Κόστος διαφήμισης

Το κόστος μίας διαφήμισης εξαρτάται από το συνολικό πακέτο της διαφημιστικής προβολής αλλά και το είδος της δράσης. Για παράδειγμα, κατόπιν απαίτησης του πελάτη μπορεί να διοργανωθεί διαγωνισμός που να αφορά στον διαφημιζόμενο δικτυακό τόπο (αναζήτηση συγκεκριμένου προϊόντος στο site σας), επιτυγχάνοντας την μέγιστη απόδοση για την διαφημιστική δαπάνη.

Διαφήμιση με προβολές

Ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης εμφανίζει το banner σας στη θέση που έχετε επιλέξει, αλλά εναλλάσσεται με τα banner άλλων διαφημιζόμενων (μη-αποκλειστική προβολή). Το ενδεικτικό κόστος για συγκεκριμένο αριθμό προβολών που εσείς επιλέγετε εμφανίζεται στον παρακάτω πίνακα, ενώ η ελάχιστη αγορά είναι 100 χιλιάδες προβολές:

ΤύποςΘέσηΚόστος / 1000 προβολές
LeaderboardΚυρίως Site€ 0,15
LeaderboardForum - Επάνω€ 0,25
LeaderboardForum - Κάτω€ 0,08
BannerΚυρίως Site€ 0,12
BannerForum - Επάνω€ 0,25
BannerForum - Κάτω€ 0,05
Half BannerΚυρίως Site€ 0,10
Half BannerForum - Επάνω€ 0,20
Half BannerForum - Κάτω€ 0,03

Διαφήμιση με click

Ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης εμφανίζει το banner σας στη θέση που έχετε επιλέξει, αλλά εναλλάσσεται με τα banner άλλων διαφημιζόμενων (μη-αποκλειστική προβολή). Η πληρωμή γίνεται για κάθε click πάνω στο banner και αυτό εμφανίζεται έως ότου εξαντληθούν τα clicks που έχετε αγοράσει. Το κόστος ανέρχεται σε 0,15 ευρώ / click και η ελάχιστη αγορά είναι 100 click, ανεξάρτητα από το banner και την θέση που θα επιλέξετε.

Αποκλειστική διαφήμιση

Ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης εμφανίζει το banner σας στη θέση που έχετε επιλέξει, το οποίο ΔΕΝ εναλλάσσεται με τα banner άλλων διαφημιζόμενων (αποκλειστική προβολή). Το κόστος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που εσείς επιλέγετε εμφανίζεται στον παρακάτω πίνακα, ενώ η ελάχιστη αγορά είναι 1 μήνας:

ΤύποςΘέσηΚόστος / μήνα
LeaderboardΚυρίως Site€ 100
LeaderboardForum - Επάνω€ 200
LeaderboardForum - Κάτω€ 90
BannerΚυρίως Site€ 75
BannerForum - Επάνω€ 175
BannerForum - Κάτω€ 70
Half BannerΚυρίως Site€ 60
Half BannerForum - Επάνω€ 125
Half BannerForum - Κάτω€ 55

Για εναλλακτικές διαφημιστικές προβολές ή αποκλειστικότητα στην διαφήμιση για όλο το forum ή για όλο τον δικτυακό τόπο (forum και site μαζί) ή άλλες απορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.