Μέλος από: 18/Φεβρουαρίου/2020
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 619
Αποστολή: 22/Μαΐου/2020 ώρα 17:57
Kostasthegreek Έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, θα ηθελα να ρωτήσω, για χειρουργό ορθοπεδικό δερματολόγο και σε όσους αλλους δεν γράφει ότι θέλει επισυναπτόμενο έγγραφο, αρκεί μόνο η υπογραφή και η σφραγίδα τους στο δελτίο που μου έβαλαν ; Ή έπρεπε να μου δώσουν και επιπλέον γνωμάτευση ;
ως υποχρέωση δεν αναφέρεται κάπου, απλά αφού πάς που πάς δε το παίρνεις θα πεί κάποιος... Παρόλα αυτά την λεπτομέρεια αυτή μπορεί να την διευκρίνηση η επιτροπή πρόσληψης αν κάποιος θέλει να πάρει σοβαρή απάντηση και δεν έχει γνωματεύσεις απο κάποιους γιατρούς... Κ για να μην υπάρχει τζάμπα άγχος.
Μέλος από: 06/Μαΐου/2020
Πόντοι: 16
Αποστολή: 23/Μαΐου/2020 ώρα 14:15
Εκει που τελειωνει το πλευρικο τοξο... λιγο πιο κατω απο το τελευταιο πλευρο για να καταλαβεις... και βγαινει λιγο ακριβως πιο πανω απο τον αφαλο η περιμετρος.
Μέλος από: 01/Ιουνίου/2019
Πόντοι: 71
Αποστολή: 24/Μαΐου/2020 ώρα 10:19
Και μετά τα αθλήματα κατευθείαν υπηρεσίες ; Δηλαδή αν υποθέσουμε. οτι Πέμπτη δίνουμε αθλήματα, Παρασκευή στις υπηρεσίες ; Γιατί λόγω αναγκών έτσι μου ειπε ένας περσινός εποχικός άτυπα εννοείται
Μέλος από: 18/Φεβρουαρίου/2020
Πόντοι: 619
Αποστολή: 24/Μαΐου/2020 ώρα 10:24
2 Μαλ Έγραψε:
Και μετά τα αθλήματα κατευθείαν υπηρεσίες ; Δηλαδή αν υποθέσουμε. Οτι Πέμπτη δίνουμε αθλήματα, Παρασκευή στις υπηρεσίες ; Γιατί λόγω αναγκών έτσι μου ειπε ένας περσινός εποχικός άτυπα εννοείται
περνάς τα αθλήματα φίλε μου κ μετα έχει να βγάλει ΠΙΝΑΚΕΣ προσληπτέων το αρχηγείο επομένως ειναι αδύνατο παρασκεύη να δουλεύεις.
μετά τους πίνακες προσληπτέων η γραμματεία κάθε υπηρεσίας έχει να ετοιμάσει πολύ χαρτούρα (δηλ. Τις συμβάσεις των προσληπτέων).
επομένως αρχές ιουνίου δουλειά σε καμία περίπτωση παρασκευή.