Μέλος από: 23/Σεπτεμβρίου/2010
Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η
Πόντοι: 599
Αποστολή: 09/Αυγούστου/2011 ώρα 23:53
δημητρης25 Έγραψε:
Μιλησα με τον αστυνομο που εκανα τα χαρτια μου περσυ!90% να μπουμε στις σχολες με τους αστυφυλακες για λιγοτερο κοστος. Θα βιαστουν γι'αυτο λογικα!
Λες τελικά να μην ισχύει αυτό που έλεγαν για πρόσληψη 2012; Μου φαίνετε λίγο δύσκολο μαζί με τους αστυφύλακες…εκτος κι αν χωρίσουν τις σχολές και πάνε αλλου οι αστυφύλακες και αλλου οι φρουροί.
Μιλησα με τον αστυνομο που εκανα τα χαρτια μου περσυ!90% να μπουμε στις σχολες με τους αστυφυλακες για λιγοτερο κοστος. Θα βιαστουν γι'αυτο λογικα!
Λες τελικά να μην ισχύει αυτό που έλεγαν για πρόσληψη 2012; Μου φαίνετε λίγο δύσκολο μαζί με τους αστυφύλακες…εκτος κι αν χωρίσουν τις σχολές και πάνε αλλου οι αστυφύλακες και αλλου οι φρουροί.
Φίλε Δημήτρη πιστεύω ότι δεν αποτελεί πρόβλημα η εκπαίδευση στις ίδιες κτιριακές εγκαταστάσεις για δύο λόγους.
α] Επαρκούν άνετα για τον συνολικό αριθμό των 2500 ατόμων που θα προσληφθούν συνολικά.
β] Ηδη από φέτος τουλάχιστον που γνωρίζω προσωπικά υπήρξε γιά το δίμηνο της θεωρητικής εκπαίδευσης Των Ε. Φ. Στο Τ. Δ. Α. Κομοτηνής Ταυτόχρονη εκπαίδευση με τους πρωτοετείς Δ. Α. Χωρίς να ανακύψει το παραμικρό πρόβλημα.
Μέλος από: 17/Μαΐου/2011
Πόντοι: 86
Αποστολή: 01/Σεπτεμβρίου/2011 ώρα 01:14
Μια ερωτηση τωρα παιδια! λογικα τα αποτελεσματα θα τα ξερουμε μεχρι τελη σεπτεμβρη! το θεμα ειναι ποτε φευγουν για την σχολη; αλλοι λενε σε ενα μηνα οπως γινεται σε καθε προκυρηξη και αλλοι γεναρη και την βγαλανε νωρις λογω οτι ακολουθουν εκλογες! ξερει κανεις τι παιζει και ποτε βγαινει; καποιος που γνωριζει καποια πραγματα παραπανω φυσικα!
Πέρσι γιά να γίνει ο έλεγχος από την Επιτροπή και να ανακοινωθούν οι πίνακες γιά τους επιτυχόντες Μεσολάβησαν 33 μέρες περίπου. Υπολογίστε λοιπόν κάτι ανάλογο φέτος.
Μέλος από: 19/Οκτωβρίου/2010
Πόντοι: 1274
Αποστολή: 01/Σεπτεμβρίου/2011 ώρα 02:26
Η ολη διαδικασια θα αρχισει απο τις 9/9 και μετα οπου δινονται τα ορια για να κατατεθουν διπλωματα κτλ... Με ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι οι αιτησεις θα ειναι παρα πολλες δεν νομιζω να πεσουν κατω απο τις 30 μερες + οτι πριν βγει η προκ. Γραφτηκε για προσληψη απο το νεο ετος... Γραψανε οτι θα βγαλουν τις προκυρηξης. ΕΓΙΝΕ... Τωρα γιατι να μην πιστεψω και τα αλλα που γραφτηκαν;