|
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 16 1718 19 20 49> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
ΣΙΜΕΩΝ ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 02/Μαρτίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 890 |
![]() |
Μπραβο σταθορακη που εχεις 2510. Μεσα εισαι
|
|
![]() |
|
Stathorakis ![]() Δεκανέας - ΕΠΟΠ ![]() ![]() Μέλος από: 25/Αυγούστου/2011 Θέση: Ελλάδα Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 68 |
![]() |
Μακαρι να ισχυει αυτο που λενε τα παιδια γι 2360... Ελπιζω να μην ειναι αερολογιες
|
|
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
|
|
![]() |
|
ΣΙΜΕΩΝ ![]() Αντισυνταγματάρχης ![]() Μέλος από: 02/Μαρτίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 890 |
![]() |
Δεν ειναι αερολογιες σταθορακη που εχεις 2510. Μεσα εισαι
|
|
![]() |
|
jim ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Φιλε αυτο με τους επιλαχωντες το ξέρω 2290-2280 το ειχα μάθει πριν αυτο.jim ποσα έχεις;
|
|
![]() |
|
jim ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
2270 Παντός σου εύχομαι πραγματικά να περάσεις γιατί το θες… και θα περάσεις... |
|
![]() |
|
ΔΕΑ(ΕΜ) ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
Παιδια μακαρι οι βασεισ να ειναι χαμηλες γιατι καλως η κακως αυτη η οικονομια μας εχει γονατισει εγω προσωπικα εχω 2480 και ελπιζω να ειμαι μεσα! Καλη επιτυχια σε ολουσ σας!
|
|
![]() |
|
![]() |
Δεν ξερουμε επισημα τιποτα ακομα οπότε δεν μπορούμε να λέμε για θαυματα
|
|
![]() |
|
hackertom ![]() Ανθυπολοχαγός ![]() ![]() Μέλος από: 29/Αυγούστου/2010 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 328 |
![]() |
Παιδιά πριν μιλούσα με ξάδερφό μου Ειδικό φρουρό ... Μου είπε δεν ξέρει τίποτα ρωτάνε και το "πρόεδρο" και ούτε αυτός ξέρει... Από δευτέρα θα μάθουμε μου είπε...
Τώρα τι να πω δεν ξέρω, περιμένουμε τα σίγουρα. |
|
![]() |
|
θεμης ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
Μαγκες εμεις δηλαδη με 2250 δεν εχουμε καμια πιθανοτητα ουτε για επιλαχων φανταζομαι ε?
|
|
![]() |
|
ΔΕΝΕΧΩΕΛΠΙΔΑ ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
Εμεις με 2.320 δεν εχοθμε ελπιδα ε; Ποσους επιλαχοντες θα παρουν?
|
|
![]() |
|
FFIDARXOS ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 06/Σεπτεμβρίου/2011 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 42 |
![]() |
Για εξηγειστε λιγο την διαδικασια των επιλαχοντων οσοι ξερουν γτ με βλεπο ντουγρου για εκει με 2350... Θα παρουν 280 πρωτους μετα τη βαση και θα κανουν κανονικα ολοι αθληματα και μετα οσοι κοβοντε θα αντικαθιστουντε απο μας; Για δοστε τα φωτα σας
|
|
![]() |
|
ΔΕΑ(ΕΜ) ![]() Πολίτης ![]() |
![]() |
Παιδια ολοι να ελπιζετε και να μην το βαζετε κατω οπως νιωθει ο καθενας νιωθω και εγω που εχω 2480 εχω αγχος και δεν ξερω τι θα απογινει τελικα αλλα ελπιζω αυτο να κανετε ολοι!
|
|
![]() |
|
Greek_Army ![]() Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ![]() Μέλος από: 12/Οκτωβρίου/2009 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 15145 |
![]() |
Σταματήστε να γράφετε άσχετα πράγματα στο θέμα, εδώ σχολιάζουμε μόνο πότε θα βγούνε τα αποτελέσματα και τι μόρια έχει ο καθένας
Μπορείτε να συζητάτε στο ΚΨΜ για ότι πράγμα θέλετε Σεβαστείτε τα άτομα που μπαίνουν στο φόρουμ να διαβάσουνε νέα για τα αποτελέσματα και διαβάζουν για μισθούς για επαρχία και για αθλήματα |
|
![]() |
|
![]() |
Μπραβο δεα εμ που εχεις 2480. Θα περασεις
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 16 1718 19 20 49> |