523 ΤΠ - Μαυροδένδρι Κοζάνης |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 2 34 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Sotiris ![]() Πολίτης ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γεια σaς παιδια. εγω παρουσιαζωμαι 31-01-12... μετα μπορω να δηλωσω κυπρο?
|
|
![]() |
|
panos_ath ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() ![]() Μέλος από: 12/Ιανουαρίου/2012 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 12 |
Ναι μπορεις.
|
|
![]() |
|
rexlex1100 ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 21/Φεβρουαρίου/2012 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 33 |
Παιδια το στρατοπεδω ειναι καλο με εγκαταστασεις του Και τα Στελεχη ειναι καλα Αυτο το καιρο.
|
|
![]() |
|
Savvasilos ![]() Πολίτης ![]() |
Παίδες επειδή και εγώ για Κοζάνη είμαι απο Θεσσαλονίκη μήπως ξέρει κανείς άν μπορώ μετά τις 40 μέρες που είναι η βασική εκπαίδευση να δηλώσω για υεα πεζικού και να πάω Κρήτη;(βασικά δέν ξέρω το πότε πρέπει να δηλώσω) το χαρτί βέβαια δέν το έχω πάρει αλλά ενημερώθηκα απο το stratologia.gr ότι είμαι στο πεζικό στα βαρέα όπλα και θα ήθελα να πάω ΥΕΑ |
|
![]() |
|
Savvasilos ![]() Πολίτης ![]() |
Κανείς;
|
|
![]() |
|
Κώστας ![]() Πολίτης ![]() |
Παιδιά παρουσιάζομαι 14 Μαίου στην Κοζάνη. Μπορώ να δηλώσω να μείνω Κοζάνη στο 523 μετά την ορκωμοσία, να μην πάρω μετάθεση για κάποιο άλλο στρατόπεδο μπορώ ή δν γίνεται θα το απορίψουν;
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10628 |
Όχι, δεν γίνεται.
|
|
![]() |
|
Nassos ![]() Α/ΓΕΣ ![]() Μέλος από: 12/Νοεμβρίου/2005 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 10628 |
Για συνταντήσεις και γνωριμία πριν τη κατάταξη υπάρχει και το παρακάτω θέμα
2012 Γ ΕΣΣΟ - 523 ΤΠ (Κοζάνη) |
|
![]() |
|
rexlex1100 ![]() Υποδεκανέας ![]() ![]() Μέλος από: 21/Φεβρουαρίου/2012 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 33 |
Γεια μια ερωτηση αμα εχεις παρει αναβολη για οικονομικους λογους παιζει ρολο στην τοποθετηση σου κοντα στην περιοχη οταν ορκιστεις δηλαδη να σε φερουν κοντα στην πολη σου. |
|
![]() |
|
Bill-nurse ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() ![]() Μέλος από: 26/Αυγούστου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 14 |
Καλησπέρα πηγαίνω αύριο στο Μαυροδένδρι για σπεν απο το 106 στο αμύνταιο. Η ειδικότητα μου είναι Ν/Τ έχει κανένας ιδέα τι παίζει με σπεν κλπ; Εγω δηλαδή θα κάνω κανονικά τα σπεν του πυροβολικού;
|
|
![]() |
|
Karpathia ![]() Πολίτης ![]() |
ΣΠΕΝ Μαυροδενδριου σου ερχομαστεεεε! Αντε να δουμε τι θα δουμε...
Απ οτι λενε για ΚΕΝ ειναι νορμαλ τα πραματα, για να δουμε και τα ΣΠΕΝ
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 2 34 |