|
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 17 1819 |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Navy ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 03/Αυγούστου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 370 |
![]() |
Τα μόρια τα λαμβάνουμε ουτως η άλλως η ΑΝ ζητηθεί προυπηρεσια;
|
|
![]() |
|
Navy ![]() Υπολοχαγός ![]() Μέλος από: 03/Αυγούστου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 370 |
![]() |
Αν όπως προαναφερθηκε, επιλέξουμε ίδια ειδικοτητα;
|
|
![]() |
|
glock ![]() Συνταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 30/Ιανουαρίου/2015 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 1190 |
![]() |
![]() |
|
lancecorporal ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 24/Μαρτίου/2020 Θέση: Δεκανέας Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 691 |
![]() |
Αρα ενας με πτυχιο ΑΕΙ - ΤΕΙ πετσοκοβει τους οβα
|
|
You couldn't beat me even if you wanted to.
|
|
![]() |
|
Giorgios1998 ![]() Στρατιώτης ![]() Μέλος από: 05/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 11 |
![]() |
Παιδιά οι σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ θα πάρουν τλκ τα μόρια τους?
|
|
![]() |
|
George_Trls ![]() Ταγματάρχης ![]() ![]() Μέλος από: 08/Αυγούστου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 665 |
![]() |
αγνωστο
|
|
![]() |
|
Svamva ![]() Υποψήφιος Βαθμοφόρος ![]() Μέλος από: 10/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 19 |
![]() |
Παιδιά που πιστεύετε να κυμανθούν οι βάσεις, για να βλέπω γνώμες
|
|
![]() |
|
Original21 ![]() Επιλοχίας ![]() Μέλος από: 01/Δεκεμβρίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 101 |
![]() |
Καλησπέρα έχω πτυχίο ΤΕΕ Β κυκλου, επίσης έχω απολυτήριο σχετικά χαμηλό, αλλά έχω πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ από ΙΕΚ με γενικό βαθμό 17 και έχω πάει ΔΕΑ ΤΘ (ΔΒ) αλλά έχω υπηρετήσει 15 μήνες άντι για 14, το οποίο το αναγράφει πάνω το στρατιωτικό πιστοποιητικό, οι ερωτήσεις είναι οι εξής:
1) αν δηλώσω την ίδια ειδικότητα θα πάρω 250 μόρια; 2) θα μπορούσα να δηλώσω το ΙΕΚ σαν γενικό βαθμό και να πάρω και τα μόρια της πιστοποίησης; 3) τι πιθανότητες έχω να περάσω στην ίδια ειδικότητα 4) επίσης αν δηλώσω διαβιβάσεις από την στιγμή που είχα ειδικότητα και σαν διαβιβάστης, εχω πιθανοτητες και για εκεί;
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 17 1819 |