Μέλος από: 18/Φεβρουαρίου/2020
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 619
Αποστολή: 20/Μαΐου/2020 ώρα 11:41
gxar8214 Έγραψε:
Πρεπει να επικυρωσουμε και την καρτελα;
Να επικυρώσεις την καρτέλα δηλαδή; Τι εννοείς; Βρε παιδιά έχουμε κάποια απορία καλώς την έχουμε αλλά να ρωτάμε με λεπτομέρεια για να μπορούμε μεταξύ μας να βοηθηθούμε...
Μέλος από: 11/Σεπτεμβρίου/2019
Πόντοι: 239
Αποστολή: 20/Μαΐου/2020 ώρα 13:16
Pyr Έγραψε:
Chris306 Έγραψε:
καλησπερα... Τελικα ακτινογραφια θωρακα χρειαζετε η οχι;
Που ακριβώς γράφει οτι χρειάζεται ακτινογραφία; Αν δεν γράφει πώς σου ήρθε;
ρε παιδιά η καρτέλα γράφει πάνω πνευμονολογικο... ο πνευμονολογος τι θα εξετάσει; την ακτινογραφία... εγώ μόλις πήγα στον πνευμονολογο με έστειλε για ακτινογραφία κατευθείαν... προφανώς και είναι πολύ σωστή η απορία του παιδιού ! πώς να του ήρθε δηλαδή; να το έβγαλε απ' το μυαλό του;
Μέλος από: 18/Φεβρουαρίου/2020
Πόντοι: 619
Αποστολή: 20/Μαΐου/2020 ώρα 14:03
ydneas Έγραψε:
Pyr Έγραψε:
Chris306 Έγραψε:
καλησπερα... Τελικα ακτινογραφια θωρακα χρειαζετε η οχι;
Που ακριβώς γράφει οτι χρειάζεται ακτινογραφία; Αν δεν γράφει πώς σου ήρθε;
ρε παιδιά η καρτέλα γράφει πάνω πνευμονολογικο... Ο πνευμονολογος τι θα εξετάσει; Την ακτινογραφία... Εγώ μόλις πήγα στον πνευμονολογο με έστειλε για ακτινογραφία κατευθείαν... Προφανώς και είναι πολύ σωστή η απορία του παιδιού ! Πώς να του ήρθε δηλαδή; Να το έβγαλε απ' το μυαλό του;
κάθε απορία ειναι αποδεκτή αλλά τώρα έγινε σωστά η ερώτηση όχι πριν.
1) Ποτέ εμένα προσωπικά δε μου ζήτησε πνευμονολόγος ούτε στο νοσοκομείο αλλα ούτε κ ιδιώτης ακτινογραφία...2 φορές που πήγα σε πνευμονολόγο και τις 2 έγινε εξέταση στο ιατρίο του.
2) δε το ζητάει ώς απαραίτητο έγγραφο
3) το μονο που ζητάει απο τον πνευμονολόγο ειναι να γράφει την γνωμάτευση -σφραγίδα - υπογραφή.
Στην περίπτωση που κάποιος γιατρός το θέλει τότε θα πρέπει να κάνει κάποιος αυτό που του λέει αλλιώς δε θα πάρει υπογραφή προφανώς απο τον συγκεκριμένο ιατρό.