Επιτρέπονται τατουάζ και body piercing; |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 8 910 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
|
Lefteris 2αμαλ ![]() Υποστράτηγος ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Online Πόντοι: 2453 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Σύμφωνα απόφαση του 2015, το τατουάζ δεν θα πρέπει να είναι εξωτερικά εμφανές με οποιονδήποτε τρόπο, είτε με τη χειμερινή είτε με την καλοκαιρινή στολή. Επιπλέον, το τατουάζ δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει μηνύματα που άπτονται κάθε μορφής διακρίσεων (φυλετικών, εθνικών, θρησκευτικών, λόγω φύλου κλπ), υποδηλώνουν πολιτική προτίμηση ή προσβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο τα ιδεώδη των ΕΔ. |
||
![]() |
||
HLEKTROLOGOS ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 27/Φεβρουαρίου/2010 Θέση: AΘΗΝΑ Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 859 |
|
Ο Λευτέρης και το άλλο παιδι πιο πάνω έχουν δίκιο σε όσα λένε για το θεμα με τις στολές εξόδου-επιθεωρήσεως.
Στους σπουδαστες σμυν και δοκίμων όμως δεν ισχυουν γιατι οι σπουδαστές διέπονται από άλλες διατάξεις. Το παλικάρι θα κοπεί όπως έχουν κόψει ξανά αγόρια και κρίτσια στη σμυν γι αυτό τον λόγο.
|
||
![]() |
||
Thalassa ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 28/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 352 |
|
Αν το σβήσει με λέιζερ θα έχει πρόβλημα και για την στάμπα που θα αφήσει;
|
||
![]() |
||
HLEKTROLOGOS ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 27/Φεβρουαρίου/2010 Θέση: AΘΗΝΑ Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 859 |
|
οχι δεν θα εχει αυτο κανουν τα αφαιρουν
|
||
![]() |
||
Lefteris 2αμαλ ![]() Υποστράτηγος ![]() ![]() Μέλος από: 11/Ιουλίου/2019 Κατάσταση: Online Πόντοι: 2453 |
|
Οπως ειπε και ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ απο πανω δεν θα εχει θεμα, πολλοι το κανανε και περσι στους Ειδικους Φρουρους διοτι ουλες και διαφορα αλλα δεν υπαρχει προβλημα στο να φαινονται. Παλι ομως η διαδικασια ειναι πολυ χρονοβορα στο να σβησεις ενα ταττοο (μιλαμε για αρκετα μεγαλο παντα). Επεξεργάστηκε από Lefteris 2αμαλ - 19/Δεκεμβρίου/2020 ώρα 19:27 |
||
![]() |
||
Thalassa ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 28/Νοεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 352 |
|
Ένα άγνωστος μου που έκανε αφαίρεση σε τατουάζ σε μέγεθος παλάμης έκανε 4 ραντεβού για λέιζερ. Νομίζω ένα κάθε 20 ημέρες- 1 μήνα έκανε. Επεξεργάστηκε από Nassos - 19/Δεκεμβρίου/2020 ώρα 21:34 |
||
![]() |
||
|
Εχει μεγαλη διαδικασια Θαλασσα και το γνωριζω διοτι εχω και εγω αρκετα ταττοο στο σωμα μου και ειχα κανει μια αφαιρεση ενος παρα πολυ μικρου σχεδιου στο ποδι κατω και μου πηρε 25 μερες.
Αν καποιος εχει ενα αρκετα μεγαλο σχεδιο θα του παρει πανω απο μηνα σε ραντεβου και μετα να βαζει κρεμες κτλπ, λογω του οτι μενει σαν εγκαυμα και θελει προσοχη. |
||
![]() |
||
|
Ναι μένει σαν έγκαυμα πρώτα και μετά βάζοντας κρέμες αρχίζει και γίνεται πιο άσπρο απ' το κανονικό δέρμα.
|
||
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 8 910 |