Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 57 5859 60 61 106> |
Συγγραφέας |
Μήνυμα
|
Bellos ![]() Υποδεκανέας ![]() Μέλος από: 14/Ιουνίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε παιδί μου και Ι4 να σου δώσουν, πας με το χαρτί γιατρού σου στην επιτροπή εκεί μέσα, μαζί με τη μάνα σου, και τους λες ότι δεν είσαι σε κατάσταση να υπηρετήσεις. Το δίνουν σε όλους την απαλλαγή εκεί. Δεν συζητάμε αυτό τώρα, συζητάμε ότι είναι αλήτες και ανεύθυνοι. Απαλλαγή θα πάρεις εγγυημένα εν τέλει.
|
|
![]() |
|
Νικος ![]() Πολίτης ![]() |
Για απαλλαγή πήγαινα.
Ναι με φαρμακευτική αγωγή. Θα ζητήσω απο Θήβα να ξαναπάω επιτροπή, αλλά δεν έχουν άτομα πλέον εκεί γιατί δεν είναι περίοδος ΕΣΣΟ. Οπότε θα ξανάρθω Αθήνα. Κια ποιος μου λέει ότι θα φύγω την ίδια μέρα. Θα βάλουν λεωφορείο για ένα άτομο; Και αν κάτσω 2-3 μέρες μέσα ποιος θα είναι υπεύθυνος για ότι μ συμβεί;
|
|
![]() |
|
xristos1925 ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 16/Μαρτίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 167 |
Παντως οταν ειναι να δωσουν αναβολη πολυ πιθανον να γραψει Ι4... Στις απαλλαγες γραφουν Ι5... Αρα πολυ πιθανον εφοσον εγραψε αναβολη να εγραψε και Ι4... Γιατι για να σου δωσουν αναβολη πρεπει να γραψουν καποια παθηση που υπαρχει στο φεκ και μπορει π. Χ. Στον ταδε αριθμο να λεει π. Χ. Αγχωδης εκδηλωσεις και να λεει διπλα Ι4... Στην Θηβα που πηγα αρχες Ιουνιου για συνοδο για εναν φιλο, η ψυχιατρος του εγραψε αγχωδης εκδηλωσεις 6μηνη αναβολη αριθμο φεκ 353 και σε παρενθεση Ι4 καπως ετσι ειχε γραψει... Αρα ειναι πιθανον να εδωσε αναβολη και να εγραψε Ι4... Γιατι δεν μπορει να γραψει Ι5 εφοσον δεν εχουν κλειστει 2 χρονια αναβολης και να δωσει απαλλαγη... Τωρα ο συγκεκριμμενος που ειναι και πολυ περιεργος να εγραψε Ι4 και να μην εδωσε αναβολη δεν ξερω ικανο τον εχω...
|
|
![]() |
|
naglorious ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 18/Απριλίου/2014 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 51 |
Ποτε πρέπει να παρουσιαστείς; Την επόμενη ΕΣΣΟ ή άμεσα;
|
|
![]() |
|
anastasis ![]() Πολίτης ![]() |
Ελεος ρε παιδιά με αυτά που διαβάζω, αγχώθηκα και γω... Λετε αυτός ο ανεκδιήγητος που είπε θα σε δούμε σε 3 χρόνια να μας το γυρισει σε Ι4... Παιδιά δε γίνεται Τώρα μέχρι να δω την απόφαση σε αναμένα κάρβουνα θα κάθομαι μέσα στο άγχος :(
Επίσης πότε πρέπει να παρουσιαστεί κάποιος που τον βάζουν Ι4;
|
|
![]() |
|
Loki ![]() Πολίτης ![]() |
Ντροπή του!!!
Παιδιά βγάλτε δημάσια καταγγελία δημόσια με υπογραφές ανεβάστε το λινκ εδώ να μπουμε να υπογράψουμε και παιδιά όσους σας βγάλει κάτι άλλο εκτός από ι5 κάντε καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη. Μην το αφησετε έτσι τέτοια άτομα δεν πρέπει να έχούν θέση σε τέτοιες θέσεις. Ντροπή και στο στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών που τον έχει εκεί και αλλονίζει. ΝΤΡΟΠΗ!!!
|
|
![]() |
|
Nikos ![]() Πολίτης ![]() |
Άμεσα, εντός 5 ημερών
|
|
![]() |
|
dimitris90 ![]() Λοχίας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 23/Ιανουαρίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 74 |
Παιδια καταγγελια πρεπει οπως λεει και ο @bellos
|
|
![]() |
|
Sifu J ![]() Πολίτης ![]() |
Καθε μερα οι ιδιοι/ίδιος είναι στην επιτροπή ρε παιδια;
|
|
![]() |
|
anastasis ![]() Πολίτης ![]() |
Γιατι δεν κάνουμε κριτική στο google στο ιδιωτικό του ιατρείο; Είναι χοντρό;
|
|
![]() |
|
BigSoldier ![]() Αρχιλοχίας ![]() ![]() Μέλος από: 04/Απριλίου/2020 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 132 |
Φίλε Νίκο φρουραρχείο δεν μπορείς να ξανακάνεις την διαδικασία;
|
|
![]() |
|
xristos1925 ![]() Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός ![]() Μέλος από: 16/Μαρτίου/2018 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 167 |
Παντως και σε μια παρομοια υποθεση πριν χρονια και βγηκε πορισμα το 2007 Που ηταν να βγει καποιος Ι5 και με χαρτι απο Ψυχιατρο και η παθηση ηταν σε υποτροπη κλπ τον εβγαλε η επιτροπη Ι4... Εγινε καταγγελια στον Συνηγορο του Πολιτη και παρενεβει και εν τελη βγηκε Ι5...
Εδώ είναι το πόρισμα https://www.synigoros.gr/resources/docs/200082.pdf |
|
![]() |
|
Παντως μπορει να παει εκει με τους γονεις του και να πουν οτι του δημιουργησε προβλημα οτι δεν μπορουσε να κοιμηθει το βραδυ λογω κρισεων πανικου αγχους κλπ οτι επαθε σοκ το παιδι κλπ... Οσο να ναι στους γονεις δεν μπορει να πει Διαφορα για να τους ψαρωσει...
|
|
![]() |
|
naglorious ![]() Δεκανέας - Έφεδρος ![]() Μέλος από: 18/Απριλίου/2014 Κατάσταση: Αποσυνδεδεμένος/η Πόντοι: 51 |
Ύστερα από περίπου 150 τηλεφωνήματα στα περισσότερα από τα οποία δεν έπιανε καν γραμμή κατάφερα και έκλεισα ραντεβού για τις 6/7 μετά τις 12. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσω σε κάποιον κομπλεξικό και θα μου δώσουν την τελευταία 6μηνη αναβολή που δικαιούμαι
|
|
![]() |
|
Ακης ![]() Πολίτης ![]() |
Καλησπέρα παιδιά κι από μένα εμένα συγκεκριμένος γιατρός της επιτροπής του 401 μου είπε ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα και θα με καλέσει πάλι σε ένα χρόνο ενώ πάω για οριστική απαλλαγή για ψυχολογικό λόγω ότι δεν έχω πρόβλημα πως το κατάλαβε ο κύριος πως δεν έχω πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά κι αυτό με το ένα χρόνο με άγχωσε πάρα πολύ
|
|
![]() |
Απάντηση ![]() |
Σελ. < 1 57 5859 60 61 106> |