΟΠ και ΕΠΟΠ δεν βλέπουμε λέω εγώ.
"Με την πρόσληψη των 2.000 οπλιτών ΟΒΑ εκτιμάται ότι Θα ανοίξει ο δρόμος και για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) . Η συγκεκριμένη κατηγορία στελεχών του Στρατού θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι ΕΠΟΠ ύστερα από επταετή θητεία έχουν δικαίωμα μονιμοποίησης έπειτα από εξετάσεις. "
Όλο ακούμε για ΕΠΟΠ και ΕΠΟΠ δεν βλέπουμε λέω εγώ.
Στο thepressroom το δημοσίευσαν το σχετικό άρθρο. Γενικότερα δεν θέλουν να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό, αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται με τριετής θητείες.
Στο thepressroom το δημοσίευσαν το σχετικό άρθρο. Γενικότερα δεν θέλουν να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό, αλλά το πρόβλημα δεν λύνεται με τριετής θητείες.